70

соросняче просто

преди 2 години

До Бобисталин никой не е убил убил е Генрих ЯГОДА и ЕЖОВ а сталин след това изчиства всички юдейски прокази избивали православни староверни руснаци!

69

Лоши спомени

преди 2 години

През 19 век се помни ликвидацията на стотици хиляди млади и здрави мъже родени във Франция чрез обсебения от масов Убиец НАполеон.Русия вместо да убие НАполеон още при тръгването му срещу Славянската империя допусна да бъдат убити стотици хиляди славяни чак до Москва и Смоленск.Вместо да убият Хитлер в берлин подставени на власт в Москва допуснаха десетки милиони жертви ...

68

Анонимен

преди 2 години

КАК само е написано:Путин пада.... "от второ на пето място" в клсацията за на всички времена."Само 1 на всеки двама..." т.е. половината..."67% одобряват, но само половината му вярват" - с такива цифри всеки на запад би се гордял...Всъщност, разбираме, че руснаците си харесват и искат Путин, а ние се опитваме да им натрапим Навални.

67

Анонимен

преди 2 години

С ХУНТАТА НА ЧЕРЕП РАДЕВ СЕ ЗАРАЖДА БГ СТАЛИНИЗЪМ.

66

Анонимен

преди 2 години

ПУТИН КРИТИКУВА ЗАПАДЪТ ЗАЩОТО "ДЕМОНИЗИРА" ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА ГУЛАГ...СТРАННО. АЗ ГЛЕДАХ СБИРКИ НА БГ РУСОФИЛИ, КАТО ТАМ ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ БЯХА ОБЛЕЧЕНИ С ТЕНИСКИ СЪС СТАЛИН.

65

vlady

преди 2 години

До .Измислбената Сталина щеше да е от първите разстреляни за вредителство при Сталин - не е прощавал на крадците.

64

хаха

преди 2 години

До ДрищетеКраваре - когато някой използва думата "кравар" или "с-о-р-о-с-о-и-д" е ясно на всички, че си няма идея нито за какво говори, нито какво се случва по света. Или е платен ***, или е заслепен от фейкове.

63

Анонимен

преди 2 години

Сбъркана работа - кумир да им е брутален диктатор като Джугашвили. Не е само от водката.

62

Няма пак

преди 2 години

Колективният Запад трябва на Сталин краката да мие и водата да пие не само за това,че го спаси от нацизма. Сталин спаси Запада от Перменентната Ревелюция на ленинистите,троцкистите и Коминтерна. Сталин елиминира най-отвратителната семитска болшевишка *** от троцкисти и закри Коментерна. Сталин е най-великият геополитик На Русия. Сега Путин няма и да си мръдне пръста да спасява Европата от гейските неотроцкисти,а ще я остови да потъне в либерастните гомна.

61

хахахахаха

преди 2 години

Щом чуем или прочетем НЕЗАВИСИМ,НЕЗАВИСИМА медия,там,център,и веднага става ясно че е ПЛАТЕНО ШОШОРОИДНО НПО.Не Сталин,ами и Тосун бей и цар кировите внуци ще направят по-велик от В.В.Путин...

60

Анонимен

преди 2 години

До Пффф Нерде Стамболов, нерде радев. Стамболов е велик политик и обединител на България, а радев е разединител на нацията и фигурант на известен престъпник. Не те ли е срам да поставяш двамата в едно изречение????

59

ДрищетеКраваре

преди 2 години

И краварете се измориха от Путин. Мечтаеха си президентът на Русия да е алкохолик,като Елцин или Юда,като Горни,за да размертикосат и окрадът Великата Руска земя, ама не случиха.Слава на Русия!Слава на Путин!Слава на Шойгу!

58

Българин

преди 2 години

Няколко въпроса към "независимия център "Левада" "1. Към какви хора са били зададени въпросите?2. Как точно е зададен въпроса и дали абсолютно същия въпрос е бил зададен на същата целева група при предното изследване?

57

Анонимен

преди 2 години

Ако демокрацията имаше стогодишни традиции у нас, тиквата щеше да е на първо, второ и трето място....

56

Анонимен

преди 2 години

Ко става с демократа и любимеца на запада - горбачов?Май даже джендърите не гласуват за него.

55

Боневa

преди 2 години

Сигурно Путин от Алла Пугачова и Филип Киркорив,/ или заместника му Галкин/ не може да се добере до върха на тази класация?! Интересно кой е на 5 топ пет Пушкин, Есенин и Сталин останалите, двама кои са?

54

Анонимен

преди 2 години

Правилното не е грешно защото е коректно тъй като е полезно. ГЕРБасите са за окови и в ДиарбеСибир-кир

53

Лъв Царский

преди 2 години

Смятай...щом червенотиквеника е най-видната историческа фигура в Русия при толкова велики руски царе и царици... Няма ваксина срещу болшивизма!...

52

.

преди 2 години

А нашата криСталина? :D А сега сериозно - с право хората го поставят на такова място защото тогава имаше РЕД!

51

Джедай Мастър

преди 2 години

Знаем как свърши предходната оръжейна надпревара, така че давай, джуджан. Дано пак да фалирате и да оставите останалия свят на мира.