513

Анонимен

преди 2 години

Дай Боже да продължава да буксува!

512

Антиконформизъм

преди 2 години

Въодушевен съм ! Има надежда за българите !Както много пъти във вековната ни история сме правили - така и сега ще докажем на света, че сме прави ! Не случайно сме на последните места по ваксинация - българите ще покажем за пореден път на света, че сме мислеща, духовна и иновативна нация. Не на конформизма ! Да живее България !

511

Анонимен

преди 2 години

Ако Държавата е загрижена за Мето Здраве то нека Питребителската ми кошница да е по- пълна и ще имам имунитет срещу всички болести !!!

510

Анонимен

преди 2 години

Любопитните свършиха !

509

Анонимен

преди 2 години

да прочете днешното изказване в нета, което гласи: ////// Доц. Мангъров разкрива: 300 лв. струва сертификат за ваксинация от черния пазар. По думите му преболедувалите Ковид-19 имат дълготраен имунитет и ако сме се срещали с коронавируса по естествен път не би трябва да се разболеем отново от индийския вариант, например. Според него страната ни почти е достигнала т.нар. колективен имунитет и прогнозите за нова вълна са странни.

508

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 571 Трябва да си пълен егоист, за да искаш някой да получи тромбоза и да умре от инсулт, само и само ти да се спасиш!

507

Анонимен

преди 2 години

Българина се доказа за пореден път като човек мислещ само за собствения си г*ъз.Въпроса не е ти колко леко ще го изкараш, проблема е да се ликвидира вируса и пандемията та да тръгне всичко останало нагоре.

506

DDD

преди 2 години

До Анонимен 564: нямам нищо против, ако и когато вляза в болница, сам да си платя престоя и лечението! Но при следното условие: редовно си плащам здравните вноски, но от повече от 30 години не съм стъпвал в болница... Та нека НЗОК да ми върне парите, които съм внасял през годините за здравно осигуряване!... Лихвите ще им ги подаря!...

505

Анонимен

преди 2 години

Щом като е по-лек вариант, какъв е проблема ?

504

????

преди 2 години

Защо хората (или поне над 50 % от хората) не вярват на ваксините??На тоя въпрос да се опита да си отговори професора!!!

503

Анонимен

преди 2 години

Не съм антиваксър. Напротив, имам поставени всички ваксини. Но срещу грип никога не се ваксинират и не съм се разболявал от 10 години. Тази така наречена ваксина също ще пропусна. Изкарах ковид, като настинка

502

Анонимен

преди 2 години

От сега знае, че октомври ще затварят

501

Истукан

преди 2 години

Този затова го пенсионираха, да си гледа внуците и пенсията и да не се занимава с коронавирус и ваксинирането. Ваксините отежняват нещата и ги задълбочават.

500

Анонимен

преди 2 години

Всеки има право на избор. да се ваксинира или не, но всеки също така трябва ако се разболее или зарази други хора да поеме своята отговорност или му се взисква такава. При влизане в болница сам да поема разходите по лечението. Всеки със своята отговорност. На 11.07.2021г. да гласуваме за дългоочаквана промяна.

499

Анонимен

преди 2 години

Ало нали те пенсионирахме или пенсията ти е малко,защото си свикнал на много парички!

498

Анонимен

преди 2 години

На калпава ракета Космоса й пречи.

497

не антиваксър

преди 2 години

Аз против ваксата нямам нищо, но маратонките само си ги бърша.

496

Анонимен

преди 2 години

Да бе, ша са боцкам тая генетична чорба срещу измислената болест...

495

Мария

преди 2 години

Наистина медиите са много коварни, защото продължават да дават трибуна на този така наречен доктор. Той прави много манипулативни изказвания. Откакто го пенсионираха не е престанал да се разхожда по телевизиите и да сипе небивалици. Няма ли най-сетне СЕМ да се намеси или някаква друга институция. Дайте изяви на истински специалисти, а не на началници.

494

Дан сан

преди 2 години

Хората поумняха и никой не иска вече тъпите ви ваксини,хахаха