14

лопатар

преди 5 месеца

Гледам призиви да се плаща кръводаряването... В Канада е само доброволно, но винаги има достатъчно хора. Често се рекламира по радиото. Аз дарявам 4 пъти в годината - последният път беше преди два дни. Отнема само един час, а знаеш, че ще отиде за хора в нужда. Цялото ни семейство сме декларирали, че в случай на смърт, органите ни могат да се използват за трансплантация.

13

до 1

преди 5 месеца

По света не се плаща, но и няма мpъсни схеми за продажба в чужбина. Благотворителността свършва там, където започва печалбарството на чужд гръб.

12

Кръводарител

преди 5 месеца

Значи , лежи пациента на операционната маса.... около него доблестни лекари, отговорни медицински сестри , трудолюбиви санитари , мениджъри, болнична администрация И ВСИЧКИ ТЕ ЧАКАТ да се появи от някъде кръвоДАРИТЕЛ че да спасят умиращия болен ..... ако не се намери такъв - търсят роднините . А ако са далеко и не могат да дойдат навреме .... - Сестра ,запишете часа на смърта на пациента . Да влиза следващия . НО НИКОЙ НЕ СЕ НАТИСКА ОТ ЦЯЛА БОЛНИЦА ДА ДАРИ КРЪВ. Лично бях свидетел .

11

Анонимен

преди 5 месеца

България е застаряваща нация. Над 65г не се дарява кръв. Изобщо не се радвайте на неГЕРБерите. Те са на власт за да могат американците да си присвоят работещия частен бизнес.Вие сте зле, защото демографията се СРИНА, а се срина, защото младите хора не искат да бъдат българи-т.е.вашите мили еничарчета никога няма да се върнат в България. С други думи дори да искат западни фирми да построят завод в България просто няма работна ръка. Никой не ви е виновен, че сте голи охлюви.

10

АнонимеН

преди 5 месеца

НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ПЛАТЕНО КРЪВОДАРЯВАНЕТО , ЧЕ ЩЕ ПОЧНАТ ДА НИ ИЗТОЧВАТ КРЪВТА ПО УЛИЦИТЕ !!! НО В ЧУЖБИНА ТОЗИ ВЪПРОС Е РЕШЕН КАТО СЕ ДАВАТ ОБЛЕКЧЕНИЯ ЗА РАБОТЕЩИТЕ КОИТО КРЪВОДАРЯВАТ!! ВЪВ БЪЛГАРИЯ БОРИСОВ КАЗА, ЧЕ ПАРИ НЯМА ЗА ОБЛЕКЧЕНИЯ И, ЧЕ СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН!

9

Габи

преди 5 месеца

Как да дариш кръв !Герберските вампири, тотално испиха кръвта на Българския народ.

8

Андрешко

преди 5 месеца

Ами направете го ПЛАТЕНО това кръвоДАРЯВАНЕ . Плащайте го , както в другите страни.... и ще достигнем нивото на другите страни. Удвоете цената и ще станем ПЪРВИ. БЪЛГАРИНА Е ДОКАРАН ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ИМЕННО ОТ ТАКИВА ДОБРОВОЛНИ И БЕЗПЛАТНИ ДЕЙНОСТИ.... Ами така си е в страната на абсурдите . Даваме безплатно кръв за да помогнем на някого ... НО ЛЕКАРСКАТА "ПОМОЩ" Е ПЛАТЕНА . И то сериозно платена ... поне по скъсания ни джоб . п.с. А ако някой иска да даде кръв безплатно - да дава .....

7

Анонимен

преди 5 месеца

Да направят кръвни банки- който иска и може да си внася доброволно и като му се наложи да разполага със своята или на роднина, а който цял живот не е стъпвал - да си плаща.

6

АнонимеН

преди 5 месеца

БОРИСОВ ИЗПИ КРЪВТА НА НАСЕЛЕНИЕТО!!! КРЪВОДАРЯВАНЕПО ПРЕЗ 2019-ТА Е 10 ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ ТОВА ПРЕЗ 2009-ТА!!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Но пък имаме магистрали! Стига сте хленчили, трябва Работа, Работа, Работа!

4

До 1

преди 5 месеца

По света се плаща по принцип но има и безплатно даряване на кръв но тука искат и кръвта да я даваш безплатно а те да я продават.

3

Edna

преди 5 месеца

Ние сме толкова просто племе, че само апартаманетите са ни модерни. Душевно и мозъчно сме на ниво австралопитеци. Ние не се ваксинираме, не даряваме органи, не си мием ръцете и си хвърляме *** през прозореца, защото сме скотове по душа. Толкова сме смотани и скапани, че ми става смешно като гледма как сънародните ни стъпват като на петолевки из окъртените улици с издутите шкембаци от плюскане и пиене. Жалко и за Левски, и за Ботев и за всички, жертвали се за тая ***.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Българинът не мисли за обществото. Виж действителността

1

Анонимен

преди 5 месеца

Де да знам...сигур щот по света се плаща ли кво ли