134

Off

преди 2 години

Този кратунко не прави ли сметка, че със сигурност една част от тези 20к починали, са го послушали, че има световна конспирация и вирус няма, не са се пазили и са стигнали до терминален край. Ами ако близките им му потърсят сметка? Няма ли поне да се извнини публично, че е разпространявал лъжи (било от глупост или от желание да пречи на властта)? По-добре да е малко по-смирен и не толкова злобен.

133

Сата НАТО

преди 2 години

какъв пъклен план е замислил,да съсипва имиджа на ГЕРБ,защото ви спаси задниците от епидемията и имахте най свободния режим!! -----========------- /////. Много пъти съм питал - как така ни спасихте задниците с най-свободния режим?!? Сами твърдяхте, че трябва пълно затваряне и не ни затворихте и въпреки това ни спадихте задниците? А доказано ли е, че ако изобщо не бяхте се намесвали, щяхме да останем без ***? Аз твърдя, че 90% от починалите, са убити в болниците - хайде оборете ме?

132

Анонимен

преди 2 години

Докато не се изчисти цялата герберастко-болшевишка хунта ще е така. Тъй че герберунгели - свиквайте. Щото и по-лоши неща ви чакат. Да си знаете, де...

131

Анонимен

преди 2 години

Тя агенцията по вписванията е дала мотивиран отказ, ама какво пише вътре, (за Александровска става дума) може само някой с електронен подпис да види.Да не излезе, че сте толкова зле, че не сте подали някой документ при вписването на промените?

130

Сата НАТО

преди 2 години

Не знаех, че Агенцията по вписванията е отказала да си върши работата и изпълняват политически поръчки на ГЕФБ :))) Прекрасен повод някой високоплатен самозабравил се да излети дисциплинарно.

129

Анонимен

преди 2 години

До 140 - Отиваш в Скопус и търсиш поименно, излиза доста информация, за Стойчо Кацаров обаче - тц

128

Анонимен

преди 2 години

Цялото служебно правителство с начело Гадев, сте изключително нагли.....освен да уволнявате друго не сте свършили, но и вашия край се вижда..

127

Анонимен

преди 2 години

Стойчо Кацаров е велик!...само така...до изчегъртването и на последния гербераст...

126

Българин от чужбина

преди 2 години

Тоя с това изказване вдигна рейтинга на герб най малко с 2 процента..... шпиц командите на зеления чорап

125

Анонимен

преди 2 години

В.Й. изчегъртва неудобните за мафията ГРОБ коментари...срама нямат тези журналисти...такова безчестие...като на тиквата...

124

оставка

преди 2 години

алоооо , другарю , жертвите са толко много защото фигуранто - твоя шеф , се опитваше да ни убеждава че вирус нема а Борисов лъжел че го има .

123

Икономист

преди 2 години

Бившият генераб от НОЩ Мутафчийски дали е намерил достатъчно чували за жертвите ? Лекарите сте като политиците. Искате само някой да ви дава, а вие да вземате. Като обобщение, балъците свършиха. Останаха само тарикатите като сегашните министри и депутати от бившето 45 НСV Ако не знаети какво е НС - Народно събрание.

122

Ганди

преди 2 години

Тоя е много ,ама много ******* власт и му гледай сейра,излиза че само в българия има жертви на ковид и за това е виновен еди кой си.... тоя е тотална щета

121

Korean soup

преди 2 години

Това правителство, ще остане в историята като най-нискоинтелигентното в българската история. Агенцията по вписванията не му вписала нещо, хайде ще уволняваме директора й, БНТ показала пресконференция на неудобна партия, заповед шефа на телевизията да бъде проверен от ДАНС, целият свят и НЦЗПБ твърдят, че има Ковид, уволняваме шефа на центъра, полицията спря метежа от 02.09.2020, инспириран от президента, уволняваме главния секретар на МВР. Така ли ще управляваме, другари? Като преди 10.11.1989?

120

ГОЛЯМ

преди 2 години

***е тоя,но те кстовистите всички са такива,начело с гнома.

119

Мейстър Емон

преди 2 години

Голям рев за пенсионирането на Кантарджиев без никакви данни какво му е толкова незаменимото. От друга страна тотално мълчание за нечовешките зверства в правителствената болница. Тези четирима души загубили живота си, заради пияния гербаджия как ще ги увъзмездят?

118

121

преди 2 години

Е по това си личи дребния човек, пръска се от злоба поради подкрепата за проф. Кантраджиев. Дребна жалка душица си Кацаров

117

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще ни оправи. Поредният с професия - политик, който знаел как стават нещата. Що не ходи да се гръмне някъде!

116

Недоразбрал

преди 2 години

Поредния ококорен съ сел от менажерията на Фигуранта!!И какво друго направи за българските граждани освен да ровиш като гладна св иня,да уволняваш,да ръ мжиш и да се заканваш и навсякъде да сочиш врагът без партиен билет??!!Чудя се защо не се събере лекарският съюз и не ти прекрати лекарските права,защото си една по ли тическа изтривалка,а не лекар!!Личи си Гумен Гадев какъв пъклен план е замислил,да съсипва имиджа на ГЕРБ,защото ви спаси задниците от епидемията и имахте най свободния режим!!

115

Доктор Ох Боли

преди 2 години

На този бих му присадил вместо устата331 едно ДУПЕ. Вместо да говори глупусти, ще пърди. А това е по-добре.