30

Анонимен

преди 2 години

Сталин не е обикновен криминален престъпник.Той е изключителен, ненадминат криминален престъпник.

29

Анонимен

преди 2 години

ВСВ няма нищо общо с фашизма, за фашизма тогава никой не е говорил, това е било странично явление. Това беше война между САЩ, Британската Империя и Третия Райх за световно господство, при това само един от фигурантите на тази борба беше носител на фашистката идеология. Но не тази идеология доведе до войната, ами между-империалистическите противоречия в този триъгълник, и Германия дори не беше главния организатор, това бяха САЩ и Британската империя, Германия по-скоро я използваха.

28

Анонимен

преди 2 години

Сталин 1931 година излиза с прочутото си изявление, че "или ние които сме изостанали на много десетилетия от Запада в промишлено отнощение ще наваксаме за 10 години, или след 10 години ще ни унищожат". И се оказа прав. Точно преди 80 години на днешната дата европейските фашисти нападнаха Русия и избиха над 27 милиона руснаци.

27

Do 30

преди 2 години

То и българите си обичат насилника, щом още гласуват за герб. Той те краде, лъже, прави те на балък, а ти гласуваш за него. Как ще обясниш тази шизофрения?

26

Анонимен

преди 2 години

Типично по руски. Най много си обичат този който най много ги е трепал.

25

Анонимен

преди 2 години

По времето на Сталин никаква висока длъжност не освобождаваше от наказание за извършени престъпления и кражби. Такива бяха жертвите на Сталин, по които днешните демократи ронят сълзи!

24

Анонимен

преди 2 години

Популярността на Сталин в Русия постоянно расте, независимо от процеса на "десталинизация" който започна още при Хрусчов.

23

Анонимен

преди 2 години

Много лош социализма при Сталин, после и европейския фашизъм опустоши и разруши Русия през ВСВ, а САЩ непокътнати спечелиха милиарди от войната и строяха нови градове, заводи, жилища и пътища, долато Русия трябваше сама да строи отново разрушените градове, заводи, жилища и пътища? И пак задмина САЩ във високите технологии и първа изпрати човек в Космоса? Правели ширпотреба фашистите - прахосмукачки и коли, верно най-добрата е фашистката ширпотреба, но не са високи технолигии. Къде им е Фау-2, някой виждал ли я е, освен трошката Фау-16 която натресоха на васалите от България.

22

Анонимен

преди 2 години

САЩ са добри партньори, с тях се договорихме да правим това което те решат. Със САЩ можем да се договорим.

21

бай Иван

преди 2 години

Сталин е обикновен криминален престъпник,каквито бяха нашите партизани.Той организирал обирът на една банка.Когато го подгонила царската полиция,той се скрил в ледените води под един мост.От тоя случай че издържал дълго време започват хвалебствията по късно " твърд като стомана Сталь- Сталин".Разбира се,че е заловен и лежал в тюрмата.Нашите партизани са платени руски шпиони,които запълват редиците си с криминални престъпници,хванали гората за да избегнат правосъдие.

20

Анонимен

преди 2 години

1831г САЩ под предводителството на демократичния президент Андрю Джексън провеждат етническа чистка като изселват в Оклахома 5 индиански племена които имали собствени училища, писменост, и даже били приели христянството, при което хиляди от тях загиват, а едно от тях, чероки, губят 1/4 от населението си. Сталин също изселва арменците по етнически признак, но неговите сталински методи са просто балет лебедово езеро в сравнение с методите на демократите в САЩ.

19

Анонимен

преди 2 години

В Русия няма задължително ваксиниране, за разлика от Италия и много европейски страни които въведоха задължително ваксиниране. Изискването е само в Москва и някои други градове 60% от работещите в определени критични сфери като услугите да са ваксинирани. Това са предимно гастарбайтери, които идват от чужбнина да работят в Русия и донасят вируса. Препоръчва се на фирмите да се договорят с работниците, като нежелаещите и антиваксърите се изключат от ваксинация.

18

АнонимеН

преди 2 години

ФАЛШИВИЯ ПУТИН И ДО ДЕН ДНЕШЕН ПРОДЪЛЖАВА ДА УПОТРЕБЯВА ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СИМВОЛИ КАТО ПЕТОЛЪЧКИ , СЪРП И ЧУКОВЕ И ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА!!! ПУТИНОВИЯ АД СИ Е АБСОЛЮТНА КОМУНИСТИЧЕСКА ГУБЕРНИЯ!

17

Гошо

преди 2 години

Айде пак почна да му пада рейтинга на Путин ,бреии да се чуди човек ,как управлява тоя с все падащ реитинг

16

Анонимен

преди 2 години

"Същата анкета разкрива, че само един на всеки двама избиратели смята, че Русия се движи в правилната посока."===Нелооооо, "само един на всеки двама" е 50%, Нелооооооо, това са половината, Нелоооооооо, не са "само", Нелооооооооо.

15

Чапай и Петка

преди 2 години

Цитирате публикации на независимия център "левада", за мнението на руснаците. Сериозно?

14

АнонимеН

преди 2 години

БРАВО *** БРАВО!!! ИЗТРЕПА КОМУНИСТИЧЕСКАТА РИБА С ТАЯ СТАТИЯ!

13

Анонимен

преди 2 години

Капитализма винаги е бил мизерия. При капитализма става добре добре когато Сталин през 30те изправи СССР на крака и съветския народ започна да живее добре. Тогава капиталистите бяха принудени да предлагат по-добър стандарт на живот на тяхното население, иначе ги чакаше революция и експроприация на средствата за производство както в СССР. Но СССР вече го няма, ръцете на корпорациите са отвързани и каквито и планове да прават всичко ще се проваля.

12

Рубашка

преди 2 години

Ха-ха, иддиоти.

11

Анонимен

преди 2 години

"Човек може да работи 4-5 часа на ден, а останалото време трябва да посвещава за повишаване на културното си ниво". Йосиф Висарионович Джугашвили ( "джуга" на грузински диалект означавало стомана)