282

cCc

преди 2 години

Рано или късно наред с българския и турския ще е официален.

281

Анонимен

преди 2 години

Грешката е , че до ден днешен - дпс не е забранена сьс закон и распуснатаКаквото си надробим това ще сьрбамеВ - сащ да има партия на латиносите , на *** нали и те са демокрацияЕтнически партии парламентарно представени в светъ няма

280

Анонимен

преди 2 години

КАК ще получиш ВТОРИ МАНДАТ БЕЗ ПОДКРЕПАТА НА ДПС

279

Анонимен

преди 2 години

Радев БЕШЕ ИЗБРАН ОТ ДПС

278

Анонимен

преди 2 години

Де юре, България е родина на всеки роден тук, де факто турците, са потомци на останали след Освобождението да живеят тук туци и с малки изключения, се женят помежду си. Представят се за турци в чужбина, а не както са по паспорт българи.Лошото е, че държавата не прави нищо за да ги интегрира и направи част от обществото.От което печели единствено и само ДПС.Карадайъ се изложи политически тотално ,нищо че Турция им е прародина.

277

Пламен

преди 2 години

Лицемерно е,искаме българите в чужбина да възприемат България за родина,а ни е криво,че българските турци считат Турция за своя родина.

276

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО КОНСТИТУЦИЯТА НЕ СЕ СПАЗВА И ТОВА НЕЩО ДПС СЪЩЕСТВУВА. С ТОВА ПРИЗНАНИЕ НА КАРАДАЕЪ ДИРЕКТНО ДЕЛО В АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД И ЗАБРАНА НА ДПС. НЕКА СИ ОТВОРЯТ ДПС В РОДИНАТА ИМ ТУРЦИЯ. СЛЕД КАТО ТАМ ИМ Е РОДИНАТА.

275

Анонимен

преди 2 години

кога ще започне ловенето не само на руските а и на турските шпиони в България, турските шпиони са още по-опасни, защото работят за разпарчетосването на страната. данс какво спят?!?!?!?!

274

Анонимен

преди 2 години

Имаме ли ДАНС или е пълна с кадри от етноса на Карадаеъ

273

Анонимен

преди 2 години

Унищожаването на ДПС трябва да бъде основна държавна стратегия. Не мога да разбера защо още въобще съществуват.

272

комунист

преди 2 години

Съборихме ГЕРБ от власт.....да се готви и ДПС, за изчегъртване....

271

Анонимен

преди 2 години

Пише Румен Радев, половината коментари са за някакъв Рашков! Е не 80% са ***. ил и, повече са! Българи сър, единия като изплува другия го дърпа надолу!

270

Не се заблуждавайте:

преди 2 години

Комунизма си отиде след опита на БКП , за "етническо прочистване" на България! ---Комунистите на Фигуранта , ще си отидат след опита да "ИЗЧЕГЪРТАТ", ГЕРБ И ДПС , за да турят "руска ръка" , върху газапровода "Балкански поток" и Енергетиката на България!----това всъщност е ЦЕЛТА НА ТОЗИ "УПРАВЛЕНСКИ ХАОС"!

269

Анонимен

преди 2 години

Сокола трябва да действа така както действа с Лютвито!!! Тоя пелтек (Карадайъта) много си е повярвал и ще направи много глупости, ако продължи по тази линия!!!

268

Анонимен

преди 2 години

Рашков преди всички избори комунистите го вадят от архива да очерни някой. Като стар номенклатурчик за това е обучаван професионално.

267

Анонимен

преди 2 години

Много популистко изказване на президента, ама той сам наложи този агресивно популистки, псевдо патриотичен тон на говорене.

266

Този газопровод...

преди 2 години

... е в основата на КОНФЛИКТА СЪЗДАДЕН ОТ ФИГУРАНТА ---МЕЖДУ... "РУСКОТО ВЛИЯНИЕ" ....... И ВЛИЯНИЕТО НА ЕС И НАТО В БЪЛГАРИЯ!---за жалост.... ПАК ПРЕКИЯ ПОТЪРПЕВШ ЩЕ Е ДПС--/ пак нашата плът и кръв от етнически българи/ ! СТИГА КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕПРЕСИИ!!!!

265

Радев готви ...

преди 2 години

..НОВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС ЗА ДА СЛОЖИ РЪКА ВЪРХУ ГАЗОПРОВОДА ОТ ТУРЦИЯ, ЗА ДА ГО ПРОДАДЕ НА РУСИЯ !---АТАКАТА ЩЕ Е ДИРЕКТНО КЪМ ДПС!!!!!!!!!!!!!!!!!

264

КАКВА РОДИНА , РАДЕВ

преди 2 години

ген.РЕШЕТНИКОВ ---РОД И РОДИНА ЛИ ТИ Е.....КАТО ВДИГНА ЮМРУКА ЗА "РОТ ФРОНТ"?АМИ , ИСТАМБУЛ И СОФИЯ СА КРЪВНО СВЪРЗАНИ , БЕ ЧОДЖУМ--ТОЧНО ТАЙНОТО ДОГОВАРЯНЕ НА ЦАР БОРИС -3 С ИСТАМБУЛ ,ПРЕДОТВРАТИ ВКАРВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВСВ , ДОКАТО , КОГАТО ДОЙДОХА РУСНЕЦИТЕ --ВЕДНАГА ВКАРАХА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНАТА!

263

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Нашия Президент е Румен Радев,А Нашия Султан е Реджеп Ердоган,Вие Кое Не Разбирате ?ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА