120

Анонимен

преди 2 години

до 171На есен брато ся е лято сезона на мутрите трее па4ка правят

119

Анонимен

преди 2 години

няма ли 5000 случая заразени?

118

Анонимен

преди 2 години

Няма, как да има месия в България... Има твърде много завист и пpocтотия... Последните избори го доказаха безапелационно... 72% гласуваха за реваншистите и чалгопитеците...

117

Анонимен

преди 2 години

В момента има колективен месия, който спасява всеки ден България. Професор Минеков, Бойко Рашков, Кацаров и останалите министри са прекалено скромни, за да се припознаят в тази роля, но ще успеят да променят цялата система.

116

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство се оплака, че среща съпротива срещу действията си. Независимо от съпротивата от страна на българските граждани, по думите на Премиера Янев, тя ще бъде изкоренена. Съпротивата е породена от закостеняло мислене на българина и Янев ще се фокусира върху промяната на това мислене с всички възможни мерки.

115

В ДНК-то на нашенеца

преди 2 години

днес са дълбоко са загнездени предателство и крадливост.Те се лекуват само с Военен режим.Без него дори да се родят новите Ботев и Левски, те ще бъдат предадени и ликвидирани, за жалост.

114

Анонимен

преди 2 години

'' Служебното правителство осветли всички далавери и лъжи '' ........................ бих приел едно такова твърдение, но само от безпартиен ... а не от член на някоя въшлива партийка сънуваща власт, поредните крадци с една дума - спри да крадеш ти, за да мога аз да крада ... преведено на български политически език

113

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство осветли всички далавери и лъжи. Вече всички министерства и агенции са реформирани. Скоро ще бият шута и на Кошлуков и ще имаме и истинска свобода на словото, а не манипулации.

112

В `лошия`Китай има

преди 2 години

Трудови лагери за крадците и корумпетата, където тежкия физически труд ги превъзпитава (разбирай пречупва).За големите такива обаче - разстрел.Така се оправя държава!Тук още щом премахнаха смъртното наказание, нещата отидоха на мнооого зле.

111

Анонимен

преди 2 години

Че то герб и дпс ни управят вече 30г.малко останат и ще минат половин век

110

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

До Помнещ--Голяма част от откраднатото е в бетон на брега ни.Вижда се месец след месец, година след година, проверяващите си траят, кражбите продължават и няма край...и няма край.А за скъпите коли, яхти и др. не ми се говори даже.

109

Днес господари са ни

преди 2 години

племето, което още чака своя месия.Те разпнаха Божия Син, за което са тежко наказани!

108

Помнещ

преди 2 години

Българина днес е луд!-:( И щастливец,че знае истината! Ще ви,кажа защо.След 10 годишно " управление" на Костовистите и Костов,слизайки от властта Биейки му шута.Искахме да знаем каква сума е откраднал Костов! И до днес Никой нищо не назова! Днес чрез това служебно правителство,ни намекнаха за какви кражби става дума За ГЕРБ! И българина хукна да оплюва сл кабинет!Нямам думи! -:(((

107

Анонимен

преди 2 години

Че то три десетилетия пребоядисаните луканови наследници все ни оправят...

106

Е

преди 2 години

Да допълня - и Господ да слезе специално за вас от небето, и него ще оплюете, ще го изкарате некадърник, селянин, и какъв ли още не ! Това е истината.

105

Е

преди 2 години

То само с викане на Неволята не става !.. Захване се някой да прави нещо, те пък ще го оплюят до дупка.... , е такива сме си ние - вечните критици на ближния, докато чакаме някой да ни оправи с магическа пръчица от "горе" !

104

Анонимен

преди 2 години

Путин вече се е протегнал и е навлязъл в България. Този път няма да ви се размине руското освобождение. Радев гарантира

103

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето на България е записано на листчетата в портфейла на Узунов. Хората зад Радев вече са планирали всичко.

102

Българи !!

преди 2 години

2 пъти, два пъти руснаците ви освободиха, а вие какво направихте?!Ограбихте бащината си земя, днес тя е обран бостан, дето и бежанците я избягват.Защо да останат тук?Зради Геноцида+банковото робство ли?!

101

Анонимен

преди 2 години

Роби сте на инерцията си, на мързела си и на безсмислието си, чалгари.