6

Анонимен

преди 2 години

пак са много починалите. За толкова малко заразени, толкова много починали. Това означава, че хората не получават адекватна помощ. Да не говорим, че след като уж са излекувани, много хора умират и не пише, че е от ковид. А това е така, защото лекарите не следят лечението на пациентите си, прекарали ковид и ги оставят сами да си правят изследвания, защото те им дават веднъж направление - от там, да се оправят. Тук говорим за лекуване и изобщо не стигаме за никаква профилактика.

5

Анонимен

преди 2 години

Както върви скоро екипа на Фигурант Крадев ще направи броя на загиналите от коварния вирус по-голям от този на инфектираните. Иначе предишните нощници да не се фукат толкова много че били преборили третата вълна. Не маските, а слънцето е фактор. Нещата следват своя собствен ход.

4

Анонимен

преди 2 години

Пазете се и се лекувайте, но не ходете припроф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят.

3

УчудЕна

преди 2 години

Бройката е чудесна, но защо с маски до края на юли/за сега/?!

2

Станишката

преди 2 години

Добро Утро , Циркаджии! Кога някой *** ще го излекувате и ще излезе жив от интензивното? И в момента няма,ама няма как да има 45 човека починали от Ковидчето!

1

Свети Фауци Пазител

преди 2 години

на Ухан за Затвора!