533

Биньо

преди 2 години

те и животните ги ваксинираха преди да ги изколят масово... и да тръгнат болестите им.Като гледам много хора са, като животни - юруш ***, нал безплатно!Какво са ви давали безплатно, бе овце?! Никога нищо. Ама се загрижили накрая *** да не пукне от настинка...Тук не става въпрос дали имате висше образование, а това имате ли достатъчно капацитет за причинно-следственна връзка... Което е различно от това да назубриш, кога България е освободена от САЩ...Абе простите ще го ядат курав и су

532

Анонимен

преди 2 години

мустакат лъжец и продажник -махай се завинаги и не се показвай повече.Нещо за Сейшелите да кажеш 100% ваксинирани и сега има бум на заразените повече от Индия на глава от населението .В Беларус по принцип няма мерки хората си работят нормално няма вирус няма нищо .В тъ-пи-те ви к-рату-ни не само вируси има ,но и молци ,аман от ваксинатори .

531

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев е шпионин-антиваксър, внедрен в редиците на ваксърите, за да ги разлага отеътре.

530

Аз Клавдии

преди 2 години

Продажна дрееебна душичка...80809

529

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли че медиите работят за Държна Сигурност, натрапват ни всеки който поискат, а сега и този клоун!Пенсионер клоун, на Боко новият ***!

528

Анонимен

преди 2 години

Напишете Името на тоя в гугъл. Натиснете на уикипедия. Излиза тоя на снимката. След като натиснете на линка, излиза човек, роден през 1861 година и починал през 1945 година. Измама, измама, измама!!! Само и единствено с човек със същото име еднаквото са мустачките. За въпросния човек, дето ви спасява - няма нищо. Абсолютно нищо.... Кой е що е - никой не знае.

527

Анонимен

преди 2 години

Оставете елктората на БСП и Хвърчилов да си отиде спокойно без ваксини.

526

Генчо Кърджали

преди 2 години

Защо още го показвате този? Нали го пенсионираха? Стига сме гледали физиономии от щаба на шайката, дето направиха България първа по смъртност в света. Загробиха толкова много хора, амин!

525

Анонимен

преди 2 години

Дойде ли ми лекар да ме кара да се ваксинирам срещу Кромид 19 ще лети от 14 етаж надолу!

524

Нато на тор!

преди 2 години

този също !

523

Анонимен

преди 2 години

Не го ли махнаха този?!

522

Анонимен

преди 2 години

do 583 нищо не си дал чети историята но на други езици не писана на български от великите комунисти в българия нищо не е изобретено защото българите са нагли връзкари и кадърните ги напускат и отиват там където няма нагли българи чалгясали връзкари и велики гнусни бейове българи на които племето ръкопляска по команда

521

Анонимен

преди 2 години

В Ухан заразата тръгна от военните игри. Скоро и у нас . Нов щам нов късмет.

520

Анонимен

преди 2 години

Пуснаха ви го вирусчето . Хаерлия да е.

519

Антиконформизъм

преди 2 години

Дерзайте българи ! Ние спряхме нахлуването на арабите в Европа в 718 година. Ние предизвикахме Ренесанса в Европа чрез богомилството. Ние използвахме за първи път самолет за бомбардиране на крепост. Ние дадохме на света компютъра и въздушната възглавница. На нас Бог прати Петър Дънов и баба Ванга! Ние трябва да покажем на света за пореден път, че сме велика нация и няма да се подадем на нечистоплътната пропаганда за ваксинация с недоказана субстанция !

518

евро 6

преди 2 години

Ссссс или без ваксина ще поемете новият Световен ред. Чалгари ткива.

517

Анонимен

преди 2 години

колко захлюпен трябва да е един журналист за да пуска снимка на някакъв отвратителен тип със сополив мръсен миризлив мустак само отвращава хората, но племето на българите некадърни връзкари му ръкопляска по команда хахаха чалгясали ч0векоподобни

516

Анонимен

преди 2 години

чичо, *** си с мир, остави ни да живеем! знаем и за твоите пачки...

515

Анонимен

преди 2 години

Толкова е просто обяснението . Еми ,не ви вярваме бе евроатлантически лъжци.Абсолютни двуличници ,мерещи с двоен аршин всичко.

514

toti

преди 2 години

Нека нека...да видим как ще си вземете комисионите ,а и бламите свършиха...да си умреш достоино как Бог е решил,а не сулю пулю....