160

Анонимен

преди 2 години

Поредния месия е Славчо, който е продукт на същите които управляваха до сега. Промяна няма да има.

159

Анонимен

преди 2 години

Българина лесно се манипулират и бандитско-мутренската шайка, които направиха пари в смутните времена на прехода, сега управляват страната с гласовете на простия народ, който остана тука.

158

Анонимен

преди 2 години

От тези 3 десетилетия цяло 1 десетилетие управляваше Боко, който успя да ни дозатърка като нация и държава!

157

Анонимен

преди 2 години

Месията е в главата на всеки човек. Проблема е в мисленето на хората.

156

Анонимен

преди 2 години

Не е до месия, а до промяна на мисленето на критичната маса от българи. Хората правят различните ситеми - съдебна, здравна, образователна. Хората гласуват за едни или други. Хората правят избори всекидневно - да крадат или не, да лъжат или не, как да шофират, как да общуват, и пр. На практика всичко зависи от хората. След като вече близо 32 години демокрация не можем да се оправим, значи ние сме проблема. Няма кой да ти изцапа бельото от вътрешната страна.

155

Григор

преди 2 години

И да се появи негодниците го унищожават,защото им пречи.Така,че това е кауза пердета. *** народ слаба държава -това сме ние.Гола вода

154

До 169

преди 2 години

Бе не са турците. Кво само турци са ти виновни на теб.

153

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Месия Български има. И бе припознат като такъв,но понеже не е еврейски месия,а Български евреите и турците в Царството ни го разпънаха на политически кръст. Негово Величество Цар Симеон Втори-Законен Държавен Глава на Българите в освободените и все още неосвободените български земи. Няма друг Български Мсия.

152

Кико

преди 2 години

Само ако се прероди писателят на "Моята борба"

151

Краси

преди 2 години

Докато в РБ и последния комунист-руски слуга не изчезне,винаги ще бъдем най-бедни !

150

Таксиджиев

преди 2 години

Дъ жувей ЧаГърландия.Ша съ упрайм.

149

Шопен

преди 2 години

Фантазия емпронтю...

148

Анонимен

преди 2 години

От 70 години Борисов беше най-демократичния политик, който сме имали.

147

Анонимен

преди 2 години

Професия политик нема Днес, има съвест и отговорност :) Имам чувството, че още живеете през Соца, мен не може да излъжете :))

146

Анонимен

преди 2 години

До протестъЩото Буци беше голям любител на Бетовен и Бах.ЕееБах може и да е харесвал,но Менделсон-сакън!

145

Анонимен

преди 2 години

185,нихилизмът на българите е лично за мен основен проблем! Само на тази страница с коментари има поне 5-6,които самооплюват народа ни,а това поражда занижена самооценка,комплекси ,липса на нац. самочувствие и гордост. Няма как да очакваме уважение от другите щом ние не се самоуважаваме,а самооплюваме ! Другите народи не са по-добри от нас,но няма и чужденци,които с такъв патос да принизяват народа си като нас.. Градивно ли е постоянно да казваме колко сме "прости" и как "не ставаме"?

144

протестъри

преди 2 години

и най-накрая го намерихме - това е славчо чалгата, само той ще ни оправи заедно със сценаристите му и танцорките разбира се.

143

Анонимен

преди 2 години

С месия не става. Трябва самите хора да си го направят, но нито са достатъчно умни, нито предприемчиви, нито пък честни. В тая връзка са ми много странни хората, които постоянно говорят за някакви традиционни български ценности. Ами, не. Точно тези "ценности" - тарикатлък, хитруване на дребно, късогледство- ни дърпат назад и надолу. Разбира се, те веднага ще възразят, че става въпрос за трудолюбие, и пр.. , но трудолюбието е в най-добрия случай алчност.

142

Анонимен

преди 2 години

Ние българите обичаме ближния да е зле и какъвто и месия да се появи ние ще искаме нашия ближен да е зле и ще го дърпаме в блатото.

141

Анонимен

преди 2 години

Месията е Мойсей, той вече е оправил евреите, но сега не иска да се занимава с българите, които само и вечно мрънкат!