493

DDD

преди 2 години

Грешка на езика. ЮЛИ.

492

DDD

преди 2 години

11-ти юни е след 14 дни. Защо ли имам чуството, че след изборите за някои хора ще има осигурени много дози от дървената ваксина? "Професорчето" със сигурност е един от тях!...

491

НЕ НЕ е за това

преди 2 години

Защото ни направихте на маймуни с неадекватните мерки по време на пандемията:-14 болни-затваряме всичко;-слагаме КПП;-сутрин една заповед- вечер друга.Затова никой вече не ви вярва.

490

мангела меркел

преди 2 години

С тези некадърни западни и източни лекари,зъболекари и вообще медицината това ми дава убеждение че ваксината е изключиелно вредна

489

Анонимен

преди 2 години

Хайде да не впрягаме каруцата пред коня, г-н Кантарджиев. Ваксинацията буксува не заради антиваксърските изказвания, а заради "информирането съгласие", което хората трябва да подпишат и с което на практика фирмата производител се освобождава от отговорност за качеството на продукта, който предлага. Правителството на САЩ дори е подписало официален документ, че предварително освобождава от отговорност съответните фармацевтични фирми. Все едно: "Сложи си това, ама ако е токсично сам си си виновен."

488

Анонимен

преди 2 години

Кога ще престанете да ги наричате ваксини? Това са експериментални лекарства в процес на разработка. Проверете дефиницията на световната здравна организация за думата ваксина!

487

Анонимен

преди 2 години

Вярно е, 549, липсата на римлянски гласове примасовките с хартиени бюлетини води до изпадане от челните места на гробавите поръчители.

486

До нормалните...

преди 2 години

Е,почивайте си,щом свързвате истинската почивка с ресторанти и бирарии.

485

мишо бирочето

преди 2 години

кантарджиев да не виснеш скоро с кафъта надоле от некое 5джи орезано дръвце? антиваксъри.... шшш шемет ние сме свободни същества и който иска ще си инжектира отрова който иска не. фашуги нещастни.

484

неприятно

преди 2 години

Ти го гониш от селото,той дотрапа до къщата на попа.

483

Анонимен

преди 2 години

Долен лъжец е този "човек" !

482

Анонимен

преди 2 години

Още повече ще има антиваксърски изказвания, докато и последния бонак не разбере истината.

481

да припомня само,

преди 2 години

тук не е брюксел, само да се въведат забрани от oорта на 'през октомври няма да ни дадат да си виждаме внучетата' тук на балканите и ще има изчегъртване ама физически, не е брюксел тука и няма да стане скоро, серал съм ви на евроатлантическите ценности.

480

Чичето

преди 2 години

Между другото, тоя пишман професор също не е вакЦиниран. И това е по собствените му думи от преди седмица. Децата и внуците му също не са боцнати...та се питам защо ли? Кантаре, мое да сме помаци, *** не сме ***!

479

просълзих се,

преди 2 години

"...защото октомври няма да ни дадат да си виждаме внучетата." Толкова долни хора никога не са изкарвани на преден план. Цялата тази мерзавщина трябва да приключи, да се изчегърта. Да се почне с водача, банкянския ***, да се мине през блюдолизци като кантарджиев и да се стигне до всеки местен самозабравил се феодал.

478

на 68години

преди 2 години

Може да не ви се вярва ,но преди години направих бронхит на четвъртия ден от използване на бронховаксом.Искам да се ваксинирам,но имам много придружаващи,включително и непоносимост към някои лекарства за кръвно,някои антибиотици и таблетки за смучене за болно гърло.Ваксини против грип не слагам.Завеждащ алергология ми е казал нищо да не взимам без тестване.Как се тества ваксина?Ужас!

477

Анонимен

преди 2 години

До Гюро до Михайлов ***.Лаладжия.Кой те кара да си вдигаш дупето от масата в кръчмата.Една жена каза у форума, че пърцуцата пази 100% от секакви корони.Смукай си бира през сламка и да нети пука, накрая всички ще сме тревички, е некой ще се преробим в Мери джейн, други в магарешки бодили.

476

отвратена

преди 2 години

Не знам защо ни натрапвате този ,който освен да хвали НОЩ и да плюе правителството,само лъже.ОТВРАТИТЕЛЕН ЧОВЕК!Как можа да каже,че няма починали И СЛЕД ПОСТАВЯНЕ НА ВАКСИНА да не говорим,че почина мед.сестра,а Коритаров?Мисля,че трябваше да има строга статистика за починали след ваксинация и придружаващите заболявания които са имали,а не само да говоря за чували с трупове.. С тези лъжи ,разколеба хората да се ваксинират.Махайте този лъжец ,на който всички плащаме заплатата да ни лъже!

475

ЕМО

преди 2 години

Лъжец, мошеник и манипулатор!Дори животните не ги ваксинират така, без данни за здравно състояние и наличие на съпътстващи заболявания!Ваксинирали хора в мол?!Утре тръгнете в дискотеките да ги ваксинирате!Неадекватници!

474

Анонимен

преди 2 години

професоре, ваксината е въпрос на избор, не агитиране на сила