50

Анонимен

преди 2 години

В Русия - Сталин, у нас Киро Брейка и Батки

49

Край

преди 2 години

у нас най видната историческа фигура вече е Бате.

48

Анонимен

преди 2 години

До Васил Абе, Васко, ти постоянно копи-пействаш една и съща глупост. Според теб като го правиш дали не си отговаряш сам на въпроса дали си индианец?

47

Пффф

преди 2 години

Айде стига с тия статии за неграмотни. То е все едно да напишеш, че в исторически план Стамболов например бил по-виден според проучване от Радев.

46

Джо

преди 2 години

Няма надежда за нормалност

45

У бре

преди 2 години

Е, че при това положение как да се оправят и станат нормална държава? Просто да замълчим и да ги оставим на собствените им заблуди.То ние тука с носталгия си избираме дърти комунисти за промяна,а с какво право ще съдим руснаците?

44

Анонимен

преди 2 години

Най-красивия мъж в Русия. :))))))))

43

Анонимен

преди 2 години

Олеее на това джудже само това му кажете - че не го имат за най-великия. Той и без това е болен мозък и е решен на всичко да остане в историята. Кой знае сега какви ще ги надроби, за да изписват името му до това на Ленин и Сталин.

42

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН 40 "СТАЛИН Е ЕДНА КРЪГЛА НУЛА!!! МОТОТО МУ ЗА ВОДЕНЕ НА ВОЙНА БИЛО: НИЕ ГУБИМ 1 МИЛИОН , ТЕ ГУБЯТ 1 МИЛИОН , НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ!" Ами, то и на Путин е същото:ние губим милион и запада губи 10 хиляди, но на мен за тоя милион така или иначе не ми пука, тъй че Запада е с 10 хил назад. :)))))

41

Нормално

преди 2 години

Славянските Народи, никога не са Уважавали Юдею-Семитски Под логи!

40

Анонимен

преди 2 години

В Русия на почит са сатрапите и личности, за които руснака не знае нищо, но са му "яки", защото ниямат нищо общо с коччината.

39

Анонимен

преди 2 години

В анкетата са посочени имена като: Сталин (39%), В. Ленин (30%), А. Пушкин (23%), Петър I (19%), В. Путин (15%), Гагарин, Жуков, Брежнев, Айнщайн, Менделеев. Пълен тюрлю-гювеч. Иначе Ливада център признава, че одобрението на Путин сред руснаците е 67 %. А Сталин им донесе Победата. Затова Горбачов и Елцин са аут от анкетата - те им донесоха само разруха

38

SHEFA

преди 2 години

Д0 ЖУРНАЛИСТИТЕ НА ДНЕС БГ.ТА КАКВ0 ЗА ПУТИН????-НАМЕРЕТЕ НЕЩ0 ДРУГ0 ДА ПИШЕТЕ- СТАЛИН?!?!?-ВИЕ ВБЩЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ СТАЛИН Е 0СЪДИЛ СИНЪТ СИ-А?-Я ПР0ЧЕТЕТЕ П0НЕ МАЛК0 ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ.

37

АнонимеН

преди 2 години

СТАЛИН Е ЕДНА КРЪГЛА НУЛА!!! МОТОТО МУ ЗА ВОДЕНЕ НА ВОЙНА БИЛО: НИЕ ГУБИМ 1 МИЛИОН , ТЕ ГУБЯТ 1 МИЛИОН , НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ!

36

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Путин малко е...поостарял,откак го видях за пръв път случайно през 1975 година в Ленинград.Тогава бе още студентче,никому неизвестно,а и мен,кой ме знаеше,бях тука просто на един...курс.Просто се засякохме на една танцова забава,които се провеждаха всяка събота и...неделя в кварталните Домове на културата.Случайно се...сблъскахме като поканихме една и съща...мадама за танц и аз му отстъпих реда.После се запознахме и така го запомних.Няколко пъти се...засякохме по забавите и се...поздравявахме.

35

Анонимен

преди 2 години

Трябваше Путин да инвестира в народа а не в оръжия .Златна дигитална рубла .Сега не е важно да се произвежда а да се съхрани стойността на вече спечеленото. Градска инфраструктура от нов тип със всички елементи заедно. Извънградската изцяло частна ,но след като се одобри технологията която да направи всички инфраструктури. Щели да бутат долара. За да бутнеш долара трябва първо еврото да падне. Заместването на западните технологии трябва да се даде и на държавите от нато за да не могат да изнасят

34

Анонимен

преди 2 години

Избил 40 милиона руснаци - а стига бе! То не остана руснак - това е поне по двама във всяко семейство! Руснаците как не са разбрали?

33

Анонимен

преди 2 години

Сталин няма нужда нито от одобрението, нито от осъжданенето нито от измерване с днешния гей-аршин, размахван от разните политически джуджета и пигмеи.

32

АнонимеН

преди 2 години

СТАЛИН Е НАЙ-МРАЗЕНОТО СЪЗДАНИЕ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И В МОМЕНТА! ИЗБИЛ Е НАД 40 МИЛИОНА РУСНАЦИ ГЛАВНО ПОЛИТИЧЕСКИ ОПОНЕНТИ И УМРЕЛИТЕ ОТ ГЛАД ОТ ПРЕКРАСНОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ!

31

Анонимен

преди 2 години

САЩ спечелиха ВСВ, а Русия успя само да се спаси с много жертви. Британската империя от столетие получаваше тлъсти дивиденти от световното господство но и други искаха пай от тези дивиденти - САЩ. И втората причина за ВСВ беше унищожението на Русия, сега вече СССР - първата социалистическа страна която заплашваше съществуването им. В САЩ са стреляли по работниците които стачкуват и искат по добри условия, и това е било нормално. Тогава профсъюзите казват - ако не дадете по-добри условия от СССР, ще направим като в СССР - революция, и това е напълно възможно.