79

един

преди 2 години

Дай ся да не ядем...

78

Вътрешен

преди 2 години

Ние не можем, но едно световно правителство може, затова лапa.йте куката и да приключваме с това молене и кандърдисване.

77

Анонимен

преди 2 години

Както не казват нищо ново, така и продължават да се правят на *** и всъщност нищо конкретно не казват.Ами да - "изключвали са ви ядрените възможности", защото за разлика от вас, на извънземните им пука за планетата и живите същества, които я обитават, включително и за хората.

76

Анонимен

преди 2 години

Да не са притесняват .Руснаците само тестват новата техника. Да са сигурни че пробиват ако е нужно .Е сега и китайците ще пуснат някой НЛО ама то само си минава няма да каца .

75

ЗОО 2021

преди 2 години

Стреляш по един жираф например в Африка. Приспиваш го. Преглеждаш го и пускаш на свобода , но под наблюдение. Ето това пък се случва и на нас хората. Извънземни ли са , руснаци ли са , китайци, американци......КОЙ ДА ТИ КАЖЕ? Може и македонци да са.....

74

Анонимен

преди 2 години

Ще се окаже като онзи виц в който Рейгън пита Горбачов:"Да ни продадете няколко от вашите редосеялки с възможности за противоракетна отбрана?", а Горбачов отговаря "Ти още малко и ще искаш от тракторите с вертикално излитане да ти продадем?"

73

Анонимен

преди 2 години

Тези ни готвят някаква скомина с тези извънземни. Драмата с ковида беше само подготовка, за да тестват реакциите на тълпата.Сега ако изврещят, че сме пред война с някакви извънземни и трябва да се подготвим за инвазияще падна от смях.И на децата е ясно, че тези отдавана имат вземане даване с извънземните, интересно е защо чак сега решиха да го оповестят.

72

Стойчо-фен

преди 2 години

До ХахаИ аз за Стойчо се сетих, обаче съм на 100% убеден, че неговите гости, ще затруднят американците повече и от НЛО. Те толкова си вярват, че на човек сърце не му дава да не им повярва. :)

71

Demonaz

преди 2 години

Еми редно е след ковид да има и летящи чинии. Пак затваряне и пропаганда над хората.

70

наблюдател

преди 2 години

До АнонименНякои неща за по-убедителни визуални доказателства се разнасят от разни хора, свързани с разузнаването, но нищо от това не сме видели. Сред тях са снимка на триъгълен обект, който излиза от океана и видео на обект, летящ между два изтребителя на метри от тях, при което единия пилот изпада в паника, защото решава, че предстои сблъсък.Нищо такова не е било публикувано. А и да се публикува, ще възникне въпросът дали не крият някаква нова технология за истории за НЛО.

69

Гроби Таласомо

преди 2 години

И сред НЛОтата има зевзеци:))) които се гаврят с военната немощ на Съединените еврейски щати;))) Изключват им прехвалените ядрени оръжия, а включват тези на руснаците? Извод? НЛО обичат Путин и Рашия;))) Затова, не е нужно Путин да разполага с НЛО след като самият той е извънземен;)))

68

Хаха

преди 2 години

Да пратят Стойчо Керев и оня другия професор-кибик,те ще им разяснят всичко за НЛО!МУХАХ!

67

наблюдател

преди 2 години

До АнонименТова със снимките е така. Всичките публикувани и потвърдени, че идват от Пентагона са неубедителни и лесно се обясняват с други неща. Разчита се основно на свидетелствата на пилотите. Пентагонът обаче само казва, че тези видеа са техни, но не и какво има на тях. Запознати твърдят, че имат много по-убедителни кадри, включително и данни от радари и сателити, както и сонари, защото явно често ги засичат по океана, или поне такава е историята, която ни се представя.

66

Анонимен

преди 2 години

Извода е, че притежателите на напредналите технологии за щастие не са от Земята. Ако бяха хора досега щяха да са унищожили и поробили останалите. Вероятно сме някакъв вид космически зоопарк и ни разглеждат като маймуни.

65

Анонимен

преди 2 години

Даа, такъв е сценарият. Подготвят инсценирането на извънземна инвазия, надявайки се стадото да се панира и да моли за спасение. Кой друг може да помогне, ако не едно световно правителство(диктатура). Вратата хлопва и стадото осъзнава, че е в скотобойната.

64

Българин

преди 2 години

Никакви НЛО не са ! Това е бил дрона на Фигуранта , който е шпионирал американската армия. Руският пРезидент-Фигуранта е много хитър - шпионира за шкафчета , за пистолети, за плеймейтки, за Борисов, за "подаръчни торбички" , абе, за всичко! Скоро ще ни шпионира и в клозета.

63

Анонимен

преди 2 години

За това ли снощи сънувах извънземни, че дойдоха на Земята пред блока и така се уплаших, ц, ц, ц.

62

Анонимен

преди 2 години

Абе те САЩ миналата година не направиха ли агенция или нещо подобно, дето да се занимава с НЛО. Явно идва времето за приемане на новия бюджет и желанието за поне няколко милиона $$$ допълнително.

61

1947

преди 2 години

Да бяха само с 1000 години по-напред от нас.. Но те още от началото на цивилизацията са тук под една или друга форма - египетските пирамиди, Стоунхендж и какво ли още не :)А да вярваш, че в огромната Вселена с хиляди галактики, планети и звезди няма друга мислеща форма на живот.. трябва да си много зле..

60

Анонимен

преди 2 години

"Ако руснаците разполагаха с НЛО технология, те щяха да ни притежават в момента"-------Колко и какви *** конгресмени c пpocто-плоско първосигнално мислене урравляват Пиндостан?