140

Анонимен

преди 2 години

българския народ е страшно негоден след като за толкова години демокрация не може да излъчи добри лидери и гласува за такива прогнили политици които бяха в 45 парламент.Такива като Майчето, Христо Иванов и гнома излезнаха и казаха че са нови лица и този пиян народ им повярва.

139

Анонимен

преди 2 години

абе друго си е някой друг да ни оправи! по сладко си е!

138

Дидо

преди 2 години

Повече от 100 години ни се натрапва жестока чужда пропаганда,която пусна много дълбоки корени. Даже ни принудиха да величаем чужда държава чрез националният ни химн,като добавин и някои нашенски традиционни недъзи и измъкване няма.

137

Анонимен

преди 2 години

Нас последните 12 години така ни оправиха с двеста, че още толко поне няма да знаем къде се намираме

136

Емил

преди 2 години

Брей, тук колко народ се упражнява в писане на какво ли не.....

135

Анонимен

преди 2 години

''Политическата кариера е примамливо занимание, но успеха не винаги е гарантиран, тъй като няма управленец, който да НЕ е застрахован от провал.''?????

134

Анонимен

преди 2 години

Недей така ***, когато пиша "млъкваш" :))

133

Анонимен

преди 2 години

До КукуПросто подражават на батковците, това за "интерсексуалността" го бъзикнах челяка, има умни българи :)) Искаше да каже, че има бисексуални, ама се е сетил за Интер :))

132

Куку

преди 2 години

Истината е,че българите сме необразовани и прости.На практика ние произвеждаме тираджии,берачи на малини,ченгета и охранители,затова сме завистливи и крадливи.Такива са и политиците ни!!!!!

131

No Coment

преди 2 години

,, Бог създаде мъжът и жената..."

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 182Какво е това нещо - интерсексуална ориентация :)) Поне научавам новите глупотевини в Днес :))))

129

Анонимен

преди 2 години

А колко са с интерсексуална ориентация?Колко от тях се привличат и от двата пола едновременно?А колко се разделиха с нормалното семейство и промениха ориентацията си? Няма как да се направи тази статистика.И не, че ме интересува.Дори не ме засяга. Но много известни от политиката крият ориентацията си. Хората с различна сексуална ориентация имат най-големи права в страните от Западна Европа.Евродепутат на Орбан беше на г.парти по време на локдауна в Брюксел.Йозеф Сайер избяга по водосточна тръба

128

No Coment

преди 2 години

Някой от вас знае ли как се създава село? А град? А държава???? Винаги има един човек пратен и специален,който стои в сянката на ,,велможите''. Това се предава по кръвна линия.И когато кръвната линия изчезне,селото/градът си заминават за ,,миналото''.

127

800 дни......

преди 2 години

Най-засилилият се да ни оправи на бързо беше Царо!

126

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който се опита да е месия накрая бива омаскарен с някакъв компромат или фотомонтаж с кюлчета и пачки... Може и с нещо друго, което да нахрани болните фантазии на всички г'лупаци...

125

Анонимен

преди 2 години

Иванка Иванова е съветник на Радев, чийто единствен професионален опит е като шефка на Правната програма на соросовата фондация Отворено общество от 2004 до 2020 г. Като такава, тя беше в основата или съучастваше във всички *** становища в подкрепа на дж.. ендър-идеологията, войната с Българската православна църква, фабрикуването на македонско малцинство в България и всичко останало по сор..осовия конспект. Не е ясно Иванка ли е или Иван, но е факт, че защитава прайда.Това са новите

124

Анонимен

преди 2 години

Държавабоклук. Върнали феодализма и се правят на голямата работа. Селски благородници.

123

Анонимен

преди 2 години

Подсъдимите олигарси ще ви оправят държавата. Васил Бажков-Черепа, Вълка Арабаджиев, коконата Марияна Арабаджиева, Миню Стайков-Апаша вече са в листите за изборите на 11 юли. За капак на всичко съветници на празединта Радев са Еленко Божков, терориста спрял метрото през 2020, Александър Маринов-Майстора-човека последно говорил с Васил Илиев минути преди да го застрелят на път за ресторант Мираж за среща със Слави Трифонов - Дългия през 1995г.Вижте си мутрите какви прякори имат.Агенти на ДС.

122

Анонимен

преди 2 години

Доста клиенти на прокуратурата са в листите на партиите. Арабаджиеви Ветко и Марияна,и те стават политици. След като спец.прокуратура откри куфари с пари в хотел Марица- строежа на новия хотел, който е почти до стълбите на подлеза пред Панаира е замразен. Сега като ги направят депутати и получат имунитет ще продължат строежа, а подлеза ще се срути. На 1 метър и половина е огромната сграда с черни стъкла,и дори половината е построена като пирамида. Преди месеци 4 стълби тръгнаха да пропадат....

121

H2

преди 2 години

пишете глупости , трябва да осъзнаем че Месията е единствено в нас, защо да чакаме, света е отворен