49

Stalinista

преди 2 години

Не може да изкачи стълбите до самолета,щял да води света...Китай ще сгази целия свят до 10 години

48

Сънища, сънища

преди 2 години

или, по-простичко, бълнувания.

47

Анонимен

преди 2 години

Един възрастен човек със "старчески проблеми" налива "масло в огъня". Другия вече старец, отстеща, в Русия ще го опонира. Кому е неоходимо това? След намесата на САШ и Русия идва само разруха и страдание за народите. Жалко, че нашите от ЕС им"лягат" за всичко......

46

дедо Ташунко

преди 2 години

Тежко и горко на свита, щом един 80 годишен старец се наема да го ръководи. Позицията спрямо Китай е погрешна. Още 10 години и жялтата раса ще завладее света!

45

Станчо

преди 2 години

Тоя старец и на елеватор да го качат - пак ще се спъва. Да ходи в старчески дом, не да се готви света да управлява...Добре че ние не сме част от тоя свят, нас деменцията от САЩ, нема ни управлява.

44

Анонимен

преди 2 години

Жалко за хората в САЩ .Всички знаят,че не с избирали това ***,а глобалистката мафия на Шорош го постави!

43

Анонимен

преди 2 години

Япония форевър!

42

Киро брейка-оригинал

преди 2 години

Елате в патреона ми да ми снасяте по 6 евра и да философствам ,защото говоренето с мен струва по 12лв. на месец!

41

До СССР

преди 2 години

Да, западняците още ги е страх от СССР.................но защо след като се разпадна Варшавския договор, НАТО продължи да съществува??Да се притиска и тормози Русия...........то е ясно!Но Путин се оказа велик политик и не се огъна през Западните държави........Англия, Франция и САЩ!!!

40

Анонимен

преди 2 години

"Байдън след срещата на върха на Г-7: Америка се завръща да води света"Кой свят ще водиш пък ти бе, я си намери някакво хоби комплексар такъв!

39

До 333

преди 2 години

Русия остава велика сила...........дори след разпадането на СССР..............гадният и *** колхозник Мишата Горбачов продаде и предаде СССР и социализма, един третокласен артист от Холивуд ........Роналд Рейгън се възползва от това и разпадна СССР..........но Рейгън пукна от Алцхаймер и се пече в ада, сега чакаме *** и колхозника-предател Горбачов!!

38

Анонимен

преди 2 години

САМО ЗА МАЙ МЕСЕЦ В САЩ СА НАХЛУЛИ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО 300 000 ГЛАДНИ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ .НА ПРАКТИКА НЯМА СУХОПЪТНА ГРАНИЦА И Е ПЪЛЕН ХАОС

37

333

преди 2 години

До NZBРусия още не знае,че не е супер сила!Много им се ще да бъдат "великия СССР",НО ВРЕМЕТО ВЕЧЕ Е ДРУГО!И те като турците ще си останат само с имперските мераци!

36

Анонимен

преди 2 години

Чакай Байдън. Това звучи като диктатура .Кой ще води света трябва да се реши по демократичен начин. Проведете едни избори да видим в световен мащаб хората какво ще кажат ... Кой искат да води света

35

Анонимен

преди 2 години

Байдън се е впуснал в мечти или са му сервирали от хубавите гъби?

34

NB

преди 2 години

Светът никога вече няма да бъде еднополюсен...............освен САЩ има още две суперсили..............Русия и Китай !!!Това го каза Путин на западняците още преди много години!!Старият Джо с деменцията се изхвърля.............но скоро ще му светне лампичката , че нещата не са така, както си го мисли!

33

Анонимен

преди 2 години

Това пак се е търкаляло по някои стълби,ама този път е било с главата надолу !

32

Анонимен

преди 2 години

Супер инфлация,цената на горивата в небесата,черни погроми в градовете,масови стрелби,безбожни такси.За капак премахна санкциите срещу Русия и Китай! И деменцията си фъфли за климата!Байдън е Грета Тумберг в мъжки вариант и на стари години.

31

Анонимен

преди 2 години

Утре няма да помни за какво иде реч, дано са му записали на дементния...

30

za USA

преди 2 години

Кенеди и Тръмп бяха най-великите президенти на САЩ..............но не бяха удобни на елита и двамата..............затова първият беше ликвидиран физически, а вторият бе отстранен от властта с изборни манипулации!