65

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, ГЕРБ не можели да бъдат в изолация, кой ви излъга бв господа ??Вие сте си в изплация вече по стандарт, заедно с вашите избиратели от ГЕТОТО !!!Официално е вече че ГЕРБ са партията на клептоманите и гетата, нормалните не гласуват за вас

64

За съжаление на

преди 2 години

българските граждани всеки път, когато успеят да свалят ГЕРБ от власт със скандали или някакви манипулации ВСЕКИ ПЪТ България затъва и се връща с години назад. Единствено ГЕРБ успява да води страната към някакъв напредък и европейски интегритет и да спазва финансова дисциплина, но и да подпомага социално слабите и пенсионерите. Сигурно сред тях има много корумпирани, сигурно има и от ДС, но за обикновения човек е важнен напредъка ,спокойствието и увеличаването на благосъстоянието на държавата.

63

Пенсионерите

преди 2 години

ГерП трябва да бъдат закрити със закон.... търсени и преследвани....като национални изменници и предатели !!!! Взимайки си днеска пенсията установих ...че страшно много пенсионери...нищо не ги интересува ...само да останат 50 леааа добавка ....

62

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ се заформи се нова етническа партия с платени избиратели от маалите.

61

Даа!

преди 2 години

Дончев , разпускайте партията , потъва като СДС-то ,.. колко БЯХТЕ , колко останахте !

60

г-н Дончев ,...

преди 2 години

,... дръжте се за ФакултетО , той по-важен .

59

у-биден

преди 2 години

Дончев не е убеден , той е ОБИДЕН !

58

Анонимен

преди 2 години

Корупцията я създаде СДС след 1989 година, но ГЕРБ я направиха държавна политика.

57

КОФТИ

преди 2 години

И САЩ снеха доверието от Борисов !

56

Анонимен

преди 2 години

До AZPКротките,културни хора от БСП и мекия Станишев от БСП , са просто приказка и мечта пред агресивното правителство на герберите и патериците им и злобния им, алчен вожд! И БСП мачкате и смазахте, стъпка по стъпка и с троловете си ги убивахте,убивахте и бизнесите им, защото вожда не търпи друга власт, освен своята и слугите му гербери!

55

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА ти какво ще кажеш за това, че всички протестъри, неудобни хора на Бойко и неудобни журналисти са били обявени за "терористи" и службите ги преследват,подслушват и тероризират? ! Това злобно и отмъстително същество няма мяра, преди хората и една дума да кажат срещу него или накриво - умираха, сега хората ,които протестират и търсят правата си , ги обяви за "терористи" ,за да бъдат преследвани от българските и международните служби, само защото са му неудобни на него - АЛЧНИЯ ВОЖД!

54

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам Цвета Караянчева или позната сред народа като *** за министър-председател,със знанията и капацитета си тя ще удиви лидери на всички държави по света....

53

AZP

преди 2 години

Корупцията беше създадена и толерирана от БСП и ДС.Те създадоха и олигархията,и организираната престъпност.Тяхното лице в момента е Румен Радев с няколко "знакови" министри в своето правителство.Те олицетворяват връщането на България към червената диктатура,за която,освен гореспоменатите,работят и с.Трифунов,и м.Манулова.Не е редно трайно живеещите извън България да определят нейните съдбини,защото живеещите тук ще изпитат всички техни капризи на своя собствен гръб.

52

Анонимен

преди 2 години

Бащата на този Минеков ли беше от Отровните, дето вчера направи скандала в ТЕЛЕВИЗИЯТА БИЛ ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА БАЙ ВИ ТОШО. Член на ловната му дружинка и изработил паметника на Живков в Правец. Мислите ли, че синчето някога е работило и си е изкарвало прехраната - винаги е бил от номенклатурата и е грабил. И всичките протестърчета са такива начело с Мая. Завършила курсове за комсомолски кадри в Москва. А сега Божков им плати революцията. Комунистически от--репки.

51

К. Ш.

преди 2 години

Близо милион гласоподаватели на ГЕРБ не могат да бъдат в изолация. Партията на Борисов отново ще победи, за жалост на ФИГУРАНТА, Рашков. МИНЕКОВ, Галевица и другите мутри.

50

Анонимен

преди 2 години

Радев Божков Слави имат еднаква Цел да съборят Бойко Борисов това Това ги Прави съюзници срещу демокрацията

49

Даа!

преди 2 години

Прав сте г-н Дончев , и Факултето е с вас !

48

да знаете

преди 2 години

Така е.......но след месец, определено НЯМА да спечелите.

47

Анонимен

преди 2 години

Поне още една загуба е нужна на ГЕРБ, за да почнат да се държат уважително към народа СИ. Защото все още ми звучат като самозабравени. Два-три изборни шамара лекуват...

46

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБесилките на площада , бяха за вас гербери, знаците на бесилките "път с предимство" и "само направо" - също беше за вас, сега ще изпитате онова, което хората изпитваха, докато Бойко,ЦЦ и вие бяхте на власт и вилняхте , махалото се връща, знам какво говоря, знам какво означавт тези бесилки!