7

Анонимен

преди 2 години

В следващите 20 години Русия окончателно ще се разпадне икономически и политически на отделни губернии и край на поредната Империя. Е, изкараха едни 500 години. Стига им.

6

ww

преди 2 години

много ви боли когато се пише истината триете веднага мненията иначе да лъжите и мамите хората еша ви няма

5

140 народа

преди 2 години

са под руско иго в момента и руските пара зити грабят всичко от тези хора.Добре че сме в НАТО и ЕС та *** стоят далече.... е не много заради предателите в България. Трябва да сте благодарни на *** и Газпром че ви освободи от турско робство..ха.ха

4

Анонимен

преди 2 години

Володин е истински руски мерзавец!Как може да говори за нерешени икономически проблеми в Балтика ,след като тези бивши републики на СССР имат 2-3пъти по-висок стандарт от руския.Русия била поела всички задължения на СССР ,да но пое и всички активи в чужбина и кредити раздавани на братските държави!

3

Анонимен

преди 2 години

Тия па все някой им е длъжен за нещо,за какво да са ви длъжни,че окупирахте половин Европа за 50г. и че всички тези страни изостанаха икономически с десетилетия спрямо западните страни.

2

Българин

преди 2 години

Аз също искам ЛИЧНИ компенсации за съсипания ми от социализма и НАЙ-ВЕЧЕ от Перестройката и инсценирания икономически фалит на Прехода живот. Преходът в който кадрите на ДС и КГБ откраднаха спестяванията на хората и косвено или пряко убиха 1/3 от българския народ. С надежда чакам остатъците от Империята на злото СССР окончателно да изгният на бунището на историята.

1

Иван

преди 2 години

Този да няма предвид и България.