129

аха

преди 2 години

Добре, че са коментарите под статията, че да се видят опорните точки на пропагандата срещу запада. На някои хора никак не им стои добре, когато група от държави се подкрепят. Само за пример да дам - Китай в момента има активен конфликт или активни претенции за територии към всички свои съседи. Това са повече от 20-30 държави. Вече и страха от икономически санкции от Китай не може да спре доста държави да надигнат глас. Ако Китай някога доминира света, няма да има морков, само пръчка...

128

Анонимен

преди 2 години

Великите сили от Г-7... Хайде да уточним. "Великите сили" е историко-политическо понятие отпреди век. Сега е неактуално и неадекватно. После, страните в Г-7 в болшинството си не са особено велики. Две от тях са практически още подчинени от ВСВ насам, други 4 са полувасални. И повечето не са от най-големите икономики. Във военно отношение да не говорим.

127

Анонимен

преди 2 години

"враждебен на Китай" -> мисирките, казва се "враждебен КЪМ". Ей, много ви е труден родният език...

126

ПроСоТо

преди 2 години

Макаронеца не е слепец!..Виж ИЗВИНИТЕЛНАТА му усмивка докато Чучелото "Бай Дън" го стиска за ръката../да не падне,разбира се!/..Но какво да направи франсето?..-ЦИРКЪТ Е ЧУТОВЕН и той,като "Част от личния му състав",трябва да участва../"Сички бееме на пазар"../

125

Слепец слепеца води

преди 2 години

А Байдън се държи за ръката на Макрон за да не падне. И им е много весело и на двамата. А то наистина си е смешно.

124

овчар

преди 2 години

Само овце се водят.

123

Керамични вицове

преди 2 години

Само аз ли си мисля, че всичко е шоу ?

122

Анонимен

преди 2 години

БайДжо напето произнесе "Америка се върна към ангажимента си да води света", но думите му прозвучаха крайно кухо и не предизвикаха солидарен колективнозападен възторг. Разумният свят чу и запомни други думи - думите произнесени от Государя Путин - "САЩ определено и неотклонно вървят по пътя на СССР". Разумният свят се замисли: Ако Путин се окаже прав, а той винаги е прав, САЩ се сгромоляса като СССР, тогава сгромолясването на такива като нас - водените от САЩ - ще е 1000 пъти по-катастрофално.

121

има неяснотии

преди 2 години

Добре е, че на срещата си с руския лидер Владимир Путин на 16 юни в Женева байДжо смята да маркира условията за подобряване на отношенията между Москва и Вашингтон. Государят Путин от своя страна еднозначно ще установи условията за подобряване на отношенията между Вашингтон и Москва, ясно и недвусмислено ше очертае червените линии, които Пиндостан за нищо на света не трябва да пристъпва. Остава неясен въпросът дали Государят ще разреши на пиндостанския посланик да продължи работата си в Москва.

120

Пич

преди 2 години

"А ИНВЕСТИЦИИ ПОЧТИ 0 ЗА 30 ГОДИНИ! ЗАЩО НЕ ОТВОРИХТЕ 1 АМЕРИКАНСКА ФАБРИКА!"Къде да ги наливат тези пари, във фирмите на мутрите? За да отиват по скъпи имоти, яхти и к рви? Може да са всякакви, но не са ***. Иначе Байдън е прав, дано САЩ да се завърнат, след кратката пауза по времето на Оранжевия, който цял мандат прави метани на ***. Успех на САЩ и на останалия цивилизован свят.

119

Православен славянин

преди 2 години

Истината е ,че милиардерите поведоха хорото към дъното ! Парите поквариха света !

118

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще ядат сопа и колкото по-дълго го отлагат - толкова по-силно ще играе сопата. "Великата" им армия е за посмешище, нападат само от голяма дистанция, иначе са стадо страхливци. Също корупция ги е оставила на практика без използваемо оръжие. Икономиката им доказано не работи, всичко е внос. По улиците им вече върлуват гладни цветнокожи. Работещите от стрес и едно дете не могат да отгледат. Още 10-20г и тези ще са на бунището.

117

А тръгнал

преди 2 години

Бе то Байдонът него си не може да води,загуби се оня ден на срещата в имението......а тръгнал света да води. Шемет.

116

Изгорелия цирк

преди 2 години

Шегаджия е Байдън.

115

Анонимен

преди 2 години

Като гледам с кого се завръща...Пази Боже!

114

Анонимен

преди 2 години

От смешен, по-смешен, от ***, по-***!

113

Анонимен

преди 2 години

"Америка се завръща" - да водите света към унищожение, а вие да се "БОГОВЕТЕ".Не, Мерси!!!

112

Ха-ха

преди 2 години

Тия все още си мислят, че Светът е техен...

111

Не

преди 2 години

Америка води света към разруха, не мерси...

110

Анонимен

преди 2 години

Тоя не знае на кой свят се намира, ще ми говори 'америка се завръща'....гледахте ли видеото дето се загубил и озова на едно кафене....егаси ужаса....