130

аха

преди 1 година

Добре, че са коментарите под статията, че да се видят опорните точки на пропагандата срещу запада. На някои хора никак не им стои добре, когато група от държави се подкрепят. Само за пример да дам - Китай в момента има активен конфликт или активни претенции за територии към всички свои съседи. Това са повече от 20-30 държави. Вече и страха от икономически санкции от Китай не може да спре доста държави да надигнат глас. Ако Китай някога доминира света, няма да има морков, само пръчка...

129

Анонимен

преди 1 година

Великите сили от Г-7... Хайде да уточним. "Великите сили" е историко-политическо понятие отпреди век. Сега е неактуално и неадекватно. После, страните в Г-7 в болшинството си не са особено велики. Две от тях са практически още подчинени от ВСВ насам, други 4 са полувасални. И повечето не са от най-големите икономики. Във военно отношение да не говорим.

128

Анонимен

преди 1 година

"враждебен на Китай" -> мисирките, казва се "враждебен КЪМ". Ей, много ви е труден родният език...

127

ПроСоТо

преди 1 година

Макаронеца не е слепец!..Виж ИЗВИНИТЕЛНАТА му усмивка докато Чучелото "Бай Дън" го стиска за ръката../да не падне,разбира се!/..Но какво да направи франсето?..-ЦИРКЪТ Е ЧУТОВЕН и той,като "Част от личния му състав",трябва да участва../"Сички бееме на пазар"../

126

Слепец слепеца води

преди 1 година

А Байдън се държи за ръката на Макрон за да не падне. И им е много весело и на двамата. А то наистина си е смешно.

125

овчар

преди 1 година

Само овце се водят.

124

Керамични вицове

преди 1 година

Само аз ли си мисля, че всичко е шоу ?

123

Анонимен

преди 1 година

БайДжо напето произнесе "Америка се върна към ангажимента си да води света", но думите му прозвучаха крайно кухо и не предизвикаха солидарен колективнозападен възторг. Разумният свят чу и запомни други думи - думите произнесени от Государя Путин - "САЩ определено и неотклонно вървят по пътя на СССР". Разумният свят се замисли: Ако Путин се окаже прав, а той винаги е прав, САЩ се сгромоляса като СССР, тогава сгромолясването на такива като нас - водените от САЩ - ще е 1000 пъти по-катастрофално.

122

има неяснотии

преди 1 година

Добре е, че на срещата си с руския лидер Владимир Путин на 16 юни в Женева байДжо смята да маркира условията за подобряване на отношенията между Москва и Вашингтон. Государят Путин от своя страна еднозначно ще установи условията за подобряване на отношенията между Вашингтон и Москва, ясно и недвусмислено ше очертае червените линии, които Пиндостан за нищо на света не трябва да пристъпва. Остава неясен въпросът дали Государят ще разреши на пиндостанския посланик да продължи работата си в Москва.

121

Пич

преди 1 година

"А ИНВЕСТИЦИИ ПОЧТИ 0 ЗА 30 ГОДИНИ! ЗАЩО НЕ ОТВОРИХТЕ 1 АМЕРИКАНСКА ФАБРИКА!"Къде да ги наливат тези пари, във фирмите на мутрите? За да отиват по скъпи имоти, яхти и к рви? Може да са всякакви, но не са ***. Иначе Байдън е прав, дано САЩ да се завърнат, след кратката пауза по времето на Оранжевия, който цял мандат прави метани на ***. Успех на САЩ и на останалия цивилизован свят.

120

Православен славянин

преди 1 година

Истината е ,че милиардерите поведоха хорото към дъното ! Парите поквариха света !

119

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще ядат сопа и колкото по-дълго го отлагат - толкова по-силно ще играе сопата. "Великата" им армия е за посмешище, нападат само от голяма дистанция, иначе са стадо страхливци. Също корупция ги е оставила на практика без използваемо оръжие. Икономиката им доказано не работи, всичко е внос. По улиците им вече върлуват гладни цветнокожи. Работещите от стрес и едно дете не могат да отгледат. Още 10-20г и тези ще са на бунището.

118

А тръгнал

преди 1 година

Бе то Байдонът него си не може да води,загуби се оня ден на срещата в имението......а тръгнал света да води. Шемет.

117

Изгорелия цирк

преди 1 година

Шегаджия е Байдън.

116

Анонимен

преди 1 година

Като гледам с кого се завръща...Пази Боже!

115

Анонимен

преди 1 година

От смешен, по-смешен, от ***, по-***!

114

Анонимен

преди 1 година

"Америка се завръща" - да водите света към унищожение, а вие да се "БОГОВЕТЕ".Не, Мерси!!!

113

Ха-ха

преди 1 година

Тия все още си мислят, че Светът е техен...

112

Не

преди 1 година

Америка води света към разруха, не мерси...

111

Анонимен

преди 1 година

Тоя не знае на кой свят се намира, ще ми говори 'америка се завръща'....гледахте ли видеото дето се загубил и озова на едно кафене....егаси ужаса....