85

Анонимен

преди 2 години

Най крадливата шайка на Балканите и в Европа,вместо да очакват дебелият откъм европейското правосъдие,имали вариант за изл. на премиер.Прокуратура,съд,затвор,това ви очаква кърлежи,които 12 години пихте кръвчицата на обикновените българи. Герберската сбирщина са без чувство за вина.***,вие отивате в небитието,не си гласете запарените *** за тук и там.Габровският жонгльор го имах за умен човек,но и той вече е повреден,видно от това което бълва пред определени подкупни ***.

84

Алена

преди 2 години

Ръбъла -премиер,Лъчо Мозъка-президент,Луна -вице.

83

Я

преди 2 години

Тоя как се е маскирал.и с маска ще те познаем

82

Анонимен

преди 2 години

Ако си беше замълчал ,хората щяха да те помислят за умен гербераст.

81

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 2 години

Ужасно е да си умен човек (чел, учил, работил, добронамерен) в България. Те винаги си остават плявата на алчните и властните изатова даже ги затриват, не изчегъртват !

80

Никога не се връщай

преди 2 години

Не разбраха ли вече , че дори наглоста си има граници!Махни се веднъж завинаги! Просто да се разкарайте!Спрете да говорите на хората, сякаш сте недосагаемите и спрете да лъжете!Спрете се вече! Отивайте някъде да живеете на топло и не се връщайте! Имате мисля достатъчно пари! Вие не сте българи и без това. Доказвате го непрекъснато!Даже си купете чужди паспорти и се откажете от българското си гражданство!Разкарайте се моля ви! Махнете си!

79

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Ода за Бойко Борисов : Бойко от всичко разбира. Вожда пред нищо не спира. Всеки проблем ще реши. Никога Той не греши. Бойко признат е спортист: Каратист, тенисист, футболист. Доктор на пожарникарските науки. Не е като някои неуки. От сега и занапред Бойко е езиковед. Изборите нашият месия все печели ги на вересия. Личният му лекар - Лъчо вече е доцент. Бойко пък се цели...в бъдещ президент. Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици..

78

баба мара

преди 2 години

връщаите веднага мандата и не се мотаите като на 4 април никои не ви иска и нямада ви подкрепи и спрете да говорите защото сте противни на хората

77

Анонимен

преди 2 години

ГРОБарите са ходещи политически трупове. Ама много вонят, бееееее....

76

Анонимен

преди 2 години

Незабавно обявяване на разбойническата шайка Гроб извън закона и масови арести на членовете и!

75

Анонимен

преди 2 години

Варианти много...реализация няма !

74

с какъвто ходиш..

преди 2 години

,.. такъв ставаш , И Дончев зашочна да си вярва , като ''вожда'' ...

73

за Премиер ,..

преди 2 години

,... г-н Дончев , забравил сте и за лицето бат Сали , нали от там ви е и електората .

72

ще метем тавана

преди 2 години

Останаха само Цацаров и Гешев за иСчегъртане .

71

ГРАЖДАНИН

преди 2 години

Дончев, вариантите за премиер няма да си ви необходими! Никой вече не ви иска! Докарахте държавата до абсолютно БЕЗЗАКОНИЕ, КРАЖБИ, ИЗМАМИ, САМОУПРАВСТВО и т.н. В тази държава всеки може да прави каквото си поиска и делата му остават НЕНАКАЗАНИ, БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ! И във всички сфери е така!

70

Анонимен

преди 2 години

Оная умната от с. Кърджали е идеална за премиер!

69

Леле майко

преди 2 години

Сигурно живея в другата България?!?

68

Анонимен

преди 2 години

Роско Банев е идеален за премиер - за пет години не спря да чете и да се показва като нищоправещ!

67

ЙОЦО ВИЖДА

преди 2 години

АБЕ ДОНЧЕВ, МУТРИ ВЪН, НЕ ГО ЛИ РАЗБРА И НА КАКВО РАЗЧИТАШ! НА ГЕШЕВ ЛИ!!!

66

Анонимен

преди 2 години

В ГЕРБ единствено сигурно е ,че няма некорумпирани.В ГЕРБ се работи с корупция.Който е за ГЕРБ е срещу България.За какво спокойствие говориш.За спокойствие на престъпниците сигурно.В България някой богат човек може да те убие защо пресичаш на зелено на пешеходна пътека и да те изкарат виновен за това. За каква свобода при управлението говориш.За свобода на криминала сигурно.