135

az

преди 2 години

До azЗащо ми слагате минуси?! Безразлично ли ви е, че министъра знае, че нивата се следят?! Подозирам, че дори още не е поискал да се установи кога точно и от кого е направено! И защо!

134

az

преди 2 години

До светнатМоже ли да припомня на "светнат"-ите - по времето на тройната ламя за една друга локва с път отидоха 1 милиард и пак остана недовършена.

133

Ейй котката

преди 2 години

По гръб не пада!Източили язовира за ви клеветят, само така ще да е било! Вие не сте барнали и стотинка от ремонта. Верваме ви.

132

az

преди 2 години

До АнонименЗащо гербаджия ще източва язовира? Да не се е скарал нещо с ББ? Но - и така да е - остава най-важния въпрос: толкова ли е некадърен министъра - да не знае, че нивата на язовирите се следят и записват?! Да беше проверил кога се е случило!

131

Анонимен

преди 2 години

Точно в google maps го гледах . Размерът му е малко повече от футболно игрище и на долу има само един соларен парк . Язовирът не е пълен . Виждат се ясно слоевете до къде е стигала водата . От GOOGLE EARTH може да видиш и разлики в надморските височини за района .

130

1

преди 2 години

До Анонимен-140,от тях всичко може да се очаква,те са способни,за пари и власт,майка си да продадат,но не ги разбирам троловета на герб-комунисти,защо не празнуват,слънцето и вожда им любим,днес има рожден ден,а те се занимават,с конспирации,но защо се учудвам,комунистите са способни ,на това.

129

Анонимен

преди 2 години

За всичките смешници където много разбират. Като не вярвате на никой отворете google earth / google maps и изберете сателитна снимка и вижте, че язовира е бил пълен като снимката е правена тази година....

128

Поплавски

преди 2 години

Следващия скок на герберската пасмина,ще е в дерето от където няма излизане. Кьораво и сакато,демагози и хамелеони,тичат да защитят Боко,който си отива завинаги от политич. живот в държавата ни.Там беше неверният Тома,само гьозбояджийката Деса я нямаше.

127

Анонимен

преди 2 години

нима не е възможно човек на герб да е източил язовира преди 3 дни. там да не е форт нокс, че да не може всеки да влезе и да пусне крана

126

светнат

преди 2 години

Погледнете часа на "пълния" язовир от скрйншота на системата за постоянно наблюдение, а след това проверете в колко часа залязва слънцето на 31.05.21.Да не говорим, че за тази локва, с размери по-малки от локвата в кв.Дружба, са потрошени 2 500 000 лв ???!!!Яка лапаница е паднала :)

125

Софиянка

преди 2 години

Стига с глупостите на бившите властимащи. Всички лъжат за тях. Сигурно министър е прочел колко струва бетона, а полагането е отделно в актуването. Това, което прочете е от фактурата на бетонния възел. Възела не полага бетон. А другото се вижда от снимките. Лъчезар Борисов така както ги говори, вярва ли си? Или му е наредено да вярва.Затова са калинките , много са удобни.

124

Анонимен

преди 2 години

Сега даже и истина да кажат от служебното правителство-предизборния щаб на Радев , ще я възприемем като лъжа , също като в разказа за лъжривото овчарче.

123

Анонимен

преди 2 години

Радев е новият Орешарски ?

122

Анонимен

преди 2 години

Онлайн технология с шише? Иновации, иновации, иновации! ТНТМ.

121

Анонимен

преди 2 години

До Радев жалък... Tи си жалък. Радев за твое нещастие ще бъде избран и втори път

120

Радев жалък...

преди 2 години

Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.

119

Анонимен

преди 2 години

Колко ли струва на българския данъкоплатец, технологията с кока-кола шишето? А за двойно завишените цени на бетона, а герберчета?

118

въпрос

преди 2 години

Дали по-низшите герберски калинки не са уволнени???..., защото май не са, а и мутропитеците от ГРОБ са доказали способността да ЛЪЖАТ, МАНИПУЛИРАТ и ОБВИНЯВАТ други за техните *** папмперси, които 12 години х 10 милиарда годишно НИЕ сме ИМ плащали и дано пукнат бавно и мъчително с тия откраднати 120 млрд. корупционни пари да харчат за животоспасяващи лекарства БЕЗ ЕФЕКТ. Провалиха на 1-2 поколения живота, бъдещето и настоящето! !***!

117

Анонимен

преди 2 години

До 141 Реалисткаква "трева" те гони бе ? Та това е тиня исъхнала. Къде си виждал в тиня наречена "талуг" да расте трева . Да не си се надзрусал рано сутринта

116

Анонимен

преди 2 години

съвсем са зомбясали от крадене наглите гробарите, как лъжат за един гьол, "само" за 2.3мил - какви сценки съчиниха::Сутринта ги разобличиха със суха дупка с чисто нови сухи камъни, даже прашни и зеленясала бутилка, пълна с вода да "се лъже" датчика. да на видеото показаха "системата" - което събара другата опорка че не видяли "системата" а след обед направиха масовка - докарали цял автобус хора, пред очевидно ДРУГ пълен и зеленясъл гьол и се надлъгват къде видяха "магистрален път" някъв между селски път показаха с платно и половина