155

леле

преди 2 години

Еее,все бях чувала тъпотия,да се източи цял язовир с цел компромат ,но такава глупост само гербер може да съчини!ХА,ХА.....

154

ШИБАМ ГЕЙБЕРИ

преди 2 години

За три дни е изсъхнал и се е напукал, защото навън беше 50 градуса. Хахахахаха. Това гейберите лъжата за нищо я нямате.

153

Незнайко

преди 2 години

Гадев, долен манипулатор, на съд!!!

152

аз

преди 2 години

Източване - 3 дни, тревата дето е поникнала вътре - една нощ. Така се прави дра герберасти! :)

151

Анонимен

преди 2 години

Кадрите са красноречиви и не подлежат на манипулация. Гербаджийския крадец безочливо лъже и очаква купените медии да не му потърсят сметка.

150

EMIGRANT

преди 2 години

Комунист ли е,гр ъм ни го в челото,забий му дървен кол в сърцето да не вампиряса и го зарови на 3метра,да не могат и с багер да го откопаят!!Мръсни,червени бо клуци!!Слуги на Грипен и на Черепа или на КГБ най общо казано!!Ще продължат да съботират Родината ни,защото са бесни,че Бойко я измъкна от лапите им ,на светло и под прожекторите на Европа и САЩ!!Газ пи каят,че влизаме в чакалнята за Еврото и единния банков съюз!Не могат да перат пари на КГБ фирми,на черепи и мустаци!Хапят като за последно

149

Амин

преди 2 години

Долни превратаджии. Господ вижда всичко.

148

Анонимен

преди 2 години

До Някой (156)да де, и трева са посадили голяма със същата цел! И земята са я сушили за да се напука... Има про--ст--отия и тъ.-.-по-ти.я по света, ама такава като в ГЕРБ - няма!

147

Анонимен

преди 2 години

Това, ако е вярно е голяма гадост. Предварително планирано мероприятие. Ужас! Отврат! Кирил Петков са го използвали за долните си цели. Той не може да е знаел, ако това е вярно.

146

Някой

преди 2 години

Дали е малък ,или голям язовир, факт е, че са го източили за да се снима министърчето! Явно е , че превратаджиите яко са я закъсали с компроматите,щом се е налагало да източват? То само с лозунги и заклеймяване не става, иска се и малко акъл!

145

пешо мотиката

преди 2 години

все повече се убеждавам че ГЕРБ са култивирани *** и ченгета. не можаха ли да измислят нещо друго ами тази лъжа зашита с бели конци на която и *** няма да повярва !!

144

Аплодисменти

преди 2 години

Тия циркаджии надминаха всички фантазии! Сега разбираме, че в Кеймбридж ги обучават и в цирково изкуство. Така де, да се развиват всестранно. Само дето Петков е убъркал държавна служба и циркова арена. Все пак, аплодисменти за цирка и за скоростта на изпълнение! Аплодисменти и за автора на идеята! Може и на бис да го карат, ама кой ще плаща за масрафа? Пак ли ние?

143

Анонимен

преди 2 години

Борисов, въпросът не е дали е пълен или празен този гьол, защото на снимките, които видях едва ли това може да се нарече язовир, доста е плитко. Въпросът е, какво толкова е направено там, че някой е взел над 2 милиона лева???Ей такава е всичката гербаджийска работа, милиони на наши хора за нищо работа.

142

комитата

преди 2 години

е как източен, тоз гьол е 20/10метра за тез милиони може да се построи нов голям язовир

141

Анонимен

преди 2 години

ХХАХАХАХХАХА!!! Герберунгели, има ли значение дали тази локва е празна или пълна? ТОВА Е ЛОКВА! КАКЪВ ЯЗОВИР С НИВО 2,62 МЕТРА? ТОВА НЯМА 3 МЕТРА, БЕ! 2,3 млн лева!!! Един багер-товарач е 100 000 лева без ДДС, един самосвал да е 200 000 лева!!! Това са нови машини! Колко бетон е налят? Разбивка на фактурката има ли? Били го източили! Ами дъждовно е, държат го като буфер. Но е толкова малко това "язовирче", че едва ли ще има смисъл от него!

140

Анонимен

преди 2 години

Ми източиха го за да се види, че нищо не е направено и вложено освен празна бутилка кола и сезал за 3 стотинки пък са взели 3 милиона лева.

139

ала бала

преди 2 години

Бе на тез все някой им е виновен,ако не е Радев то ще е друг,а те милите са света вода ненапита горките-те ни хляб яли ни лук мирисали бедните те.

138

МНОГО

преди 2 години

СЕ ИЗКЕФИХ НА ШИШЕТО ОТ КОЛА. АМА И БИВШИТЕ МИНИСТРИ НЕЩО ИЗКИЛИФИЛЧИХА ОТГОВОРА. ТО БИВА ТЕХНИЧЕСКИ НАПРЕДЪК ,НО ЧАК ТОЛКОВА ОТ ,,ЗНАЕЩИТЕ ,,С 2 ОТДЕЛЕНИЕ???

137

Анонимен

преди 2 години

трите ханъми от снимката много се изложиха! а на видеото в ПИЛьо се вижда един лист с голямо син надпис ВОЛЯ

136

Анонимен

преди 2 години

КРЪСТЕЙКИ СЕ: Борисов: Една стотинка не сме взели...