139

Анонимен

преди 2 години

Според него технологията е изключително напреднала - "някъде между 50 и 1000 години" по-напреднала от тази, която САЩ притежават.Много смешно изказване,защото разлика между 50 и 1000 г е огромна!Ако тази технология е 50 или даже 100 г по-напреднала,значи може да очакваме в обозримото бъдеще САЩ да покорява галактиките,което е фантасмагория отвсякъде. Подобни технологии са десетки хиляди години напред!

138

Анонимен

преди 2 години

Руска шпионска инсталация.

137

Ха-ха

преди 2 години

Какво да се чудя, като са си избрали старец дето не го слуша главата за президент

136

Анонимен

преди 2 години

кой ли им се връзва, измислят си проблеми ,които да решават

135

наблюдател

преди 2 години

До 140 Анонимен. Чакай да разберем дали не е масово полудяване, лъжа или пък обясними явления. Иначе няма какво да искат от нас. Тук няма нищо, което да е интересно, освен нас самите. Галакиката е фрашкана с ресурси. Даже в собствената ни система не блестим с ресурси. Може дори да не са самите извънземни, а сонди, както ние пращаме на Марс. Нормално е ако откриеш обитаема планета, да се опиташ да я изследваш, ако имаш технологията да пратиш нещо там. Може да са сонди тип ""Фон Нойман".

134

така е

преди 2 години

До Анонимен 63чул те извънземния!

133

петияция

преди 2 години

Предлагам да подпишем петиция за изтриването на Американците от лицето на земята от приятелите ни в космоса.... дано тогава се оправят нещата най накрая!

132

Анонимен

преди 2 години

Конспирации. Извънземни не съществуват. Ние сме венецът на творението и ще победим ковид чрез ваксинация. Ураааааааааааааааааааааааааааа!

131

Додо

преди 2 години

Лъжат копеленцата, с цел да си наложат следващата фаза от поемането на цялата власт в света от Луцифер и ппклонниците му, под уродливата форма на Новия Световен Ред. Но, в крайна сметка Богъ контролира нещата, а не поклонниците на Принца на Лъжите!

130

Анонимен

преди 2 години

Интересно какво биха искали от нас... ресурси? Да живеят на нашата планета? Да бъдем техни роби?

129

Анонимен

преди 2 години

За създания можещи да пътуват в космоса, ния сме на технологично ниво бронзова ера. Няма смисъл от безпокойство.

128

ДА

преди 2 години

Винаги съм се чудил,какво ли си мислят мравките за нас?!За тях ние сме НЛО.Значи ние сме мравките за тия НЛО!

127

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Поредната парлама на тема "леб и зрелища". Всичко само и само да не гледфаме в канчето на богатите:watch?v=Hv-sbtCAz9Y

126

Един от останалите

преди 2 години

Брус Уилис, Чък Норис и Уил Смит да се стягат!Иначе сериозно: нали не смятате, че сме единствените и най-силните във Вселената? Проблемът е с какво богатство привличаме други цивилизации и какви ли проблеми и планове имат, че се огледаха в нашата планета. Бъдете все по-здрави!

125

Анонимен

преди 2 години

Затова трябва всички да ваксинирани! Ваксините пазят не само от куроната ами пазят и от НЛО и уроки. Дори развалят черна магия.

124

Анонимен

преди 2 години

кво да ви кажа пичове, ако са НЛО нали се сещате че технологично вие сте на нивото на мравките, какво има да се тревожите :)) така или иначе сте аут

123

наблюдател

преди 2 години

Исках да кажа 2007 по времето на Буш.

122

земен

преди 2 години

Мдаа,сега -като ни изваксинират всичките и се спасим от вируса-ще трябва да се измисли нещо,с което срещу мноооого пари да се предпазваме от НЛО.Всеки землянин ще бъде снабден с чип за идентификация,за да не бъде унищожен случайно.А може и нещо още по-хитро да измислят.Важното е да сме бедни и да ни е страх.

121

наблюдател

преди 2 години

До Bili. Докладът е поръчан в последните дни на администрацията на Тръмп. Програмата за изследване на НЛО, на която е бил шеф Елизондо, е стартирала през 2007 по времето на Обама, с помощта на влиятелни сенатори от двете партии. Един от тях, вече починал, твърди, че е видял НЛО, докато е бил военен пилот през Втората световна. Точно тогава започват първите сведения за НЛО. Военните пилоти са ги наричали foo fighters. И така вече повече от 70 години.

120

Bili

преди 2 години

Тази тема с нло хилари я популяризираше като мислеше че става президент...4 години нищо...и сега иде биден аре пак за нло ни готвят..."извънземните" ше ни спрат тока...буквално.