453

Ано

преди 2 години

До В нашето семейство,Наличието на професури, доктори и докторанти във вашето семейство, не Ви прави по-мислещи! Уважение към труда който сте положили да вземете по-горните.

452

Златена

преди 2 години

Ето Gancho е от моите интелигентни приятели, които са се ваксинирали и взимат по 30000лв заплата. Нали Gancho? Остави ги тези слабоинтелигентни безотговорни антиваксъри.

451

Ано

преди 2 години

До Анонимен 80,Къртите мивки с това изкаване!

450

Анонимен

преди 2 години

Дядо, ти не си ли набоде до сега от всичките ваксини по две "игли", че да мирясаш и да спреш да дрънкаш глупости?Няма да се ваксинирам. Ако ще и да се съдереш от реклама. Изкарах го, заедно с всичките ми близки и не ми е изобщо на дневен ред тая тема. Знам, че ви плащат пари за рекламата, ама мен това пък не ме вълнува въобще.

449

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75,Обърнете плочата, и сменете гледната точка, същото важи и за Вас.

448

Gancho

преди 2 години

Сега всичко е на самотек.Няма никакво управление на пандемичната криза,няма просвещение и убеждаване на хората,че единсвеното спасение е ваксинирането.На есен ще си платим за дебелоглавието. Трудно увират кратуните на *** в БГ.

447

Сат Н

преди 2 години

В развитите западни държави с висока интелигентност 60-70% от населението вече е ваксинирано ------//////------- Те са добродушни и послушни робчета. Между другото, първия ваксиниран английски дядко, умре. Верно, няколко месеца след ваксинацията и от друга болест, но не успя да живее до 99 години и половина. Само дето се поклони на Лукавия...

446

Златена

преди 2 години

В този форум трябва да се разрешават мнения само на интелигентни и ваксинирани като мен и моите приятели взимащи по 20-30000лв заплата. Мненията на слабоинтелигентни, неваксинирани егоисти трябва да се трият.

445

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не са качествени и може да направят въспаление на сърцето и мозъка. Може да направят повече проблеми.

444

Златена

преди 2 години

Не ми обръщайте внимание, със забавено умствено развитие съм.

443

Анонимен

преди 2 години

Кантаря ..по полека ,щаба го няма )

442

Анонимен

преди 2 години

Има антицензура в днеса. Трябва да се трият неадекватните блянкания.

441

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера, бай Шиле като прави такива противоконституционни изявления, не усеща ли, че се превръща в легитимна цел? Не стига, че изкараха акъла на хората и хиледи умряха от страх и сбъркано лечение, детето ми като хвана грип, мислеше, че ще умре, а сега седнал да противоконституционствува. Грешка било, че "дали" на други хора да изказват мнение. И хората се обърквали. Абе, комунистически гов нояд, ти свободното слово ли искаш да забраняваш бе, мамати деиба! Враг на републиката, си!

440

Анонимен

преди 2 години

До Златена 499 Ама кой го интересува ? Да не би да живееш вечно

439

До 484

преди 2 години

Кантфаджиев е член на БСП.Вой при пенсионирането му нададе Борисов и...Нинова.За такива,,големи специалисти"има професия-пожизнен директор,на топло с висока заплата.На работа и с....памперса.Как никой не го попита как е направил милиони на държавна работа ,от която 33шеф.

438

Златена

преди 2 години

Вие сте слабоинтелигентни и бедни. Аз съм ваксиниран и интелигентен. Приятелите ми са ваксинирани и взимат по 20-30000лв заплата.Що трябва да ме трият? Цензура ли има?

437

до Златена

преди 2 години

В изказването ти прозира IQ като на 5 годишно от детската градина. Като не им се получават нещата, дечицата използват същите похвати като теб.

436

Анонимен

преди 2 години

Златена що никой не я трие? На всички е ясно, че пише от психото. Ама тук четат и деца и не в препоръчително за тях да общуват с психо..

435

антиваксър

преди 2 години

Тогава да помогнем ваксинацията да спре окончателно!

434

Анонимен

преди 2 години

До 491: ваксинирай се и не се занимавай с другите. Такава агресия е характерна за ваксърите, комплексари и озлобени псевдочовеци. Аз няма да се ваксинирам, защото така смятам че е добре за здравето ми, а ти няма да се заразиш, защото си боцнат. И да скачаш, и да ревеш - няма да стане.