79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 СССР беше дикатура, където опитите за отцепване се смазваха с танкове. ЕС е обединение на демократични държави и на такива, които твърдят, че искат да са такива. Тъжната реалност е, че в страни като България хора като вас мечтаят да са роби и дърпат целия ЕС назад. Въпреки това дори така няма база за сравнение между ЕС и и бившия соц блок: в прървото цари просперитет и свобода, второто беше един концлагер.

78

ПроСоТо

преди 2 години

Този проект за закон бил "СРАМ"!?..Така каже фон дер ***!..Прочетохте ли за какво става дума?..И за какво реве тая?..Проекта ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ОГРАНИЧАВА МЕРАЦИТЕ на извратеняците да се въргалят както си искат!..Просто цели ДА ПРЕДПАЗИ ПОДРАСТВАЩИТЕ от агресивни и много ,много съмнителни и противоречащи на човешката биология агитации!!..А като пораснат и се "усетят",да си бъдат каквито искат..Но БЕЗ НАСЪРЧАВАНЕ на.."смяна на пола"!!!...СРАМ!..СРАМ за "Обединена Европа"! Що щем ние там?!

77

Анонимен

преди 2 години

ЕС няма нищо общо със СССР. СССР беше икономически и политически съюз на страни които споделяха обща икономика и общи технологии и ресурси. СССР за няколко десетилетия от нулата стана световна икономическа сила. А ЕС е съюз на хищници егоисти където всеки си крие технологиите и по големите мародерстват по-малите. СССР изкара над 75 години, ЕС не можа и 20 години да изкара и вече се разпада.

76

Анонимен

преди 2 години

До Порочна логика Логиката не е тази, но не ти стига акъла да проумееш какво ти се каза.

75

Браво

преди 2 години

Браво на Орбан !

74

Анонимен

преди 2 години

В Русия наскоро задържаха деца тиийн ейджъри на cosplay парти в Петербург защото развявали флаг с цветовете на дъгата публично на веранда - дошла полиция и ги прибрала всичките защото някой се оплакал, че правели гей пропаганда сред деца. Да но после съдът ги пуснал, като постановил че това не е гей пропаганда, а всички одицери в полицията са наказани и уволнени.

73

BGexit

преди 2 години

Срам е от половин милиард население на ЕС да изберат една корупционерка начело. Това е показателно за прогнилостта на съюза. И не - няма да се разпадне докато има разни ***, които да са на власт и да цоцат от фондовете.

72

Анонимен

преди 2 години

До someone Да Винчи е бил "срам", Туринг е бил "срам" и така нататък. Все хора, които са ВЕЛИКИ в западната цивилизация. ТИ какъв си за нея? Не мии отговаряй, всички знаем отговора! Скрий се!

71

Преди да стане

преди 2 години

политик, тази особа е била лекар, и то гинеколог. При колко гея е констатирала бременност? Освен това има 7 деца. Как щяха да дойдат на бял свят, ако беше избрала някой "многообразен" европеец за партньор. И също е интересно дали насърчава децата си да бъдат "многообразни". Щото засега не се споменава да има внуци. Ако има, те дали са резултат от "многообразието", или са заченати в отвратителна хетеросексуална връзка? Пък тези еврокомисари, дето не правят компромиси и наказват? - Октомври 1917

70

ЕС - цирк!

преди 2 години

ЕС съвсем се разпадна, след дивангейт Урсула и Шарл почнаха да се бият и да се карат на кой ми е по-голям/голяма в ЕСето за да седне у фотойло на Ердоган! Единия искал среща да да се разберат на кой ми е по-голям/голяма, а другия не отишъл защото бил на среща с президнета на Сенегал! И сега като се разпадне ЕСето къде ще бегаме свободно да пpocтитуираме и да мием улиците да изкарваме евра, ох дано само като се разпадне да не ни спрът бананите и тоалетната хартия.

69

someone

преди 2 години

Срам сте вие ,жалки откачалки превърнахте Европа от люлка на изкуство, наука и култура в дупка на многообразието от араби,***, турци, гейове ,лезбийки и прочие ***.

68

Анонимен

преди 2 години

Урсула ти си срам и позор за ЕУ .Много се накефих като ти дръпнаха стола изпод носа !Прокарваш сатанинските закони ,не се тревожи и ти не си вечна.

67

Анонимен

преди 2 години

Аз до сега никъде не съм видял на камионите които събират отпадъците в цивилизования запад и където правят постоянни задръствания като спират в най-натоварените пик часове да работят жени - винаги са мъже, и то не от местен произход? Защо е тази дискриминация на жените, а и по национален признак, защо не дават възможност и на жените и на местните да упражняват тази професия?

66

така така

преди 2 години

До нормалности който с какъвдо съд съди и на него с такъв ще му бъде отсъденокойто има уши да слуша нека слуша

65

нормалност

преди 2 години

До Случаен минувачнормалност е всеки да се изразява както се чустване е нормално някой да решава кой е прав и кой кривтова може само Бог да го правиа на нас еказано не съди за да не бъдеш съден

64

Анонимен

преди 2 години

Тая че получи някой инфаркт ,къса се от яд че Орбан не слушака )срам е за вас Урсула

63

Случаен минувач

преди 2 години

Няма срам, има нормалност. Дер *** да си гледа работата.

62

хахаха

преди 2 години

До браво Орбанда мам неорбан унищожава унгарцуите бавно и сигурноно скоро ще му видят сметката споко

61

браво Орбан

преди 2 години

Орбан е пИч не е мекотело като нашия ***.Човек се опитва да си запази унгарската нация чиста от отровата на европа.

60

отговорче

преди 2 години

До въпросчена орбан не му дреме за жендарите той държи власта си с анти европейски действия и риторикяако ЕС беше против жендерите орбан щеше да е техен пръв защитникотговорих ли ти?