14

Анонимен

преди 2 години

Програмист е новият ***, който са назначили :)

13

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да си говорим, мате риала е такъв. Лично познавам 2ма които си отидоха скоропостижно от усложнения от корона. Единия беше в една компания по чашка, където ги натръшка всичките, но слава Богу, от 2ма в болница само един си замина. Не спряха регулярните вечеринки точно ноември-декември. Абсолютно съм уверен, че е било масово навсякъде така - битов алкохолизъм. Аз почти не познавам хора, дето не го изкараха.

12

Г

преди 2 години

Изключително нагъл индивид! Помните ли какво говореше гръмогласно миналата година? Жалко, много жалко, единственото хубаво е, че скоро ще напусне поста си!

11

Анонимен

преди 2 години

До Програмист Кажаров е на 10 бона заплата и само си клати краката по тв. 200 хиляди са умрели от корона вируса.

10

JENI

преди 2 години

Абсолютно ясно и вярно! Дано успее човека да стигне до края, и има присъди с ефективно излежаване! Подкрепям!

9

МайкаТиДолна

преди 2 години

нагъл червен *** ... 20 хиляди са починалите, ако бяхте вие начело с фигуранта щяха да са 200 хиляди!

8

Програмист

преди 2 години

Кацаров посегна на грешният човек. Вече е политически труп но не го осъзнава. А кризата си се управляваше много добре, даже мерките бяха малко .... щях да кажа меки, но всъщност бяха мекушави. Въпреки всичко точно заради тях не ни постигна съдбата на Бергамо и Ухан, които всички много удобно забравиха.

7

Анонимен

преди 2 години

Директор на Националния център по заразни и паразитни болести е измислена с цел добра заплата за калинки на ГЕРБ. Има ХЕИ и то е достатъчно.

6

Анонимен

преди 2 години

Браво, много точно казано!Ето и още едно място за чегъртане - АВ , там също имаше доста поразии, а вместо да ги махнат, си раздаваха бонуси.Сега е времето да бъдат изчегъртани и там, защото са слуги на Джипко I Банкянски!

5

Друг Помнещ

преди 2 години

Има човек - има проблем. Няма човек - няма проблем. Да е познато на някого?

4

Анонимен

преди 2 години

Браво! Само така! Българите сме зад вас, господин министър!

3

Ха-ха-ха

преди 2 години

Че то половината ви правителство е за пенсия в такъв случай. И Радев е пенсионер.Айде да не говорим простотиите-никъде по света доказан специалист не го пенсионират насила.между другото кой е великият не навършил пенсионна възраст специалист който ще сложите на негово място? Дето може да покрие поне половината от знанията му?

2

Анонимен

преди 2 години

Чиска на всички директори докато се махнат ГЕРП калинките.

1

Анонимен

преди 2 години

Истината казва човека. Много добър отговор.