109

Анонимен

преди 2 години

Joke Bidens Presidential portrait should be a dominion voting machine.

108

Анонимен

преди 2 години

Американският президент е декоративна фигура без реални пълномощия. Кукла на конци.Русия не трябва да се съобразява с него. Това е само театър за заблуда на врага. Путин трябва да му каже че първо сащ трябва да свалят всички санкции и тогава ще има някаквосътрудничество. А дотогава бай-бай америка, не сте ни притрябвали. Русия продължава да си сътрудничи с Китай на пълна пара докато сащ и ес свалят всички санкции.

107

Анонимен

преди 2 години

Деменцията сигурно е заспал на масата,а Макрона е налазил бабата.После дал 20 долара бакшиш на Джо,че много смешки правил като е буден.

106

za USA

преди 2 години

Най-великите президенти на САЩ за всички времена са Канеди и Тръмп..............и двамата се опитаха да се противопоставят на мафията, която командва САЩ.........т.нар. елит банкери.............но и двамата не успяха, Кенеди заплати с живота си, Тръмп беше отстранен от власт с изборни машинации и манипулации!!!

105

za USA

преди 2 години

САЩ не се командват от президента на САЩ..........а от един елит-масони, банкери, няколко клана, повечето от които са от еврейски произход, те управляват Федералния Резерв, но всички работят за интересите на Израел.........всеки президент, който се опита да им се противопостави, бива елиминиран физически(Кенеди) или махнат от власт(Тръмп)!

104

Анкета

преди 2 години

Колко от продуктите, които ползвате, не са китайски?+ = китайски- = други

103

путик изолиран

преди 2 години

опят.

102

Анонимен

преди 2 години

Три кукли на конци на снимката, дребни жалки пионки, които като не им дадат дозата пица пищят...смешници. Този свят е цирк и пародия. Совите не са това, което са. Когато разбереш кои са господарите, разбираш и робството...

101

Ууолеле

преди 2 години

Ам сьа... ! Поне помни какво е сънувал.. !

100

Безсилните Всемогъщи

преди 2 години

Дърти бели транссексуални толерасти и новодошли черни и кафяви мераклии за власт и пари.Ето това представляват днес "най-великите демокрации" претендиращи да водят света а съвсем скоро дъртите бели толерантно ще отстъпят власта си на новодошлите по определените КВОТИ черни и кафяви представители на "многострадалните" и етнически, религиозно и секксуално "унижавани" малцинства ще СТАНЕ ЕДНА КАША.. Водещите демокрации - САЩ,Англия,Германия,Франция СА БИЛИ водещи ЩОТО СА МАЧКАЛИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ...

99

Анонимен

преди 2 години

Само една каишка липсва между Байдън и Макрон и са като на разходка с кученце. :D

98

someone

преди 2 години

а не водете вас си , аз не искам да ме водят изперкали *** с неолиберални гей ценности.

97

Анонимен

преди 2 години

Всичките се страхувате от Русия, и затова злобеете, "джуджето" ви слага в малкия си джоб вас "големи" с лъскавите костюми и с многото кинти, но срещу Русия не можете да излезете. Русия винаги ви е побеждавала и ще побеждава.

96

Анонимен

преди 2 години

Дърти бели транссексуални толерасти и новодошли черни и кафяви мераклии за власт и пари . Ето това представлява днес "най-великата демокрация" претендираща да води света . Белите не смеят да поемат еднолично отговорност за нищо а цветните гледат да си напълнят банковите сметки и да прокарат улеснения за живеещите на помощи "братя и сестри" от техния електорат ....А като се има предвид че другите алтернативи са импотентно джудже и зъл жълтък .... СВЕТЪТ Е ОБРЕЧЕН .

95

Фарс

преди 2 години

Целия нет е пълен с подигравки и карикатури, на тези клоуни, хората протестира на място против тях, само свободните демократични български медии ни ги пробутват насериозно.

94

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия G7? Нова мрежа за по-бърз мобилен интернет ще има?

93

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин заяви, че не очаква от срещата с Джоузев Байдън в Женева пробив във взаимоотношенията Русия - САЩ, но се надява на възобновяване на личните контакти което ще подобри стратегическата стабилност.

92

Анонимен

преди 2 години

Опазил Бог тези диваци и психари да водят света. Първо да си оправят държавата, че само се гърмят, преди да дават съвети на другите.

91

Анонимен

преди 2 години

Един изкyфял пeдофил ще води света..

90

do 117

преди 2 години

Бай Дън не се държи за да не падне, ами да не го изтърве Макарона да налети на Джил и да я натакова.