97

Анонимен

преди 3 месеца

Най крадливата шайка на Балканите и в Европа,вместо да очакват дебелият откъм европейското правосъдие,имали вариант за изл. на премиер.Прокуратура,съд,затвор,това ви очаква кърлежи,които 12 години пихте кръвчицата на обикновените българи. Герберската сбирщина са без чувство за вина.***,вие отивате в небитието,не си гласете запарените задници за тук и там.Габровският жонгльор го имах за умен човек,но и той вече е повреден,видно от това което бълва пред определени подкупни ***.

96

Алена

преди 3 месеца

Ръбъла -премиер,Лъчо Мозъка-президент,Луна -вице.

95

Я

преди 3 месеца

Тоя как се е маскирал.и с маска ще те познаем

94

Анонимен

преди 3 месеца

Ако си беше замълчал ,хората щяха да те помислят за умен гербераст.

93

шимпанзе от ИТН

преди 3 месеца

Боже колко са загубени мутрочалгарите! Научили 2-3 лафа и само тях повтарят. Помолете някой по-умен да ви напише нещо, че с тия тъпи сценаристчета сте заникъде бе :)

92

Анонимен

преди 3 месеца

До за Премиер ,..г-н Дончев , забравил сте и за лицето бат Сали , нали от там ви е и електората .------------бат Сали е от БСП бе каскет смачкан :)

91

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 3 месеца

Ужасно е да си умен човек (чел, учил, работил, добронамерен) в България. Те винаги си остават плявата на алчните и властните изатова даже ги затриват, не изчегъртват !

90

Никога не се връщай

преди 3 месеца

Не разбраха ли вече , че дори наглоста си има граници!Махни се веднъж завинаги! Просто да се разкарайте!Спрете да говорите на хората, сякаш сте недосагаемите и спрете да лъжете!Спрете се вече! Отивайте някъде да живеете на топло и не се връщайте! Имате мисля достатъчно пари! Вие не сте българи и без това. Доказвате го непрекъснато!Даже си купете чужди паспорти и се откажете от българското си гражданство!Разкарайте се моля ви! Махнете си!

89

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

Ода за Бойко Борисов : Бойко от всичко разбира. Вожда пред нищо не спира. Всеки проблем ще реши. Никога Той не греши. Бойко признат е спортист: Каратист, тенисист, футболист. Доктор на пожарникарските науки. Не е като някои неуки. От сега и занапред Бойко е езиковед. Изборите нашият месия все печели ги на вересия. Личният му лекар - Лъчо вече е доцент. Бойко пък се цели...в бъдещ президент. Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици..

88

баба мара

преди 3 месеца

връщаите веднага мандата и не се мотаите като на 4 април никои не ви иска и нямада ви подкрепи и спрете да говорите защото сте противни на хората

87

Анонимен

преди 3 месеца

ГРОБарите са ходещи политически трупове. Ама много вонят, бееееее....

86

Анонимен

преди 3 месеца

Незабавно обявяване на разбойническата шайка Гроб извън закона и масови арести на членовете и!

85

Анонимен

преди 3 месеца

Варианти много...реализация няма !

84

българин

преди 3 месеца

Другарю Дончев! Приказката свърши!-:) Ще го разберете на изборите!-:) А иначе се надявайте,никой не ви пречи!!

83

с какъвто ходиш..

преди 3 месеца

,.. такъв ставаш , И Дончев зашочна да си вярва , като ''вожда'' ...

82

за Премиер ,..

преди 3 месеца

,... г-н Дончев , забравил сте и за лицето бат Сали , нали от там ви е и електората .

81

ще метем тавана

преди 3 месеца

Останаха само Цацаров и Гешев за иСчегъртане .

80

ГРАЖДАНИН

преди 3 месеца

Дончев, вариантите за премиер няма да си ви необходими! Никой вече не ви иска! Докарахте държавата до абсолютно БЕЗЗАКОНИЕ, КРАЖБИ, ИЗМАМИ, САМОУПРАВСТВО и т.н. В тази държава всеки може да прави каквото си поиска и делата му остават НЕНАКАЗАНИ, БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ! И във всички сфери е така!

79

Анонимен

преди 3 месеца

Оная умната от с. Кърджали е идеална за премиер!

78

Леле майко

преди 3 месеца

Сигурно живея в другата България?!?