46

Вече не млад човек

преди 2 години

До Бай ЗнайМладите не им дреме и дори се радват, че старите хора пенсионери умират. Младите знаят, че със сегашните си заплати изплащат пенсиите на сегашните пенсионери. Не по вина на младите самата осигурителна система е порочна няма индивидуални партиди разпределението на пари е крайно несправедливо и държавната пенсия е присъда на мизерен начин на живот в България като резултат от всичко това младите не искат да доживяват пенсия и се радват когато пенсионерите умират намаляват разходите.

45

Бай Знай

преди 2 години

До Пенсионерите УМИРАТПенсионерите ги убиват докторите и социалните служби.Първите не ги лекуват, а вторите не им дават пари.Но ще дойде ден, когато младите няма да има кого да потърсят за съвет, за разтуха, за споделяне.Сега си мислят, че със смартфона в ръка са станали богове.Но много скоро ще видят за какво става въпрос.

44

Анонимен

преди 2 години

Досега 419180 потвърдени заразени - епидемията яко ни е налазила.

43

ПАНДЕМИЙКА

преди 2 години

До АнонименМиналата година на 19 април новозаразените са били 50 човека, 1 починал по статистически данни и бяхме затворени с КПП-та! А сега отчитат "намаляване"!

42

До 51

преди 2 години

Въпросът ти няма смисъл. Първо научи какво е пандемия.

41

Анонимен

преди 2 години

1,1% по кои протовоепедимични правила се води пандемия?170 на 7 милиона?

40

Анонимен

преди 2 години

По брой на починалите на човек от населението си стоим на челните места в Европа и в света, както за вчерашния ден, за последните седем дни и от началото на епидемията.

39

ИСТИНАТА

преди 2 години

Починалите отново са много - 26%! Много неща със здравеопазването не са наред и трябва обезателно да се вкара ред. Българите измират и скоро на нашите земи ще се населят пакистнаци, индийци, китайци.

38

ДДРОнег

преди 2 години

До До 45.......Вие сте прав, Процентите са 1,11, отношението е 0,011115 . ...Явно коментиращият 45 не разбира какво е процент !?

37

ДДРОнег

преди 2 години

До Нова Телевизия . . . ....Мафията точно така прави - коли и беси, но дарява пари на църкви, болници, приюти и др., т.е. прави за обществото видими жестове на добронамереност, но вътрешно го изсмуква !!!

36

До 45

преди 2 години

То че не можеш да смяташ е ясно. Тези 170 нови случая са 1,11% от тестваните, което показва, че се правят достатъчно тестове и не сме в пик на епидемията. Пандемията е нещо друго

35

РОМСКИ ВОТ

преди 2 години

невродени дирица имами, даржавата да ни дава ток вода и жилища

34

Анонимен

преди 2 години

170 души са 0,01 % от тестваните - все още ли говорим за пандемия, или аз не мога да смятам? Ссигурност процента на настиналите по-висок, пък да не говорим за откритите хронични болести тези дни.

33

до 31

преди 2 години

Манолова

32

До гешев:

преди 2 години

КОЛКО на брой са обвиненията на прокуратурата за корупция? Казвай Гешка? КОЛКО? 2-3? 1000? КОЛКО БЕ Гьон?

31

Честния Бойко

преди 2 години

Кога ще излъчват лайв от Банкя с буцата как се кръсти, като поп на задушница?

30

Пенсионерите УМИРАТ

преди 2 години

Падат като есенни листа. Такъв е живота младостта е до 30 годишна възраст след това до 60 години каквото успее човек като за последно да разбере от живота си след това край всичко свършва. Все по-малко гласоподаватели / избиратели остават живи. Ще усетим и промяната от резултатите на изборите и то тази промяна ще се дължи именно на смъртта на гласуващите хора, а не на само-хвалбите на самозабравили се политици как били променили гордо статуквото и мнението на хората НЕ просто това е смъртност.

29

Само Питам:

преди 2 години

ББР как точно ще си вземе парите от санкционирания Пеевски?

28

Автомагистрали ЕАД

преди 2 години

Докато се тресохте като шугави от Ковид, Бойко дари на Пеевски МИЛИАРДИ през ББР. МИЛИАРДИ!

27

Списъка починали

преди 2 години

Средната възраст на починалите е 70 години! Хората вече са били обречени и не долекувани от здравната система и тези хора са жертва на държавата в която са живели в лоши условия на труд и нисък стандарт на живот - определящи като краен предел възрастта от 70 години да се доживее.