25

ГЕРБ трябва

преди 2 години

доста да поработи на тези избори за да си направи политическо мнозинство в парламента. Иначе българския народ много ще страда от политическата криза, защото те са единствената партия, която въобще има намерение на управлява и да прави някаква политика. Другите са просто едни шумни панаирджийски клоуни, които ходят в парламента да се навикат и наиграят пред телевизора. За лежане по площадите биват, ама за работа не стават.

24

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ще активира братята роми по гетата да гласуват всички за тях, иначе им спират въздуха

23

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ и ВМРО са минало.

22

Анонимен

преди 2 години

По нахално изказване не бях чувал.Как да няма връзка корупцията с партията която управлява 12 години и точно ГЕРБ и ВМРО са основните виновници,че не са предприемали нарочно мерки към определен кръг от хора,а към неудобните се водят дела.И да ГЕРБ заедно с патриотите са в изолация.Те заедно няма да изкарат и 10%.Скоро заради тях ще ни сприратби парите от ЕК.Според вас защо беше на гости Е.Прокуратура.

21

Шар пей

преди 2 години

На смачкания сбръчкан Доню, ако му опънат фейса ще покрие цял футболен стадион, гном

20

Калеко Алеко

преди 2 години

Ако приемеме че ГЕРБ е в изолация то те са в изолация от партийки с по 5% до 10% от гласовете на избирателя, които освен с ГЕРБ ще воюват и помежду си. Тук изключвам балетната формация на Славунчо, която дори не е и партия, а просто сбор от хора събрани на един стадион за поредния Чалга-концерт...Нама как партия като ГЕРБ която години наред и досега е първа политическа сила да е изпаднала в изолация. Мантрите на БСП, ДПС, Сестрите галеви и бойкикевците не са в унисон с българската действителност

19

Магнитски

преди 2 години

Създадоха корупционна среда.Пеевски внесе закон за фалита на Банка и това ако не е отговорност - нямало свързаност?Гроб убиха маса хора Никой не обърна внимание на възраснитеУнищожиха здравеопазването и образованиетоСектор сигурност стана маша в ръцете им..Моля продължете

18

Анонимен

преди 2 години

Червените кратуни от ГЕРБ вече пяна им излиза от дупките хахахахаИмахте шанс, загубихте го !!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Тия са сложили тигaните, включили котлоните, а риба няма.

16

Анонимен

преди 2 години

Верния пекинез на Боколан, кога ще гостува при Сизар Милан, кво ми ги пускате такива в сутрешния блок?! Само джафка безмислици до умопомрачение

15

Анонимен

преди 2 години

Как пък само ГЕРБерастите сте убедени а другите не са. Мазни крадливи гадове !!!

14

Хаха

преди 2 години

Борисов ще го кандидатират за университета на бай Ставри, след като изритат Каскета от храма Темида!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Дългата скамейка от крадливи калинки на ОПГ гроб

12

КЛ

преди 2 години

Управлението на Борисов приключи.Време е да го осъзнаят. През миналия мандат само президента не беше техен, и водиха война срещу него, от първата му секунда в президентството. И продължават и досега. Без пълен комфорт - парламент, местна власт, областни управители, прокуратура, полиция, Борисов е никой. И ще се издъни на секундата.Ред е постепенно да загуби на всички нива.

11

отровна гад

преди 2 години

Бойко Борисов ще спечели и предсрочните, и президентските избори, а военната хунта на Румен Радев ще бъде изправена пред съда за престъпленията им срещу държавата и демокрацията!

10

у лево

преди 2 години

Това тази нощ ли го сънува? И защо трябва да ни интересуват мокрите сънища на този габровалия?

9

Бай Ставри

преди 2 години

Айде, колко още да ви чакам... След 11.07 ще се видим.

8

Анонимен

преди 2 години

Гласуваме за ГЕРБ!

7

Анонимен

преди 2 години

"За всяка министерска позиция, дори и за МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ, имаме повече от един възможен кандидат." - Как ти даде сърце да го кажеш? Той е един.

6

Бай Ставри

преди 2 години

Искрено се надявам ИТН да са първа политическа сила на 11.07 и също така се надявам БеСеПето да се сринат до 13%.