26

Минко - Ерген

преди 2 години

Правилно казват медиите че Доктор Фаучи е секси . Но след като си забих елитната ваксина на Физер, вече го харесвам само платонически.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен20Питаш ли я дали може да го сметне:)

24

Ива Николова ПИК

преди 2 години

Верни ли са данните, че вирОса се предава по фекално-устен път?

23

Нова Телевизия

преди 2 години

Виктор Николаев: Добрият Делян Пеевски дари 500 хиляди лв на болница. Браво на Пеевски! Много добър човек!

22

Шиши

преди 2 години

Боли ме главата.

21

Лидер На Партия

преди 2 години

Кой е тоя лидер на партия, дето е взел КЕШ от Божков?

20

Ужасена

преди 2 години

Цяла вечер го лaпax и целия беше омазан с ковид

19

до 23-

преди 2 години

Аз също имах късмет няколко пъти по време на грипните епидемии през годините. Но много хора измряха от тях. Добрата новина сега е че от тоя ковид смъртността при здрави хора или млади хора и особено деца е по-малка от тая на сезонните грипове.

18

Анонимен

преди 2 години

Пак надуват броя на починалите?!

17

до 24 Примерен но ъп

преди 2 години

Отиди на лекар психиатър,имаш диагноза и не ти е поставена.

16

Премирен но Умен

преди 2 години

До 21Знаеш че главния Ваксър иска да намалява полулацията, нали? Ако не знаеш провери.Съвет от мен, по добре си направи вазектомия и на себе си и на децата си и на внуците си, ако си толкова загрижен за да му успее начинанието му и спасиш бъдещето на планетата. Верно, - струва пари и ще се поохарчиш, а васините са безплатни което си е далавера, но поне няма да се страхуваш дали няма да има и други странични последсвия за в бъдеще на фамилията ти от ваксините. И пак ще свъши същата работа

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19Не, не съм забравил, защото имах късмет да оцелея. За разлика от мои близки.

14

Анонимен

преди 2 години

Според списвачката Петя, това, че процентът новозаразени е вече едва 1.11%, не си заслужава да се спомене.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13. Е, не. Влошаването настъпва обикновено след 14 ден, и в интензивното можеш да береш душа още седмица-две.

12

Анонимен

преди 2 години

До Лигика Хайде престанете с тия дивотии. Не сте деца. Да не дава Господ да имате близък, починал от Ковид. Дори не сте го очаквали, както е при някои тежки и продължителни заболявания. Не се подигравайте с хорската мъка, а направете необходимото за да престане този ад.

11

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

До шматката номер 4. Никой не ти е виновен че си си правил операция за дискова херния. Не ни занимавай с проблемите си, защото ставаш досаден. Шансът такава операция да е успешна винаги е 50 на 50, а реално много по-малко и обикновено състоянието на пациента става осезаемо по-лошо от преди. Подписал си съгласие, поел си риска без да търсиш второ лекарско мнение и да прочетеш нещо, така че си трай.

10

Анонимен

преди 2 години

Тия 45 починали са от когато бяха около 1000 заразени на ден. За съжаление смъртността в България от Ковид е около 4%, докато в Германия напр, е малко над 1%. До седмица трябва да спаднат фаталните случаи, но нямаме гаранция дори за лятото, защото ваксинацията закъснява.

9

Лигика

преди 2 години

Голяма част от загиналите са от ваксината. Но го приписват на вируса.

8

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Понеже няма Световно Правителство в Сянка, което дърпа конците на всичко, което се случва, ей така, пълна Случайност в един и същи момент и ЕС и Австралия обявиха въвеждането на Цифров Портфейл - както в Аналоговия ви такъв, в него ще носитне Цифровият си КОВИД Сертификат, Цифрова Лична Карта, Цифров Паспорт, Цифруви Кредитни и Дебитни Карти! Без него точно, както вече от Години е в Комунистически Китай, не може да пътуване между Губерните на ЕС, всяка разплащане се записва и следи!!

7

Анонимен

преди 2 години

309 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!