242

Какво толкова

преди 2 години

Човекът си е откровен. Чувства си Турция за родина. Тошкта им направи и кодекс да може половин Турция да гласува в бгто, гореревящия беше съгласен и затова човечецът реши, че сме му в кърпа вързани.

241

Анонимен

преди 2 години

Страшния съд идва.

240

Анонимен

преди 2 години

България пълно падение.пълно прочистване трябва на тази държава.

239

Анонимен

преди 2 години

Къде са руснаците защо не живеете в българия заповядаите къда са парите милионите на руснаците че ги чакам 200 години.къде са магазините берьозка искаме повече инвестиции къде са руските фирми които предлагат работа на българи с какво могат да помогнат на българия.

238

Да бе

преди 2 години

Да не е луд. Славуцка му направи изборен кодекс да се чувства като султан и това с подкрепата на горния уж недоволстващ.

237

Анонимен

преди 2 години

България маи стана като суперлигата парите утиват у шепа хора 30% а другите си броят стотинките.тия европески програми трябва да фунционират по друг регламент а не парите да се крадът безразборно иначе не ни трябват всъщност те не стигат до обикновения човек трябва прозрачност къде отиват тези пари от европа те затва са му опляскали един шамар на макрон да се осъзнае малко да му се опресни малкия мозък.

236

Хахахаха

преди 2 години

А кой им даде масово право да гласуват без да са платили и лев данъци. Дори не знаят и български.... Всичко е пропаганда.

235

999

преди 2 години

МНОГО МУ ПОДПАЛИ НА КАРАДАЙЪ ПОД ОПАШКАТА ОТ ЗАКОНА МАГНИТСКИ И ВЕДНАГА ОТИДЕ ДА ТЪРСИ ЗАКРИЛА ОТ ЕРДОГАН!!! ТОВА Е ИСТИНАТА! УСЕТИ, ЧЕ ЧАДЪРЧЕТО МУ ГОРИ И НАПРАВО СИ ИЗГОРЯ, ГОРКИЧКИЯ!!! ХЕМ ЕТНИЧЕСКА, АНТИКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ, ХЕМ КОРУМПИРАЩИ И КОРУМПИРАНИ! О Т В Р А Т!

234

Анонимен

преди 2 години

Много сериозна политика трябва следващите няколко месеца защото клона ще се счупи на които седиме.

233

Анонимен

преди 2 години

Защо тогава като руснаците са ни освободили никои не иска да идва в българия защо не си купуват имоти тук има хубави имоти защо не искат да живея при нас и да правят бизнес и не само те сирииците къдеса защо и те не идват *** и с тях се много уважаваме защо не идват и те .какво и е на българия.

232

Анонимен

преди 2 години

Да българи нов живот без корупция с закони справедливост и ред .този живот където сте го свикнали трябва да го изкорените да станете от диваните и от колите си да спрете да ядете сланина да лъжете да крадете и да се продавате за пари.автономна република без политици и без никакви институции всеки сам за него си вместо политиците да задърбат хората тук вия ги прогонвате и ги избивате трябва да се инвестира в хората .

231

До 278

преди 2 години

Защото румънците НЕ допуснаха нито за миг създаване на ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ!!! Защото там има Държавници, а не продажни агенти от ДС!!! А ДПС ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ТАКИВА, ОСОБЕНО СЛЕД КАТО СЕ МАХНАТ И ДВАМАТА АГЕНТИ НА ДС, КОИТО Я ЛЕГИТИМИРАТ КАТО УЖ НЕЕТНИЧЕСКА. ПО % ТУРЦИ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!!

230

Обективно

преди 2 години

А КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ТРЯБВА ДА ПРЕОСМИСЛИ ДАЛИ ДПС Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ И ЗАЩО ПРИМЕРНО В ГЕРМАНИЯ НЯМА ТАКАВА ПОДОБНА ПАРТИЯ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ТАМ ТУРЦИТЕ СА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ТУК???

229

Волен Кримски

преди 2 години

Крим е руски !Тези не ме интересуват.Пък и когато бях позакъсал за парички Аамедчо ме спонсорира с едно милионче.Мдааа...

228

Анонимен

преди 2 години

България умира българи трябва да слезете от скъпите си возила и да започнете работа по възтановяване на българия.впрочем трябва да градите българи нова държава в държавата защото в момента нямате държава.с нова конституция всичко абсолютно чисто ново.

227

Анонимен

преди 2 години

От къде ще идват пенсиите кои ще работи как ще стимулирате хората какво ще им дадете трябва ново земеделие да се престукторира нови култури да се посяват нови технологии био земеделие.ния вече сме субтропичен климат с яки жеги и много проливни дъждове.хората как ще си плащат тока водата пари за храна работа трябват хиляди работни места.хората искат да работят на 4 часа не по 12 да ги експлотират и да ги измъчват за 700 лева искат справедливо заплащане.на къде пътуваме.

226

Анонимен

преди 2 години

Усещатели кризата пуска своите пипала и как задушава българия а наи лошото е тези които са свикнали да имат по много от всичко и сега в немотията ше им стане кофти не са свикнали на глад и да се съобразяват с тва къде ти го дава живота и да са щасливи на малкото което имаш а искат от всичко по много но няма всичко е от алчност некадърност и мързел корупция .и измислена и сътворена политика за балъците.

225

нн

преди 2 години

Казаното от Карадаиъ е престъпление срещу България и българите. При соца ясно се казваше, че преобърнатите във вярата българи в мюсюлмани са петата колона на Турция в България и трябва да има адекватен оттговор. Възродителният процес беше опит да реши въпроса, но за съжаление не стана. Карадаиъ най-после показа истинското си лице, че нищо не е забравено от времето на соца. Радев трябва незабавно да предприеме всички мерки срещу този държавен престъпник.

224

Анонимен

преди 2 години

България умира българи намалява убезлюдява хората са обезкуражени нямат работа нямат пари неса щасливи напускат държавата и няма да се върнат никога повече

223

Анонимен

преди 2 години

Тоя ердоган незнам защо не пусне сирииците в българия.ами ги държи там за пари тамън ще се вдигне раздаемоста бвп повече работа ще има това са богати хора които бягат от воина.имаме и нови жилища и работа и можеме да ги храниме.българите ще се женят за сириики а сирииките за българи ния много ги оважаваме и се разбираме с сирииците.и без тва изчезващата и обезлюдяваща се българия и умираща като болен човек .защото ще станем по силни за тва не ги пуска в българия.