66

До Анонимен

преди 2 години

Е да де ама сега Украйна, Латвия и тнт са далеч след нас по смъртност. Дори не са близо до челните места. И те имат много възрастни хора, но имат и уважение към тях.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44"По брой на починалите на човек от населението си стоим на челните места в Европа и в света, както за вчерашния ден, за последните седем дни и от началото на епидемията.''Потърси резултати за Crude death rate by country 2020 ако имаш време. На един сайт ще ти излезнат резултати и за предишни години. Първенец в света е България от 2016 година насам, като 2015 дели първото място с Украйна.

64

Читател

преди 2 години

Ами въпрос на личен избор е, който е решил да се пробва на вируса успех, всеки сам си преценява. За съжаление повечето възрастни хора са с отслабени ментални способности и не могат реално да преценят, не могат да се ориентират в морето от информация или просто нямат вече желание за живот. Лошото е че после правят панаити по болниците, да не говорим за тяхните близки. Наблюдението ми е че малоумщината е страшна.

63

До 65 Стари хора

преди 2 години

Прав си, всички дъртаци над 20 години, вируса трябва да ги оправи.

62

До 65 Стари хора

преди 2 години

След точна справка от НСИ излизат съвсем други числа. Хората от 60 години нагоре в края на 2020 година са 1972144, а не 2,4 милиона. Основната ти грешка е, че не разбираш, че всеки е човек и заслужава да живее. Пенсионерите са друго понятие, заради ранно пенсиониращите се и са под 2,1 милиона и всяка година намаляват значително. Кaкви 3 милиона пенсионери сънуваш?След 3 години пенсионерите ще са около 1,9 милиона.След 6 години около 1,8 милиона, а след 12 години ще са около 1,5 милиона.

61

Стари хора

преди 2 години

След точна справка от НСИ хората над 60 години са 2,4 милиона ходещи пенсииАко броим и от хората от над 50 години стават 2.9 милиона едно 3 милиона разчитащи на пенсионно осигуряване вируса няма как да се справи с толкова много хора и финансова криза ще се случи неизбежно.

60

Пенсионерски запас

преди 2 години

Имаме пенсионери към 1.5 милиона ако не и повече в България и 50% да умрат на есен това си е сериозна маса хора на които пенсионния фонд ще харчи пари и освен това могат за изборите да бъдат употребени пенсионерите.

59

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчйиски доло доло

58

Анонимен

преди 2 години

доста хора умират , явно по болниците няма кой да се занимава с по- сложните случаи

57

Анонимен

преди 2 години

За последните седем дни имаме 155 починали, а през предишните седем дни бяха 190 починали. Има ли промяна ...

56

Анонимен

преди 2 години

Промяна в броя на заразените очевидно има. За последните седем дни имаме 1361 нови случая, а през предишните седем дни бяха 1764 нови случаи. Въпросът е докога ще е спадът и кога ще започне следващата вълна на епидемията.

55

Статистик НСИ

преди 2 години

Според данните и националните статистики за България освен биометричен показател е че след пенсиониране хората живеят средно не повече от 16 години и така пенсионна система постоянно следи риска дълголетие и коригира минимум разходи и дори печалби вместо загуби парите на по-рано умрелите се преразпределят.Възможен е напълно ЕСЕНЕН ЛИСТОПАД НА УМРЕЛИ въпроса остава, кога е най-подходящо да са изборите? Летния сезон е наистина време през което младите хора са почивки и екскурзии по море чужбина

54

Иван

преди 2 години

Уж почти няма заразени, а смъртността като преди седмица, две. Смъртността е процент от заразените. Смятайте колко много заразени има, които никъде не се водят ... с други думи промяна няма. Пазете се!

53

Баровец

преди 2 години

Баровци, тузари, чалгари, младежта и младите семейства ще са на почивки лятото, кой ще гласува останалите в България пенсионери, които и без това мизерстват и не могат да ходят на почивки ще ходят на изборите да гласуват и после есента голяма част от тях ще са умрели. ТАКА ЧЕ в края на годината след есенният листопад да се проведат изборите.

52

Предложение изборите

преди 2 години

Да ги ПРОВЕДАТ зимата след есента, когато ще окапят като есенни листа много пенсионери чиито гласове няма да се включват в изборите. Какъв е смисъла сега лятото да гласуват хора, които скоропостижно на есен ще са починали??? Защо гласовете на починалите да предрешават бъдещето на мизерната и без това държава?

51

Анонимен

преди 2 години

Как е баце? Прави ли още бифтеци?

50

Умиращи пенсионери

преди 2 години

Силно намаляха ходещите пенсии и баланса ще бъде нарушен БСП-то съвсем ще изпадне и пропадне на изборите. Квотите ще се преразпределят към ГЕРБ-СДС.

49

Анонимен

преди 2 години

Поздрави от Германия. Тука е по-лошо.

48

Младеж

преди 2 години

С нетърпение събирам пари, за да напусна България. Тук хората са обречени на страдание и мизерен начин на живот, а доживяването до пенсия оооо ужас това е лошо като смъртна присъда. Хората, които не могат да напуснат България трябва да имат права за само-евтаназия цял живот мъка до гроб. България е едно гробище за хора без бъдеще.

47

Анонимен

преди 2 години

Вирусчето нещо се махна откакто свалихме хунтата на ГЕРП.