94

Striker

преди 2 години

Не се ваксинирай, народе! Мамят те! Яж си кренвиршите и пий парцуцата - в тях е истината! И не забравяй на 11-ти да си дадеш гласа за Славиту Чалгиту, всичко ша са упраи!

93

Анонимен

преди 2 години

Естествено че имаме и ще имаме делта и ще бъде доминиращ, както преди британския стана доминиращ .

92

Анонимен

преди 2 години

Те му разчетоха и генетичния код още декември 2019, ти какви ги приказваш. Смешки пак и конспирации.

91

Анонимен

преди 2 години

Има 4 постулата на Кох,които са стандарт за изолиране на вируси. Никой до сега не е успял да изолира SARS Cov-2 спазвайки тези стандарти.СЗО набързо по препоръка на скандално известния Дростен, наложи PCR тестовете за доказване на инфекция с ковид,ВЪПРЕКИ, че самият откривател на PCR технолгията е потвърдил, че не е подходяща за тестване за ковид.Толкова от мен, няма да ти пиша домашното

90

Чичко до 97

преди 2 години

Що пишеш небивалици? Никой никаква награда не е обявявал... приятелят ти ми го каза, а да изолира вирус може и бай Кантар на 3 ракии

89

махарадж

преди 2 години

Sars cov2 е неправомерния обвинен тои е а&о има още път да се извърви за да се стигне и пак няма да се изолира а ще оглави статуковото но в изчистена форма

88

Анонимен

преди 2 години

Вирус, който е силно заразен не е силно смъртоносен и обратно. Тоя ковид разби всички досегашни закони на биологията и медицината.А между другото, обявена е награда за този, които успее да изолира SARS-Cov2, според четирите постилата на Кох. Някой успя ли, за един приятел питам?

87

махарадж

преди 2 години

Ся га пущиха руснаците ша го мутираме до алфа и омега което е и целта на коронавируса и па сичко от тез земи тръга

86

Анонимен

преди 2 години

Кво като ни го съобщава тая?За сведение на посрещачите ли?Сега целият им колектив байшилници- фронтоваци и двойна доза водка.

85

Анонимен

преди 2 години

Ало, колегата с анализа на литературен герой, нищо от което е искал да каже Алеко не си разбрал.Ще те опонирам с Бесове на Достоевски, ама едва ли ще се схванеш.

84

И

преди 2 години

сега ,като се върнат бедните българи от почивките си в Гърция ,Турция ,Малдивите ,ЮАР, Монте Карло, Доменикана ,ще видим бум на вируса оше през август . Локдаун пълен!

83

Анонимен

преди 2 години

*** е интересна личност, затова е и пръв бедняк и опашкар, бачкащ за 1500лв. в склад. Първо вирус нямало. Западът искал нов световен ред, ама видиш ли- и в Москва беше пълен локдаун. Не искал АЗ, искал Пфайзер. Идват всички ваксини- не ги искал, не работели. Абе, тъжна гледка е Бай ***. Винаги търси за какво да е оплаква, но никога не влага усилия да се квалифицира, да изгради кариера и да спре да бачка за жълти стотинки. Понеже много знае е така, разбира се. А евреите са глупави.

82

Анонимен

преди 2 години

Индийци ли ще внасяме? Сутринта бай Шиле ни плашеше, на обяд и стрина Шилка се появи! Ай, сиктир!

81

Анонимен

преди 2 години

Създаването на паника, с цел да се моделира човешкото поведение и държавната политика, по дефиниция е тероризъм и е престъпление. Има ли прокуратура в тая държава?

80

ха ха

преди 2 години

Грип у сред лято! :)))) Не ви вярваме! Дори медиците не желаят да се ваксинират!

79

Анонимен

преди 2 години

До BobiНе ни мисли нас. Дано преживееш Делтата с измислената вакса!

78

Bobi

преди 2 години

Колкото по-малко искат да се ваксинират в даденa нaция, толкова по- зле ще е съответно при тях.

77

Анонимен

преди 2 години

Спрете да ръсите вируси и щамове на грипове,спрете да помагате на злото да тероризира хората.

76

дo 81 Ехооо

преди 2 години

Ти какво искаш да кажеш,че ако не бяха ГЕРБ нямаше да има ваксини ли?Колко трябва да си ''остър'' за да се изкажеш така?Или викаш Тиквата ви подбира да сте ''по-остри'' за да изпъква и да се хвали с ''умнотиите'' си?!ГЕРБ е политически труп не го ли разбра вече!Под 4% ще хванете на изборите,защото *** не знаят как да гласуват с машините.Пресен пример е Благоевград.

75

Анонимен

преди 2 години

може да се очакват много повече пациенти с делта варианта...Може и силно неопределено...след като е толкова отворена защо не каже: "Очакват се"...обаче може би, едва ли не...Вече сме със стаден имунитет, можете да лаете колкото искате