59

Анонимен

преди 2 години

"...Инструктирах отговорните комисари да изпратят писмо, в което да изразят правните ни опасения преди законът да влезе в сила..." - Това вече е срам, защото се нарича вмешателство във вътрешните работи на независима държава! Лично не съм за Виктор Орбан, но този закон му прави чест!

58

въпросче

преди 2 години

язе оти не се плашим от жендеризма??имам си жена и лубовницаимам 5 децаони са си стрейт имат си гаджетаникой жендър не ни застрашавана разумеем с ково жендерите застрахават орбан и другите ово се плашуват от тех????

57

Бог да прости ЕС

преди 2 години

Грешка. Коментарът ми всъщност е за номер 49.

56

Анонимен

преди 2 години

До хахахахххахаха "винаги съм казвал че тия дето най-много се плашат от жендерите са дефакто най-големите педерасттти много от тях скритисега същото се потвърждава пак" Мда, има връзка между страховете и латентността. Научен факт. :)))))

55

до 60

преди 2 години

До хахахахххахахаточнострах ги е някой да не им отцепи един у газоветехахаххахахаххха

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 "И какво общо има колко деца е родила? В Бъглария има също българки които раждат по много деца." Тя си е дала приноа за западната цивилизация, дето ревете за нея. Къде е ВАШИЯ принос? 0?

53

хахахахххахаха

преди 2 години

винаги съм казвал че тия дето най-много се плашат от жендерите са дефакто най-големите педерасттти много от тях скритисега същото се потвърждава пак

52

Лицемери

преди 2 години

Меркел се обадила на Зеленски да му се извинява за жертвите, че преди 80 години нападнали Русия!!! Да се извинява на украинските фашисти които в SS дивизиите се биха срещу Русия. А защо не се обади на Лукашенко да се извини, като Белорусия даде процентно най-много жертви, много повече от Украйна! Германците избиваха в Белорусия цели села от старец до кърмаче - всичко, а младите жени изнасилваха преди да ги убият и после запалваха всичко. Не е ексцесия, ами планирана плитика за морална деморализация на населението и сломяване на дyxa на съпротивата.

51

Бог да прости ЕС

преди 2 години

До лицемериЩом Урсулката е такава добра майка, защо тогава налага пропагандирането на полови извращения на деца?

50

Анонимен

преди 2 години

Абе ора таа да неее либлиз че толко се корка за този закон против леворзбовите. Така като я глеам много е кокалеста нестава за еане. Бех фанал една такава и си изпотрошх кокалите от кокалявото и ду.***. Таа стаа само за лизблиз и да сви..ри на кавали за друго нема кой да и се върже. С тия устенця ше свир.ка та ше дрънка.

49

Анонимен

преди 2 години

Путин ви побърква, а? Дори и в тази статия която няма нищо общо с Путин не можете да си сдържите злобичката да плюета. Плюйте, плюйте!

48

Анонимен

преди 2 години

През 2014 Урсула фон дер Лайен е назначила като секретар по въоръжението Катрин Сюдер - успяла бизнес дама, която е работила 14 години за американската консултантска фирма McKinsey. През 2015 и 2016 година McKinsey изведнъж са получили договори от министерството на стойност 250 милиона евро, при декларирани от ведомството само 5 млн. за консултанти.

47

Анонимен

преди 2 години

Другата консултантска фирма, чийто бизнес е процъфтял по времето на министерския пост на Урсула фон дер Лайен, е Accenture, чийто директор имал за кръстник на децата си един от началниците в министерството. Между 2014 и 2018 доходите и от поръчки са нараснали рязко от половин милион на двадесет милиона евро годишно.

46

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли колко е хубаво да ви управляват жени. Ами да споменавам ли откъде произлезе нарицателното "калинка", и другите големи капацитети като Захариева, тежката артилерия, Габриел и т.н. Ама те са толкова способни, умни, ефективни, направо само жени да си избираме да ни управляват!

45

смешко

преди 2 години

До пачаи къде ще идеш бе *** като излезеш от ЕСда лижеш *** на путин ли или на орбанами и сега никой не те спирабагажа и *** при бладная

44

Анонимен

преди 2 години

И какво общо има колко деца е родила? В Бъглария има също българки които раждат по много деца.

43

пача

преди 2 години

срам ме е от ЕС! скоро ще има референдум да излизаме! долу тсьи *** дано всичките и синове доведаст зетьове и дъщерите й снахи!

42

Анонимен

преди 2 години

Комплексарите тук: тая жена е родила 7 деца: цялата ви "мъжка" групичка събрана заедно няма такъв принос към продължаването на каквато там цивилизация си мечтаете, а е твърде вероятно НИКОЙ от вас да няма деца, тъй че си налягайте лицемерните парцалки.

41

орбан торбан

преди 2 години

орбанистите прегърнаха сталинистките методи нет человек нет проблемако нещо не ти харесва не го забраняваша представяш алтернативни идеи и убеждаваш хората кое е по-доброкато забраните педерррастти и те ще изчезнат ли бе ***??ами хайде да забраним и болестите и войните и смъртта и всички да си живеем в орбанистична заблудасмешнициутре очаквам да забрани и всеки който е против него по модел на путинистите

40

Лицемери!

преди 2 години

Меркел се обадила на Зеленски да му се извинява за жертвите, че преди 80 години нападнали Русия!!! Да се извинява на украинските фашисти които в SS дивизиите се биха срещу Русия. А защо не се обади на Лукашенко да се извини, като Белорусия даде процентно най-много жертви, много повече от Украйна! Германците избиваха в Белорусия цели села от старец до кърмаче - всичко, а младите жени изнасилваха преди да ги убият и после запалваха всичко. Не е ексцесия, ами планирана плитика за морална деморализация на населението и сломяване на духа на съпротива.