202

Голям лицемер !

преди 2 години

Фигурантът на Божков - Радев е голям лицемер - нали ДПС го избраха за пРезидент !

201

Днес

преди 2 години

Европейската комисия публикува доклад който касае и България. Ти чул ли си за него ?

200

Румене

преди 2 години

Защо не наложи вето на изборния закон, а обслужи ДПС ?

199

Анонимен

преди 2 години

на изборите свободията на ДПС я осигури Слави Трифонов

198

вярно ли е ,че

преди 2 години

след като свърши служебното правителство , министрите ти ,ще вземат по 6 брутни заплати - допълнително ? Да или не !

197

акция Росенец

преди 2 години

перфектно изиграна пиеса, хората скочиха, Руменчо вдигна юмрук, и се започна....една година....новия парламент, само ДВА приети закона, служебна поголовна сеч,.сега на 11 юли ще целуваш ръка на Доган , а за подарените в Турция секции , той ще те подкрепи на балотажа есента. Машала .

196

Анонимен

преди 2 години

Който не му харесва България никой не го държи насила тук.Бако едно си знае и едно си бае.Тука в случая кьде става за харесванеИ ние не сме пришелци по тия зами набий си Го.

195

Анонимен

преди 2 години

Аз сьм забелязал калинките как лошо наобратн превеждат един пьт с тулупа в Турция умрях от смях и очаквано се получи нещо такова като това.Обяснения телеграми.УВОЛНИ ГИ БЕ ТУКА ВОЙНА ЛИ ЧАКАМЕ ЗАРАДИ ПРОСТАКЕШИТЕ

194

Анонимен

преди 2 години

Който не му харесва България никой не го държи насила тук.

193

Анонимен

преди 2 години

КРАЙ НА СПОРА;В отговор на въпрос за отзвука от посещението на Карадайъ край Босфора относно неговата родина, Андай посочи, че в случая скандал няма, нито пък съмнение, че родината на председателя на ДПС е България. Карадайъ е станал жертва на превода и грешното тълкувание на толкова любимия на изселниците и използван от политика израз анаватан ( в буквален превод "родината майка"). Думата обаче се използва повече, като географско понятие за посочване на "земите на дедите" им. Илхан Андай

192

Слава Севрюкова

преди 2 години

Предсказанието гласи, че ще се направи опит части от Североизточна и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21 век. Виждам как без пушка ***, по мирен път ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка. Тя не е дала точен времеви отрязък, когато тези събития ще станат факт, но е била категорична, че това ще се случи когато България е вече пълноправен член на ЕС .

191

Анонимен

преди 2 години

Производни на Корупцията са:КуропциятаПутупциятаПотупциятаГазопциятаГъзупцията. Деривати са баце,маце,даце, цаце,геце,теце и цеце. ЦСКА не е както и Хълмистите аутобани за Бургас и Морето не са дериват а са постижения за които вече се говори, пише и мисли.

190

ти

преди 2 години

и твоите протестни партии създадохте този изборен трамплин за ДПС ,да вземе двойно гласове,защо не му наложи вето, а го обнародва само след 4 часа ? Защо беше това бързане ? С каква цел ?Нямаше време за нищо друго освен за това и да си вдигнат заплатите. Работиха 9 заседания - нечувано. Сега пак бързаш за два месеца да сечеш наред. Защо ? Какво подготвяте за България ???

189

МНЕНИЕ

преди 2 години

Под мен има Коментатори с Коменртари които Подкрепям лично аз .Радев с Политиката , Действия и Говор ми Прилича на Левски , Ботев , Бенковски , опитва се да осъди Виновните за Батак .. Голям Българин .Браво Радев - народа те обича - подкрепяме те , този път доведи Историята до Щастлив Край - в Затвора и Осъдени - няма само да ни мачкат и Русия да ни спасява от някакви хора минали случайно в България .Всички от ГЕРБ трябва да върнат Ограбените Пари - вие ни Е/бахте М/айката на Държавата .

188

НЕЩО СБЪРКАНО

преди 2 години

Може ли да има,, движение за права и свободи,, в една демократична държава ,членка на ЕС?Все пак не сме Африка.

187

Анонимен

преди 2 години

Бог, когато иска да затрие някого, първо му взима акъла. Този изборен кодекс само показа на българите накъде вървят нещата. И то се случи, и нямаше начин да не се случи. И Радев и всички продажници си мълчаха, не може да са боли толкова ненормални, но НЕ ИМ ДРЕМЕШЕ, че поднесохме България на ДПС на тепсия.

186

Анонимен

преди 2 години

В нормалните държави, за такова изказване, се съди за измяна и се влиза директно в затвора. В България, уви, не.

185

Анонимен

преди 2 години

Направи това и втория мандат ти заспива.

184

ДА НАПОМНЯ

преди 2 години

Радев е Българин .Плевнелиев е Турчин - има Двойно Гражданство .Ако някой не е разбрал .

183

Анонимен

преди 2 години

Не казвай кой що да преосмисли , а сезирай Конституционният съд- ДПС етническа партия ли е?Държавен глава си , не църкай като мишка зад шкафа, а води събитията.Пък и генерал на това отгоре.....