115

До коко

преди 2 години

Питате защо, почвата била нацепена като бил източен преди 3 дни.Аз пък питам как се напълни на 1/3 от вчера до днес /вижда се на кадрите на журналистите / като се пълнел от едно поточе ?

114

Гошо

преди 2 години

Този Радев,не го познавам лично,но е като неуловима нинджа.Кара кола,лети на самолет,пуска дронове,разбира на нощни жрици,снима в тъмното,отбелязва и присъства на празниците,говори по телевизията,провежда срещи и съвети,показва физически умения!Главите са ви празни,клети,крадливи и ненужни Гроб-ари,не язовирите!С пълните джобове,само дявола ви липсва,както каза римския поп!Смешници от класа!При бай Ставри всичко ще вие пълно!

113

ХМ!

преди 2 години

НА ГЕРБ ВСЕ НЯКОЙ ИМ Е ВИНОВЕН - ДА АЗ ВИДЯХ РАДЕВ КАТО ГО ИЗТОЧВАШЕ КАК НЕ СЕ СРАМУВАТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ САМО С ГЛУПОСТИ - КОЛКОТО И ДА СЕ НАТЯГАТЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И РАДЕВ ЩЕ ПОМОГНАТ НА БЪЛГАРИЯ

112

Анонимен

преди 2 години

***, нагла, герберастка помия

111

Данчо

преди 2 години

Ако е източен преди 3 дена дъното щеше да бъде влажно, а ясно се виждаше че е сухо!

110

k.k

преди 2 години

Нагли герберски крадци.

109

Кико

преди 2 години

Айде на Априлци да хапнем на муфта, така и така сме командировка от Бойко.

108

В

преди 2 години

Ако се докаже,че наистина е източен нарочно ,това е престъпление от национален характер.Ние е молим за дъжд ,те се гаврят .

107

Тони Иванов

преди 2 години

До #124 Герб са болест. Не Герб са един Синдикат на престъпници,който е завладял цялата държава и крадат на поразия

106

Тони Иванов

преди 2 години

Тази герберска калинка е много проста. Не може в транспорта да влиза и полагането на бетона. Това са две различни дейности. Транспортът може да бъде извършван и от подизпълнител. Полагането на бетона е вид строително - монтажна дейност,която се актува с акт #19. Така,че няма как да бъде включено в транспорта полагането на бетона.

105

Коко

преди 2 години

Като е източен преди 3 дена, защо почвата му е нацепена с дълбоки пукнатини?

104

Здравко

преди 2 години

Я стига с тия селски номера Кире всичко е видял и знае,че язовира се източва и нарочно е отишъл да се снима там.Какво очаквате от радевите мошеници,какво?Истината да,да мошеници с истина избори не печелят,а само с лъжи. А вие щом сте задръстени им вярвайте.Ум умува, ум царува,ум патки паси.А сега намерете се ,къде сте

103

ГЕРБ са Болест

преди 2 години

Това е организирана престъпна група със хиляди извършени престъпления срещу собствения си народ. Защо им даваме да съществуват че и да спечелят изборите се готвят пак

102

1

преди 2 години

До АнонименСега се подготвя да дойдат на власт най- големите измамници БСП + ДПС + ИТН(Олигарсите) + ИМВ(:Мутрите). Тези вече ще довършат България.

101

Виц на деня

преди 2 години

Двама канибали вьртят гербераст на шиш - единия вика не го вьрти толкова бьрзо , няма да се испече хубаво а другия отговаря - като го вьртя бавно краде от дьрвата

100

Анонимен

преди 2 години

Диков каза, че шефа на МВР през управлението на ГЕРБ, е търгувал с хора и човешки животи! Вярно ли е? Имало и статия в "Афера" по този случай.

99

ВЪПРОС

преди 2 години

Ако имахме в България Главен Прокурор , ама нямаме - избяга в Дубай с парите .

98

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам, че Кирил Петров е иискал да се снима пред празния язовир и го е източил. Това твърдение граничи с абсурд и е смехотворно.

97

Анонимен

преди 2 години

Герберските мошеници и техните *** - при бай Ставри! Те им казват 10 язовира, ужким "ремонрирани" са все в този вид. А хайдук Ненков отговаря, че бил източен. За измерителната единица - бутилка от Кока кола, нищо не знае. ***!

96

Истината

преди 2 години

Питайте хората от местата покрай този язовир. Има нещо наистина гнило. Какво само се чепкаме? Един казва едно, други цепи мрака, трети се кефи.Егати държавата.Та ние всички губим,като се лъжем.И Господ да дойде....едва ли ще ни помогне.