14

Анонимен

преди 2 години

София не може да се сравнява със СП. В Сао Пауло престъпленията са навсякъде убиват човек на улицата за един телефон. Или минават с мотор и ограбват телефоните на десетки хора на ден направо от ръцете им. В София това все още го няма за щастие.

13

Анонимен

преди 2 години

Явно не знаете как функционира пазарната икономика, затова си избирате да ви управляват такива като Радев. След като цената за даден продукт/услуга е такава значи има кой да я плати. В София заплатите са високи за това и цените са такива. Колкото по-скъпо толкова по-добре - справка вижте кои са градовете в тази класация на първите места

12

Анонимен

преди 2 години

Всички цени са спекулативни, надути изкуствено и как няма да е най скъпо. Хубаво, че се изнесох от тази *** България преди 12 год.

11

Гестапо

преди 2 години

Има и много напредък . Но само в главите им .И в Турция могат да продават нищо за нещо Разлика няма . Този град не може да бъде столица . С-я , Пловдив и Бургас са били векове наред в рамките на Източно Ромелийското мислене .А по Телевизийте за край липсва по един кръшен кючек .

10

Анонимен

преди 2 години

За българите най-добре е да живеят в Буркина Фасо там ще се чувстват идеално според доходите си.

9

Хахаха

преди 2 години

Не може два от вход/изходите на града да са ти в постоянен ремонт (тунелите на люлин и хемус), другия ломско шосе да е 3 пъти по-зле от селки път, третия да е паваж от миналия век (цар борис) и да завършва със светофари през 20 метра, цариградското да имаш от светофара на горубляне до околовръстното ограничение 50 на трилентов път и т.н.Ми то в Нароби на 4-те вход изхода китайците направиха по 4 ленти в посока ...

8

Анонимен

преди 2 години

Също и най-мръсния град, който е обикалял знае и вижда разликата.

7

Анонимен

преди 2 години

Ако пък живееш в някоя фавела няма значение дали е СП или Рио още по евтино излиза.Под лъвов мост още по евтино и от Африка.

6

Сао Пауло

преди 2 години

за това ли се напълни с новософиянци ?

5

Кратун

преди 2 години

Животът в София излиза скъпо, заради мързеливия българин, дето си мисли, че за да си мръдне гА3а трябва да му наринат една торба пари. И заради другия българин, дето определя цените не според действителния разход, а според това дали услугата му може да бъде заобиколена или не. И това е в почти всяка сфера. Пресен пример са новите банкови такси за обслужване.

4

Аз казах!

преди 2 години

София е е**си тъпия град .. съчетал в себе си най - лошите черти на голям град, в същото време е просто едно голямо и пръснато село.

3

Анонимен

преди 2 години

Горките софиянци. Дожаля ми.

2

Ами

преди 2 години

Боли ме фара кое колко струва. Наем не плащам, транспорт не ползвам, от вериги не пазарувам. Живея с 600 лв., останалите ги влагам на борсата

1

Евроатлантик

преди 2 години

Със 300 лв минимална пенсия със стаж,бълг.пенсионери живеят един охолен живот!