180

Недоразбрал

преди 2 години

Месии търсят коминтерновците,червените 85%ви по Иво Христов,чалгарите и разните други дето нямат нищо общо с нормалния ред и демокрация в ЕС!Нормалните,добре образовани и добре възпитани хора,наблюдават фактите които се случват при управлението на дадена политическа сила и когато дойдат избори,отиват до урните и гласуват за този,който най им е допаднал като програма или начин на управление!Пр о ***,чалгарите и тъ панарите живеят в паралелен свят в който някой нещо им раздава и разпорежда?!

179

Само Слрави

преди 2 години

С Буйна Спраст всичко ще оправи

178

месията

преди 2 години

Остава си Турция! Стига тази омраза!

177

Анонимен

преди 2 години

СССР ни го натресе и продължава да се меси до днес!

176

има за всички...

преди 2 години

До Социализмът, това е .....- но не и за всеки!

175

Анонимен

преди 2 години

Месията я в главите ни. Просто трябва да почнем да разсъждаваме, а не да се оставяме по течението.

174

Три десетилетия!

преди 2 години

Липсата на месия в България от три десетилетия не е случайна и това е така , защото не е изчезнала причината, която пречи да имаме месия. Има една единствена причина и това е примитивна Рус и нейните пето-колонници в България. В 21-ви век, с края на феодализма в света, тази причина ще отпадне, колкото и бедно да е въображението на пето-колонниците, които не могат да си представят, че техният край наближава. А този край е предопределен от икономическата и военна мощ на Космическа Америка.

173

Тебее

преди 2 години

А бе какво ми говорите глупости. Ако имахме месии и що годе добри политици нямаше над 2 милиона да живеят и работят в чужбина. Преход не преход, криза не криза - в БЪЛГАРИЯ стана много труден живота.

172

емигрант

преди 2 години

Всички прости тутки в Австралия са от Швеция.Защото в Швеция жените са най-защитени ...Тъй като Швеция е социалистическа държава всички комунисти са се прехласнали по тях. Даже Грипен Радев иска да купува самолети.Но запитали ли сте се кой ходи да работи в Швеция. Или защо Волво са евтини коли.

171

Социализмът, това е

преди 2 години

Още е живо поколението което помни.Кандидатстваш в университета и забелязваш че някой с по-нисък успех е класиран в специалността за която си кандидатствал, но не е имало места. Отиваш да питаш, поглеждат: "Ами да! Пише абпфк. Активен борец против фашизма и капитализма. Връщаш се разстроен в къщи, и ти казват че не са ти говорили за това, за да не се изтървеш някъде и да си осакатиш живота.После научаваш че абпфк получавали "народна пенсия". Че вземали с предимство жилище и т.н. а ти работи и

170

Кочан

преди 2 години

Идва от кому-н-ист, спор-т-ист и т.н.Истите се водеха на работа и получаваха заплата, но не ходеха на работа. От време на време работниците научаваха че някой именит спортист работи в тяхната бригада и се надяваха да го видят когато получава заплата ...Така преминаваше и военната им служба.Така завършваха и висше образование ...Затова сега специал-истите разнасят славата на България.

169

Кочан

преди 2 години

Арт-истСъщо като спорт-ист. Минеков, Слави артисти от нашето време

168

Кочан

преди 2 години

Опортюн-истите отиваха при бригадира и срещу фиксирана сума около четвърт от заплатата уговаряха да не се явяват. Така един опортюн-ист работеше на две, три места без да ходи на работа и да взема по-голяма заплата от тези които работят. Един от примерите е Десислава Радева ...

167

гласоподавател

преди 2 години

Нaй вaжния критeрий зa cпocoбнocттa нa eднo прaвитeлcтвo дa упрaвлявa държaвa ca рeзултaтитe oт нeгoвaтa дeйнocт и нa първo мecтo, Брутния Вътрeшeн Прoдукт (БВП). Чрeз тoзи критeрий мoжe дa бъдe нaпрaврeнo cрaвнeниe зa нaпрeдъкa, нe caмo пo oтнoшeниe нa прeдидущaтa гoдинa, нo и пo oтнoшeниe нa нaпрeдъкa нa другитe cтрaни. В крaйнa cмeткa, БВП игрae ocнoвнaтa рoля зa пoвишaвaнeтo нa Cтaнaдaртa нa живoт, и пo нeгo, Бългaрия зaeмa 44 мяcтo oт 190 държaви в cвeтa.

166

Анонимен

преди 2 години

До 178Говори за себе си. За скандинавските системи могат да мечтаят само посредствени безперспективни безамбциозни цоциалист-паразитчета,които искат държавата-майка да ги кютка цял живот.

165

Анонимен

преди 2 години

До 161Така е, патологичната комплексарщина и чувство за малоценност са огромен проблем на българите. Черногледи мрънкачи като половината коментирщи трябва да бъдат игнорирани и заглушавани. Обикновено това са пълни загубеняци, които искат всички да се чувстват като тях.

164

Shark

преди 2 години

Ами ти затова сме на този хал. Защото все на някого чакаме, все някой друг искаме да ни свърши работата и друг да е виновен, че сме зле. Все с пръст сочим тоя и оня, а себе си не гледаме, завиждаме, злобни сме и безотговорни. Искаме демокрация, ама ако може колективната отговорност от социализма да остане, че да не ни търсят сметка за некадърността. Докато продължаваме така, все ще сме си така!

163

Анонимен

преди 2 години

САМО ГЛУПАВИТЕ И С РОБСКА НАГЛАСА НАРОДИ ТЪРСЯТ И ОЩЕ ПО-ЛОШО,ЧАКАТ "МЕСИЯ",КОЙТО ДА ГИ ОПРАВИ!!!И ДОКАТО "ЧАКАТ",ДЕСЕТКИ "МЕСИЙЧЕТА" СЕ ИЗРЕЖДАТ И ГИ ОПРАВЯТ!!!НО ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ТОВА,ТРЯБВА И АКЪЛ,А НЕ ПЛЯВА В НАДРАМЕННИТЕ ИМ ИЗРАСТЪЦИ!!!А ЯВНО ТАЗИ ПЛЯВА Е НАШЕ НЕЗАМЕНИМО НАЦИОНАЛНО "БОГАТСТВО",КОЕТО НИКОЙ ЧУЖДЕНЕЦ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ОТКРАДНЕ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ВСИЧКО ДРУГО,КОЕТО САМИ МУ ПРЕДОСТАВЯМЕ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО!!!

162

Нищо подобно

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Тоя така наречен "цар" е само един обеднял склонен към хазарт немец - с българия няма нищо общо. А цар не може да бъде на нищо!

161

Анонимен

преди 2 години

Защо всеки чака някой друг да го оправи и защо не се хванем всеки сам да се оправя.. Много хора живеят с носталгия по миналото по Тодор Живков. Мечтаем си по живота на държавите от Северна Европа, но кой е склонен да плаща 50-70% от доходите си като данък...