119

заев

преди 2 години

кво НЛО бе ?! това са македонски совалки - маке спейс шатъл .

118

Анонимен

преди 2 години

Радев прибери си дрона освен - бацо и американците притесни с него

117

Анонимен

преди 2 години

И що нии стрелят ? Само да Фнимават с водата .Щот на нашия морето му се видя до колене ;)

116

Анонимен

преди 2 години

Сто процента НЛО-то е дрона на Радев, който се е измъкнал от спалнята на Борисов заедно със златото и пачките. А ако не е това, остава да ги тресе шизофренията братята американци, ама знае ли се....

115

естир

преди 2 години

Това са ангели.Те са създадени преди нас и понякога могат да се материализират!Някои си правят бъзик с нас-явлението полтъргайст и могат и да обсебват.Имат достъп до мисловния ни апарат!Има добри-светли и паднали ангели.Вероятно това са последния вид;а може да има и на военните такива технологии.

114

Перничанин

преди 2 години

Освен, че им бъзикат ядрените оръжия, не чух друго притеснително. То с тази мания за пари и госрдост най-веояно ще ни затрият господата управляващи. 21 век е ***, вместо държавите да си мерят с постижения в различните научни сфери, те пак с военни паради тръгнали..

113

Смех

преди 2 години

Тия изглежда си въобразяват че цялата Вселена ще се съобразява с тяхната национална сигурност.

112

Анонимен

преди 2 години

е то това е в аджендата след ковид са извънземните ...

111

Реалист

преди 2 години

Руснетата и китайците ги еббават с дронове, тия ще напълнят гащите :)) Много напредала бил технология, от друга галактика, и тия вече са на някакви тежки наркотици. И тази ръджава се води за най-напредналата в света. Мъка, мъка ... не ни чака нищо добро.

110

Че Гобара

преди 2 години

Гласувайте сега 2 трилиона за бирба с НЛО и комунистите :)

109

Пич

преди 2 години

Политиците отвъд океана съвсем изтрещяха. За съжаление тази велика държава върви надолу от години. Да се надяваме, че няма да се сгромоляса съвсем скоро, но нещата не са добре. Безумни политиците и откровенни клооуни се избират на ръководни длъжности, народът им се поддава на евтина пропаганда, изобщо ...

108

след дъжд качулка

преди 2 години

Преди тази тема ме вълнуваше, вече не

107

Мда

преди 2 години

"НЛО създават опасения за националната сигурност" - е, да де, нали трябва да се оправдае отпускането на Х милиарда по разни секретни програми. Пък и така формулирано, лъха на толкова присъщото на Хамериканците дрънкане на оръжие. Тоя път обаче не на близкоизточно (например) ниво, ами направо на галактическо!

106

Анонимен

преди 2 години

3D холограми били много напреднали.като искате напреднала цивилизация, защо продължаваме сектори като:туризъм, хотели, ресторанти, чистачи, миячи, мафиоти, мутреси. Дори не сме на стъпка 1но по-скалата на Кардашев.

105

Мда

преди 2 години

"НЛО създават опасения за националната сигурност" - ми да, нали трябва да се оправдае отпускането на Х милиарда по разни секретни програми. Пък и така формулирано, лъха на толкова типичното за тез хора дрънкане на оръжие ... ама тоя път не на близкоизточно например, ами чак на галактическо ниво!

104

Анонимен

преди 2 години

Най-страшното НЛО се срещна вчера с Путин в Женева.

103

Люк Скаймокър

преди 2 години

Национализирайте летящата чиния на Ахмед Доган за да мирясате! Той като се натаралянка и става неуправляем, джитка из космоса криволичейки а веднъж за малко да отнесе Хилядолетния Сокол на Хан Соло щото не можело да има два сокола в галактиката.

102

Фин

преди 2 години

Някой ден ще стане ясно, че няма никакви извънземни. Най глупавата теория е, че някой крие нещо от някой. За какво да го крие, нали накрая и едните и другите ще умрат. И какво ще стане ако изнесе информацията? Бунтове, грабежи или ще престанат да ходят на църква и да си плащат вноските за пастора. Това е информация за интернет ***, сериозните хора знаят, че има други измерения, които понякога нахлуват в триизмерната материална илюзия. Някои ги наричат ариманически същества.....

101

Анонимен

преди 2 години

#105 Аз видях преди 2 месеца докато бягах на стадиона вечерта. Летеше доста ниско и беше под формата на цигара. За 5 секунди изчезна.

100

anonymos

преди 2 години

така е, хората никога не са били и имали думата