262

Сата НАТО

преди 2 години

Не разбирам защо се обръща толкова внимание. . Естествено, че един турчин по етнос и възпитание, ще чувства Турция като майка, и с руснаците е същото. Какво толкова, да не е казал нещо срещу вас, та подскачате? Трябва да се престане с постоянното бучене срещу турците, това се прави от провокатори, престанете да давате ухо на тия тьпотии.

261

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Нашата Родина е Османската Империя - и Турция и България - Са Част от Османската Империя , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

260

cCc

преди 2 години

В 21 век сме и България е против майчиния език.

259

cCc

преди 2 години

България е зла мащеха за малцинствата.

258

ББ

преди 2 години

Чистата и Свята Република на Апостола е валидна за всички етноси населяващи Родината ни,нима не спасиха предците ни евреите?нима отнехме като Народ нечия Свобода,нима не си раздаваме подаръци с "различните",нима не уважаваме празниците им и вярванията им?политиците ни налагат разделение за да ни използват,мафията ни кара да се държим като врагове,без да сме,никога не сме били,замислете се...50 лева няма да върнат децата ви от робство...няма да ви направят щастливи и Свободни...

257

Левски

преди 2 години

Скоро третият официален език в България ще е ромския. Както е във всички нормални държави.

256

До Левски

преди 2 години

Да,да............мечтай си, тая да е забравиш!!!

255

ББ

преди 2 години

Народа ни...ограбен,предаден...не се предаде в Балканските войни...воюваха дедите ни на три фронта...и не се уплашиха или предадоха...Народа ми няма загубена битка ...няма загубено знаме...карадаъй,отчаян ход...предшественика ти така си отиде...а бе много по голям лъжец и лицемер...ти си елементарен селски тарикат,и папата да те погали...това няма да промени нищо...Свобода или Смърт!!!

254

nzb

преди 2 години

Българските прокурори явно са много некадърни и корумпирани.......................за 5 стотинки работа не вършат..............няма един БГ-мафиот да е осъден...........затова ще чакаме румънката Лаура Кьовеши да си свърши работата и да докаже кой е крал милиарди.............и виновниците да идат там, където им е мястото.............в затворите!!!

253

Левски

преди 2 години

Скоро вторият официален език в България ще е турския. Както е във всички нормални държави.

252

за ГЕРБ

преди 2 години

ГЕРБ е една ГМО-партия, която открадна милиарди за последните 10 години.................те са много вредни за България..............освен това се финансират от чужда държава........Германия............това се знае...........Германия ни води към трета национална катастрофа, след като загубихме ПСВ и ВСВ , сега Германия финансира ГЕРБ ........а последните не се спряха да крадат..............затворите ги чакат, един ден, като имаме истински прокурори и съдии!!

251

ББ

преди 2 години

До остана малкоти без гроб каква служба беден духом...искаш ли "шофьора на самолета"да те повози...покани бойко,и се запасете с памперси...ако приемеш поканата,вие с бойко какви служби след като ви уволнихме...можете само да крадете...да ама света е обявил кражбата за престъпление...споко и затвори ще построим!

250

за ДПС

преди 2 години

ДПС е една незаконна етническа партия................наследник на една терористична организация, която убиваше БГ-майки и деца по БГ-гари!!Да се забранят веднага.............защото са заплаха за националната сигурност и териториалната цялост на на България!!

249

ББ

преди 2 години

и да ми плющите минуси факта,че над 90 % от мюсюлманите са роби из ес е факт,дпс агите обслужват "кехай",а мюсюлманите робуват и биват ограбвани,манипулират ги и ги използват като пушечно...за да правят"политики и пари"...капитан Петко Войвода най добрият му приятел е бил турчин...най добрият ми приятел е ***-мюсюлманин,разделят ни и ни ограбват...само факти...и троловете минусите ви само ме стимулират!!!

248

ББ

преди 2 години

след обстрела на Пеевски на партията на доган им остава само етническата карта,ДПС ограбва турците плащайки им по 50 лв на глас да ги държат на власт за да ги ограбват,султана не може да наложи на САЩ несправедливости,може да накара САЩ да изтеглят инвестициите си в,...България например...предстоящата война ще е технологична,дреме ни от големите ви армии..пушечно..,Бог да пази САЩ!!! и не ни е страх от турция ...карадайъ...с кражбите,къщите,субсидиите,платените избори

247

ББ

преди 2 години

До остана малкоказал енич.ра биков,Радев е завършил ВВА в САЩ,щата Алабама,въздушен Ас спечелил уважението на американските пилоти,не съм му адвокат,споделям факти,владее няколко езика,рискува живота си безброй пъти,разбира се гроб троловете ще ни плющят минуси,но четете фактите,те имат само манипулацията и ограбеното от вас с което плащат да ви лъжат,правят ви на *** и им плащате...това е нелепо хора,борисов и Сюлейман не изкачиха Шипка!Подкрепа г-н Президент!!!Бог да пази България!

246

Анонимен

преди 2 години

281 Кой те изльга че не се плаща. Ходи да видиш в Кьрджали как се строи.А пенсионите колко и да стискат си харчат парите тук за да изпращат родно бьлгарско.Имат интернет бг радио Чалгаджиите са там .

245

Анонимен

преди 2 години

Слави нали им павира пътя към Победата. Те затова му наляха и гласове де. Ако го бяха направили сами, щеше да има протести в стила на #Кой.

244

2

преди 2 години

пример с най-голямото в света досега замразяване на активи, станало на 1 март 2011 година, когато 30 милиарда долара на Муамар Кадафи и либийското правителство се оказаха недостъпни за собствениците им. "За тази операция на Офиса са му трябвали 48 часа.

243

1

преди 2 години

В американското Министерство на финансите има един отдел- Офис за контрол над чуждестранните активи ( OFAC). Това всъщност е най-силната и най-секретната служба на САЩ. Именно този Офис контролира активите и финансовите потоци в целия свят и има практически неограничен достъп до вътрешна информация. Точно тук се разработват американските санкции срещу страни и режими, съставят се черни списъци на политици,бизнесмени и компании.