94

Анонимен

преди 2 години

Глоби за раходка в планината и в парка! КПП-та! Прибираме си заразените от чужбина! И т.н.

93

Анонимен

преди 2 години

Гусин Кацаров, ако става дума за лошо управление на кризата и т.н. - защо тогава гусин Мангъров още си е на мястото? Нали той беше против всякакви мерки и маски, за разлика от Кантарджиев, който всячески се опитваше да налее акъл в главата и на политиците и на хората, че нещата трябва да са по-сериозни.

92

Анонимен

преди 2 години

Вярно е, че управлението на кризата беше безобразно, но не разбрах защо точно Кантара го отнесе. Кунчев да не би да е ангелче?

91

Калеко Алеко

преди 2 години

Поредният министър - еднодневка от кохортата на мUнчо, който иска да избие комплексите си породени от факта че никога няма да бъде избран от редовно правителство, като през краткия си престой в здравното министерство има амбициите да направи промени с дългогодишни последствия, за които никой български гражданин не го е оторизирал ... !!!

90

Анонимен

преди 2 години

герп са цирей, герп са чума, герп ни върнаха в средновековието и заслужават смъртни присъди за това. Най-големите ни врагове не са ни таковали така както герп, заслужават да изпукат до 9то коляно.

89

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, в момента процента на починалите спрямо заболелите е огромен, в сравнение с времето на Борисов.

88

Анонимен

преди 2 години

А твоя шеф, когато не признаваше съществуването на вируса и провеждаше разни мероприятия без никакви мерки за сигурност, какво ще го правиш, а?

87

Кацаров...

преди 2 години

...Костовашкият айдук....

86

разгеле

преди 2 години

Изплю камъчето, че причината е , че професорът беше част от НОЩ. Само се питам, ако бяха въведени мерките, които той препоръчваше, т. е никакви и да чакаме да си мине от само себе си, дали щеше да има починали, според него , не или съвсем малко????!!!!Като друг изнесе товара е много лесно да раздаваме акъл. Та надявам се есента да се развихри вирусът пак и да докажат как няма да има починали, болните на чай и почивка. Злобен некадърник.Ама народът си го иска, халал да му е.

85

Тони

преди 2 години

ЧАЛГАР СИ КАЦАРОВ, ЧАЛГАР

84

до генади

преди 2 години

може и да си се отървал от леталния край, но имаш сериозни проблеми с излекуването, защото си получил силна психоза с елементи на шизоидно разтройство, като прибавиш и голямото количество алкохол, което употребяваш още от сутринта...

83

ВОСР

преди 2 години

СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ЛИЧНО РАДЕВ С УКАЗ ще задължи ли всички да участват в манифестацията на 7-ми ноември 2021

82

Кацаров Вън !

преди 2 години

Кацаров е опасен за здравната система !

81

Анонимен

преди 2 години

Кацаров .... имаше толкова много жертви, защото ти, Мангъров и други като вас всеки ден бяхте по медиите и сеехте съмнения в това колко е сериозно положението! Хората игнорираха опасността и резултата е налице! А сега отменихте и зелените коридори от понеделник до четвъртък!

80

генади

преди 2 години

Аз, като потърпевш от ГЕНОЦИДА през миналата, и настоящата година подкрепям м-р Кацаров, и съм готов да получа възмездие, независимо на каква цена!

79

пияница мистик

преди 2 години

Сменяйте, сменяйте смело фигурантчици, че много малко ви остана. После след изборите ГЕРБ се връща на бял кон и започва да измита цялата червена паплaч, която сега нагласихте по всички места

78

Свен

преди 2 години

До отървахме се и герб троловете: винаги има една голяма група ентусиасти, които вярват, че най-накрая е ударил техния час и че това е влака, който най-накрая ще ги отведе в страната на сбъднатите мечти. Опомнете се. Човек се събужда сутрин точно толкова глупав, колкото си е легнал вечерта. Пак ще бъдете просто пренебрегнати.

77

ГЕРБ завинаги

преди 2 години

Оставка! Искаме си Ангелов! Умен и красив !

76

Оставка веднага!

преди 2 години

Този р.ептил да си подава оставката веднага! И да връща Кантарджиев че лошо му се пише!

75

до ГЕРБ троловете

преди 2 години

Явно и вие осъзнавате, че скоро кранчето се затяга и ударно замърсявате сайтовете с платени коментари. Заработвате като за последно, а?