34

Анонимен

преди 2 години

Ти ограничен тип би гласувал за престъпник... Я сега кажи колко приятели имаш в ДЕ ... Браво, а сега напиши колко ти е смешната заплатка в Германия...за твоя информация тук се печелят повече пари...но ти нямаш мозък и за това си толкова ограничен

33

Шопите тарикати се

преди 2 години

пазарят като евреи за нощувка на морето.Не са огладнели местните хотелиери.Пробвайте догодина.Дотогава в кемпери на паркинга.Така е баш еФтинджос!

32

Gorskio

преди 2 години

До 22 анонимния алкохолик - ние не те мразим... През дедовия ни е за теб и твоите проблеми...

31

ДЕ

преди 2 години

В София безплатно жилище да ми дават пак не бих живял. Предпочитам някое отдалечено немско или швейцарско село.Много е селско, освен ако не си на 80 години...:)))

30

архитект

преди 2 години

Истанбул ,СП не са за сравнение - много народ събран на едно място, няма нищо добро в това. Всеки бяга от пренаселените места. София , като махнем неприятните индивиди, си е едно добро място за живеене. Но недоволни винаги има. А най добре се живее в провинцията , много сме доволни да живеем в средно голям европейски град. Не е идеален, но идеални градове няма.

29

Анонимен

преди 2 години

Дължи се на високото качество на живот, чистият въздух, красивите квартали и културните граждани, и най-вече на скромната и работлива кметица.

28

Анонимен

преди 2 години

В София животът е рай за всеки, работещ в западна компания (около 250000 от работещите там). Взимаш си хубава заплата (над 6-7000лв.), живееш прекрасно. Единствен минус са простите провинциални пришълци и бедняците от крайните квартали, на които все някой им пречи да успеят. Ръсят мръсотия и простотия след себе си.

27

Анонимен

преди 2 години

Истанбул е евтино гето със СРЗ двойно по-малка от СРЗ в София. Сао Паоло дори не коментирам. Това и гето не може да е нарече. Бананов град, в който колкото и пъти да съм ходил, все ме плашат да е с такси. Кривнеш ли някъде, ще те оберат и, ако останеш жив, е постижение.

26

Анонимен

преди 2 години

В София безплатно жилище да ми дават пак не бих живял. Предпочитам някое отдалечено немско или швейцарско село.

25

знаещ

преди 2 години

Дължи се на дългата ръка на Кремъл-справка изказване на Жан Виденов ,когато беше премиер.

24

джъст -А- мен = BMG!

преди 2 години

Но тук мисля,че е нужна малка, съвсем малка кУрекциЯ: просто, щото хич не ми се верва сръбската столица БЕОГрадА да е по-скъп град от любимата на некои /както тук правдиво се изрази един точен форумджия!/ тотално изкривени откъм реални ценности мазохисти...

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16Ами не знам как е в Сао Пауло, но ти явно знаеш. Звучиш така сякаш 10 години си живял там. Знам обаче как е в една развира Европейска държава като Италия и това което описа ти за Сао Палуо важи с две ръце за Неапол-кражби, престъпност, за един телефон могат да те наръгат с нож като едното нищо, в "старият град", което си е реално центъра гета с *** и араби и *** преливащ от контейнерите, а цените високи .Връзката със София е една-мутрите и мафията. Изводите не са трудни.

22

Гуфу

преди 2 години

Баси малоумнатя статия. За 20 долара в Тяйпе, колкое в Берлин, Виена, Рим, Лондон? В София картата за всички е 50 лева, без самолет. Можела с 500 лева да вземв квартиря в Украйна, боже това сериозно ли е сравнение. Ми живей си в Украйна ве другарко.

21

Дедо

преди 2 години

Град населен с алчни мазохисти.

20

Анонимен

преди 2 години

Чувствамсе супер в немско. Кинти много добри се изкарват. Евтино ядене. Можеш с една дневна надница хубав телефон да си купиш, хубави дрехи за същото в бегето трябва да се пребиваш почти месец и половина. Между другото ше гласувам за Божков. Мразя ви.

19

Анонимен

преди 2 години

е то в ЕС ви го казаха ,няма как град със стандарт 110% от средно европейския да. получава грантове по плана за развитие. Да си строят метрото сами.

18

Анонимен

преди 2 години

направете ди София отделна държава и ни оставете останалите да си живеем нормално. Онези. в софия просто нямат представа как се живее в останалата България.

17

Анонимен

преди 2 години

Е то е ясно защо - заради алчната община (привет, наеми, такси, данъци и градски транспорт!) и заради гостите от село, които вдигат цените, защото си мислят, че като са се довлекли, са голямата работа (особен разни дребни мутри 2-3 ръка, които си мислят, че като има 100-200 хил евро, са голямата работа).

16

Лекар

преди 2 години

17, еми хубаво стой си там и не се връщай, притрябвал си ни

15

Анонимен

преди 2 години

Всички цени са спекулативни, надути изкуствено и как няма да е най скъпо. Хубаво, че се изнесох от тази *** България преди 12 год.