99

Анонимен

преди 2 години

Тия шваби ни смазаха, чрез аватара си ОПГ Гроб! Криминални немски фондации ще ми създават политически проекти в други държави от ЕС, това нормално ли е?

98

Анонимен

преди 2 години

Г.а.д.ни немчуляги, прибирайте си франкейщана Герб, да си ви краде вас във вашата родина! Защо ни натресохте тия разбойници?

97

Надблюдател

преди 2 години

Странна логика на Урсула! Да не го им хората заради тяхната "сексуална ориентация"? Ами дай да пазим и педофилите, някои обичали момченца, други момиченца, и с тях ли трябва да се съобразяваме?

96

Елф

преди 2 години

Срам е, разбира се, но да не забравяме, че Орбанистите са фенове на тов. Вовкин!

95

Анонимен

преди 2 години

"...България не подписа декларацията на ЕС срещу законопроекта..." - Едно от малките правилни решения на наште политици и българската православна църква! Орбан е прав - не може "мама" и "татко" да пика.т прави! Колкото и да съм толерантен, но всяко нещо си има своите морални граници! Всеки има право да живее както му е дала природата, но да не пледира постоянно с това!!!

94

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен/104/.."Другарю,следващия път когато решиш да наричаш човек..."..?!?!?!..Да не си слънчасал,уважаеми?!..Кого съм "нарекъл" НЕЩО СИ?!..И кой е тоя с "ДВАДЕСЕТТЕ МИЛИОНА КЛАСИ НАД МЕН"?!...Ти ме озадачи!.....ТИ ли си тоя с "милионите класи"?

93

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 96 "докато САЩ и западняците ги подритват с презрение." Горкия ***. :)))) Между другото, аз живея на Запад, и не само не "подритват с презрение", ами с голям респект се отнасят.

92

О хо хо

преди 2 години

Реклама на ГЕЙ ОБЩЕСТВОТО:" ХЕЙ, ДЕЦА, ОБИЧАТЕ ЛИ ДЪГАТА...?".... но не ми е много смешно!!!БРАВО НА ОРБАН!!! МЪЖКО МОМЧЕ!!!

91

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Другарю, следващия път когато решиш да наричаш човек, който е 20 милиона класи над теб по всеки показател с разни епитети си спомни какво ти казах. Неграмотността не е извинение за да говориш глупости. И за джентълмен не ставаш и насън. Пътувай!

90

О хо хо

преди 2 години

СРАМ Е, ЧЕ НИЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ГЕЙОВЕ И ЛЕСБИ ДА ПРИВАТИЗИРАТ ЦВЕТОВЕТЕ НА ДЪГАТА!!!! ЧЕ ОТКЪДЕ - НАКЪДЕ?!?!?! ДЪГАТА Е ЗА ВСИЧКИ!

89

Анонимен

преди 2 години

таапа бабичка само гейове са и в главата и само с това се занимава като чели това е най важното на света

88

Анонимен

преди 2 години

Всички еврогейове са недоволни от Орбан - значи е на прав път.

87

А, не така, не така,

преди 2 години

защото за срам сте вие.

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А народите в ЕС ,се погнусиха от него и демократичните му ценности .

85

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..."Миналата седмица унгарският парламент одобри законопроект, който забранява разпространението на материали в училищата, за които се смята, че насърчават хомосексуалността или промяната на пола сред непълнолетните."..ЕТО ТОВА коментирам аз!.Това прочетох,на това реагирах!...А какво "знае" дер ***,само тя си знае!..Ти сигурно си изчел текста на "проектозакона" до края?..

84

До Анонимен

преди 2 години

В СССР и когато бяхме със СССР се живееше много по-свободно отколкото на запад днес. Това за диктатурата са пропагандни клишета. Днес българите са васали, слуги на САЩ, живевят в мизерия и са първи по смъртност в света, докато САЩ и западняците ги подритват с презрение.

83

Анонимен

преди 2 години

До Порочна логика Логиката не ти е силната страна, съдейки по това, че не знаеш, че логиката, която посочваш, не е тази, която беше използвана в примера с Да Винчи и Туринг. :)

82

Анонимен

преди 2 години

*** съюз! Баба Дора и козичката имат ли на представа за какво става на въпрос?

81

Анонимен

преди 2 години

Фон дер *** само с глупости се занимава.Перфектно оправи ваксинирането в Европа, та в чудо се видяха европейците и каквото пипне, отива на беля.От къде извадиха американците тая та я посадиха начело на ЕU та да им прокарва глупостите?!?

80

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Доста е сигурно, че тя ТОЧНО е информирана какво пише в този закон, а ти си тоя, който се ПЕНИ на неграмотна глава. Скъпа.:))))))