59

Анонимен

преди 2 години

до Сат Н_ Реално погледнато вселената е безкрайна, а живот може да се зароди по много начини и на много места (последно едни почти безсмъртни гъби в Чернобил откриха.Парадокса на Ферми обаче, обяснява защо още не сме се срещнали.

58

Анонимен

преди 2 години

С каква технология правят снимките че не се вижда нищо. Сигурно ако извадя на прадядо си апарата оня с дървената кутия снимката ще стане 100 пъти по добра. Не разпоагат със съвременна техника ли нямат апарати за нощно виждане и снимане ли. А тези извън земни отдавна са тук на земята. Изчакват удобният момент да ни унищожат. Ние сме техен неуспешен експеримент който се провали тотално. Нима ще ни гледат как унищожаваме единствената планета годна за живеене и ще си траят. Не. Ще ни унищожат.

57

Защо не спряха

преди 2 години

Ядрените опити или бомбардирането на Япония-- а сега излиза ,че те контролират ядрената мощ . Много е интересно какво мислят за Бог.

56

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

МНОГО Е ЛОШО КАТО СЕ ПОМИСЛИШ ЗА НЕЩО ГОЛЯМО И ПОСЛЕ ИЗВЕДНЪД СЕ СРЕШНЕШ С НЕЩО ПО ГОЛЯМО НАПРАВО СИ КАТО В НЕОБРАНО ЛОЗЕ

55

Анонимен

преди 2 години

И какво? Раса, по-напред от нас с 1000 години, ще дойде тук и ще намери за най-интересното нещо американските зеленочорапници? Ще си играе на стражари и апаши с някакви военни кораби? Ще се занимава с нечия "национална сигурност"? Ще се крие, ама не съвсем успешно, та военните от време на време ще я снимат?

54

Анонимен

преди 2 години

Май ще се окаже, че извънземните са ни единственото спасение пред пред скаппаните алчни евреи и упадъчния капитализъм! Дори извънземните вече са обезпокоени за планетата земя и човешкото самоунищожение !

53

наблюдател

преди 2 години

До Сат Н. Вероятно допускането на това, че съществува извънземен разумен живот се дължи на факта, че вече знаем със сигурност, че шансът за това е по-голям от 0 (иначе сега нямаше да си говорим), както и напредъкът в познанието за космоса. Дори с все още несъвършените методи за търсене на планети сме успели да открием около 60 потенциално обитаеми планети и се предполага, че общият им брой е 300-500 милиона само в нашата галактика.Тези неща не ви ги казват в калугерските училища.

52

Ь

преди 2 години

Може би са те!

51

Ей Ганьо

преди 2 години

Тези обекти са забелязани и в България, не мислете че сме изолирани и в безопасност!

50

House M.D.

преди 2 години

Е, и? Какво ни интересува нас, нормалните хора, националната сигурност на САЩ? Пък и в България е пълно с НЛО /неидентифициран луд обект/. Ще ги разпознаете по това, че ходят да гласуват за палачите си.

49

Анонимен

преди 2 години

Не се заблуждавайте.Управлява се яинаги с мистерия и страх от времената на Египет и Вавилон.Сащ не искат да изпускат доминацията си в света и претоплят старите манджи от времената,когато бяха велики.НЛО си е дъвка за наивни хора.Сащ не им се излиза от 20 век.Затова очаквайте атлантически харти,НЛО и тн.

48

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ВИДИ МУ СЕ КРАЯ

47

Лекар

преди 2 години

"НЛО създават "опасения за националната сигурност", айде и тия ще ги демократизират

46

Идиоти

преди 2 години

Посланието е съвсем ясно. Този свят приключи.

45

Сат Н

преди 2 години

Написах, че извънземен живот не съществува и гласовете са 9:3 в полза на врващите в извънземни. Това е картинката 1 част умни на 3 части луди. Кажете ми поне една основателна причина да вярвате в извънземни? Няма такава.

44

Анонимен

преди 2 години

Путин след масиран ядрен удар над Америка: "Извънземните бяха! Включиха ни ракетите и ги изстреляха!"Бай Дън:

43

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ОТ ТУРСКО РОБСТВО НИ ИЗБАВИХА РУСНАЦИТЕ ОТ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО ЩЕ НИ ИЗБАВЯТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

42

Анонимен

преди 2 години

Едни казват че това е технология на Масоните други на Сивите, знае ли човек....

41

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Става това, че аврамистичните лъжи робовладелчески юдаизъм, мохамеданство и християнство са абсолютно компрометирани и евреите налагат новата релиия за извънземните. После ще създадат и религия за подземните и подводните и така ще оправдаят поредните си гнусни деяния срещу Мдйка Природа. Да, щатски евреи, Вие сте лъжци.

40

Ангел

преди 2 години

След като горещата точка на марсиянците им е около американски военни обекти, не са никакви марсиянци а по скоро руснаци!