75

Анонимен

преди 2 години

Кога е преливал язовир и е заливал пътя София-Варна? ГЕРБ тотално изтрещяха от абстиненция - не са крали от 3 седмици а това си е астиненция

74

вх и

преди 2 години

днес не мина без "брифинг" на крадците-геьове дори цял автобус мъже си домъкнали за прайд, да се мандръсат по полянитеама нищо не казаха за бутилката. ама разбрахме...а бутилката е сложена пълна с вода за да лъже сензора.

73

Анонимен

преди 2 години

Кьовеши да се самосезира за подкупа даден на Пламен Узунов!

72

Анонимен

преди 2 години

Киро Харварда източил язовира вчера, а днеска ви канал журналята.Нирмално за маргинал фалирал собствената си фирма и изгонен за кражби от САЩ.

71

Анонимен

преди 2 години

До :(Кажи какво имаше в плика на митничаря, който Узунов прибра от него?

70

Реалист

преди 2 години

Бай-*** и останалите мутряги пак се дънят,не виждат ли че е сухо като в Африка, а Радев бил го източил.***.

69

Професионалист

преди 2 години

Това прилича на пустинята Сахара, а Тома неверни и наглата пасмина край него пак говорят простотии.Махнете се завинаги.Хората искат да живеят свободно и да не са ограбвани!

68

Румен Владимиров

преди 2 години

Хахаха! Поредният провал за шайката на фигуранта! Нека подкрепящите чалгаджията Слави Трифонов да се замислят следващия път когато карат с 200 км/ч от София за Бургас дали магистрала Тракия щеше да съществува ако шматка като Комитова беше регионален министър от 2009 г. до днес!

67

Анонимен

преди 2 години

Пълна и абсолютна проверка на всички проекти финансирани от ЕС и Българския данъкоплатец!Спешно да се проверява за какво и защо са харчени милиони и дори милиарди от джоба на данъкоплатеца?Защото заплатите са ниски, а инфлацията е висока. Тоест липсва реално производство, а само кражби или присвояване!

66

ахахахах

преди 2 години

ХАХАХАХХАХАХА по-голяма простотия не бях чел. Земята се вижда че е отдавна суха

65

?

преди 2 години

И Язовир Студена го източиха миналата година от Служебното правителство. И заради тях в Перник нямаха вода 3 месеца. Гадове.ГЕРБ са Радост!

64

:(

преди 2 години

Верваме на ГЕРБ!Те доказано издигнаха България на Челно място по Корупция и на последно по заплати, образование и демокрация! Хващайте саковете и идете в Румъния да изкарате някой лев. Там вече им плащат 50% повече.Това е успяха на ГЕРБ за 10 години.Евала

63

анонимен

преди 2 години

Служебният кабинет се насира непрекъснато! Толкова омраза и маниякалност се вижда по лицата им, че плачат за психиатрията!

62

мак

преди 2 години

До избори Радев собственоръчно ще източи всички язовири на територията само и само да припише безстопанственост и безводие на т.лупа и шайка в оставка. Това май ни вменяват. Колко му е, ще запретне ръкави и готово. Дори там, където питейната вода е предоставена за промишлени нужди с благословията на шайката, пак Радев и служебното правителство ще са виновни. Удобно.

61

Анонимен

преди 2 години

Повечето язовири са с непостоянен обем. Той зависи от характера на релефа и климатичните особености. Когато е суша, един язовир може, да бъде обезводнен и обратното, когато има обилни валежи, да е препълнен, тогава водата се изпуска. Може и да има нормален застой. Това не означава, че не бива, да се поддържа и наблюдава, дори когато е празен.

60

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

герП постоянно са на принципа, КОЙ ми АКА в ГАЩИТЕ!

59

Анонимен

преди 2 години

Главният прокурор да се самосезира, или ГЕРБ, да подадат сигнал до него. Разследването, заедно с доказателствата, да се подадат до Европейската прокуратура, оглавявана от г.Кьовеши. За такъв саботаж, следва да има съд, за източниците язовира.

58

Анонимен

преди 2 години

Угърчин е на по високо ниво от язовира . На долу няма населени места

57

Анонимен

преди 2 години

При източването на язовира трябваше да остане следа , но няма . Притеснили са се за фотоволтаиците на Гинка които се намират на около 300 метра по на долу .

56

Вярно е

преди 2 години

Аз съм от региона. Тези дни го източиха набързо.