54

Но пък - разкошно!

преди 2 години

В България се живее по-добре! По-скъпо е защото супермаркетите не са български и оскъпяват българските стоки, а промотират вносните. Само Фантастико не са фалирали. Пикадили замина...Лъжат ви, за да ви изкупят имотите, че у нас е зле. И умешлено предизвикват изкуствени проблеми в милата ни родина! Не се поддавайте!Ако у нас е зле ще да е защото сме наивни и някой ни е вдигнал мерника.:-D

53

Анонимен

преди 2 години

Истанбул и Сао Пауло са градове, а София е един смотан съветски проект наблъскан с панелки. Панелното гето наречено столица е една кллоакка.

52

Анонимен

преди 2 години

Затова не вивея в там.Между другото никой не смее да каже,че през 2020 г. София е намаляла с 20 000 души.

51

Zizi

преди 2 години

плащаш за мерцедес, а се возиш на VW - Нещо подобно сме и ние столичани, като собсвените на Ауди.

50

Краси

преди 2 години

А защо притокът от хора от страната се увеличава ?

49

Анонимен

преди 2 години

Храната в Европейския съюз е субсидирана и затова е евтина. Глад очаква европейците, ако плащат истинската цена за храната си. Храната е субсидирана в ЕС, за да няма глад като в Африка, Индия, Латинска Америка.

48

Анонимен

преди 2 години

Фандъкова също трябва да пълни чекмедже с кюлчета, затона София е по-скъпа от Букурещ, Варшава и Истанбул

47

Анонимен

преди 2 години

В Тайпе 20 долара при по-широк обхват на пътуванията, а в София е 60 лева само за градския транспорт. Благодарете за това на тези дето си пълнят чекмеджетата с нашите пари.

46

Гффц

преди 2 години

Ех таз студентка е някоя вкисната дъщеричка клише с травел блог. Посетила 90 държави явно има пари и време :) !!! Но е права, че София е много скъпа и неатрактивна. Последните години даже изчезнаха евтиния алкохол и красивите жени. Са те жулят по 10 лв за питие и накъдето и да погледнеш грозни селянки. Ех София умря!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Каква е тая пропаганда??

44

Сравняваме

преди 2 години

20 долара карта за ден с 30 лв карта за месец ли? Хе, хееех.... :)

43

Анонимен

преди 2 години

Това не е вярно!

42

Дезинформация

преди 2 години

на квадрат! Поредните бул-шити! Аз живеех преди 2 г. в 110 кв.м. апартамент в центъра на Сф за 550 лв. Ако тая нещастна студенка се е лепнала на супер-висок наем - да бега от там, а не да обобщава какви са цените в Сф.

41

Как ще ги стигнем?

преди 2 години

Товарим един кораб с балони(със самолети не!) и нападаме всички-опаааа-бензина без пари, като в Америка!Всеки "софиянец" трябва да отглежда прасе, чушки и домати на село!Спираме изкупуването на таралясници за 1000 лв. и минаваме на триколки(завода ще е в Казичене)!Във всеки дом - казан за ракия!Задължителни медицински курсове-пестим пари и имаме по-голям шанс за оживяване!Избесваме строителната мафия и таз в инфраструктурите-няма парсо за партии и намаляваме подкупите!

40

Евтино беше при соца

преди 2 години

скачахте за богат живот по американски...презаселихте столицата с вътрешна миграция.Ще търпите.Евтино, съпо, карайте на промация...две за лев!

39

Юсуф Истамбулски

преди 2 години

Егати сравненията. И в София ако пазаруваш от дрипшопа ще ти е евтино. Ако ти е скъпо 550 Лв ела в Ямбол за 100 ще ти намерим мансарда. Щото в Киев за тези пари тристаен ще наемен друг път. Може би госпожицата е имала в предвид друг град казвайки Украйна. А за ефтиния Истанбул само ще се изсмея.

38

Анонимен

преди 2 години

Тръгнали да сравняват София с Германия, аллоооууу комици!

37

Анонимен

преди 2 години

Днес няма ли да има статии за имотите в София? Как имало купувачи, а нямало продавачи, как има бум на покупките на имоти. До вчера имаше по няколко статии на ден, а днес нито една.

36

Анонимен

преди 2 години

София е сборище на *** и ако трябва да се изнасям от моя град е много по - добре да е в чужбина!

35

ДЕ до 22

преди 2 години

Само ограничен човек би гласувал за престъпник като черепа.Я сега кажи колко приятели имаш в ДЕ ... Браво, а сега напиши колко ти е смешната заплатка в Германия...за твоя информация тук се печелят повече пари...но ти нямаш мозък и за това си толкова ограничен