174

от Единната

преди 2 години

Има съвсем *** начин за справяне с "ужасното" пенсиониране на чудесният клоун Кантарджиев - Светия Синод го канонизира и тогава Св. Тодор ще може да го канонизира само Господ. Тогава ще е щастлив и Оня, дето казва на Господ Началника, и си го беше взел в антуража да ни плаши по цели НОЩ-и

173

безпартиен

преди 2 години

Ей богу такава чистка не е имало и на 9 септември 1944 година.Тогава поне специалистите не са уволнявали!Но да не се лъжем след изборите това ни чака.

172

Анонимен 2

преди 2 години

Абе какво се обяснявате на тези мишоци ? Вън от политиката и публичното пространство ,достатъчно хайде излизай в пенсия и си трай мишок такъв.

171

Анонимен

преди 2 години

Директорите на болници са жертва на сталинизма. Някои пациенти са жертва на частната Фарма индустрия, която навлезе в България през "д-р" Кацаров, докато беше зам-министър при Костов.

170

L

преди 2 години

Този по какво е доктор, работил ли е някога като такъв?

169

+++

преди 2 години

Кой ще плаща кашите които забъка временото правителство.Всички уволниния са незаконни защото всички министри и премиер са ВРИД.Всички уволнени ще съдят и ще спечелят.От къде ще се вземат парите за обещетенията?Няма ли да има най накрая персонална вина или пак ние обикновенните данъкоплатци ще плащаме.

168

Анонимен

преди 2 години

Самозабрави се костовиста,но бърза и прескача закони че,до изборите трябва да лунчува всички неудобни,за да дойдат неговите никакви от ДБ и другите марионетки.Тотална излагация с Агенцията по вписванията,юридичиски неграмотно изказване.А какво каза Кантарджиев,че по времето на Костов са създали здравната каса са забравили профилактиката.А колко пари се наляха в болниците по време на кризата случайно да е разбрал?И колко бяха здравните вноски и заплати при Костов,та да има за болници и заплати?

167

Анонимен

преди 2 години

Кацата лъже и е правно бос като ***.Медицински също за голямо съжаление.Що не уволни "сухата съчка" Мангъров койти ежедневно беше в телевизора да съботира всички мерки независимо какви,кой му плащаше защото беше очевидно платен,но оказа въздействие хората и особено младите да не се пазят и да не пазят и близките си възрастни.Тези възрастни хора които починаха и които са приоритетно в дома как се заразиха,не е от въздуха.А тези които горяха маски с цел саботаж,че от тях има и министър днешен.

166

До Анонимен 168

преди 2 години

След Майдана в Украйна.............Украйна остана само една територия.............украинците станаха много бедни и започнаха да продават бъбреците си за да оцелеят........обикновено на богати евреи от Израел!!

165

Анонимен

преди 2 години

Не само трябва да бъдат уволнени много директори на болници за кражби..........трябва да бъдат осъдени и тикнати в затвора!!!

164

Анонимен

преди 2 години

Директорите на болниците много крадат.............това се знае, страдат пациентите............прав е министъра...............100 %!!!

163

УБЕДИТЕЛЕН

преди 2 години

До: номер 180 Пич, няма да го върнат, не се надявай!!! Пенсията си е пенсия, и в нея няма нищо драматично. Всички ще се пенсионираме и ще ни освободят някой ден, и аз и ти, повярвай ми! Такъв е животът!ГЕРБ падна и няма да се изправи вече! Епохата на Бойко Борисов е вече история, свърши, някой ден децата ще четат за него в учебниците наред с Тодор Живков, приеми го!!!

162

Анонимен

преди 2 години

краставото магаре - комунист доста чистки направи в здравната система.

161

Анонимен

преди 2 години

Е ако наистина е така, защо не махнете всички пенсионери в държавната администрация. Само в мвр има няколко хиляди човека, дето взимат пенсия и заплата.А иначе изглежда тенденциозно - този професор не ви харесва и го махате, а другите продължават да работят.

160

сминдух енд чесън

преди 2 години

Да не търсите повод за вдигане на годините за пенсиониране,или в този институт ли е какво ли летвата трябва да е примерно седемдесет и пет години.Явно е много гот да ходиш на работа и да не мислиш за пенсия.

159

Анонимен

преди 2 години

Докторе ...може ми да крадят пачки и да правят трансплантации не законно и само уволнение ,къде да са институциите ?

158

Анонимен

преди 2 години

Като са доказани нарушения и престъпления кога ще видим някой да търка нара в софийския централен?

157

бай брадър

преди 2 години

Отпусни напрежението, пич. Пий една ракия и мирясай. Нещо много си се напрегнал.

156

Анонимен

преди 2 години

Този министър е лош избор, Кантарджиев е готин и може и след месец да го върнат. И с ваксинацията забуксуваха нещата, поне колебаещите се да убедят. Иначе и другата зима пак ще сме на този хал.

155

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, защо говореше че това е лек грип? Защо подведе хората?Напусни министерството-не ти е там мястото. Такива като теб ни оставиха на радиацията при Чернобилската авария и ни успокояваха че няма проблем.Проф. Кантарджиев даваше много точни указания за предпазване от Ковид. А ти какво твърдеше- я си спомни!