47

Анонимен

преди 2 години

Като е прав човека - прав е. Хубаво че Русия не си е поискала всичко дето е било на СССР, че сега бая държави щяха да са голи като пушки.

46

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Русия е държава още от 7 век и винаги си е била такава, даже е била с много по-голяма територия в миналото, отколкото днес. Русофобията се ражда от англичаните преди няколко века, скарват се заради Франция и досега се набива тази русофобия, родена от агличаните , враговете на англичаните в миналото са били Германия,Франция,Русия

45

Payak

преди 2 години

Харесва ли ви или не човекът е прав. Що реват сега по морето че няма руски туристи. Няма и кой са купува летни жилища на пета шеста и дванадесета линия. А това беше бизнес.

44

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Русия не е държава, а териториален компот от заграбени от московитите държави. Руснаци, вън от нашите държави! PRАСЕТА !

43

Alex

преди 2 години

Днес бг пое по посока на ветропоказателя.Бих ви сравнил с юнашкото племе на труженичките по магистралата.

42

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми живях през бай Тошово време, така си беше, даже и други виждаха България като райска държава - и от изток и от запад, за соц страните беше голямо удоволствие,ако можеха да идват на българските курорти ,нямаше изпозчупени плочки и улици с дупки, ние сами си произжвеждахме даже влаковете,корабите и автобусите,всичко произвеждахме!

41

Анонимен

преди 2 години

Напълно съм съгласен с този по-долу.Руснаците сами си пр... аха и държавата, и икономиката, и народа. Дето се вика - това, което сам си направиш и Горбачов не може да ти го направи. :))))

40

Анонимен

преди 2 години

Драги руснаци , сами надробихте тази попара и сега плачете и си сърбате попарата,сега ви тежи и ви боли, но и Бай Тошо ви каза, че сте наивни глу.паци, да не сте отваряли границите през 1970 година, да не сте държали шпиони в Русия и в управлението, които ви смазаха, още от царско време си храните чужди шпиони,които ви предават и ограбват.Иначе поклон пред Русия, руския народ и руския цар Александър втори, който освободи България от турското робство,кървави кланета и терор

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 Явно си на под 30 години, защото НИЩО от това го нямаше, та е ясно, че четеш от листчето.

38

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ България имаше хиляди заводи,енергетика,перфектно селско био стопанство,учени,безплатно образование и безплани медицински услуги и всички хора имаха работа и евтини стоки,храна и услуги,изнасяхме продукция за целия свят, хората получаваха евтини жилища,имаха достатъчно пари и бяха щастливи, бяхме и сред най- развитите 27 държави в света през соца! Даже и жилищата на 90% от населението са от тогава.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "Ами и руснаците ако поискат компенсация за нещата които изградиха в тези републики, бившите руски републики даже ще има да връщат на руснаците страшно много пари." Тва е все едно руснаците да ни поискат компенсация, че са построили в Софийското плодородно поле гнусния мастодонт Кремиковци, който е трупал само загуби (заради които руснаците са ни взели златото като фалира държавата), отровил е земята и въздуха навсякъде и в крайна сметка трябваше да съборим за наша сметка. :)))

36

Анонимен

преди 2 години

До АсенМоля те, намери по-подробна и реална информация ,планът Маршъл ограбва западноевропейските държави , а не им помага.

35

Анонимен

преди 2 години

Ами и руснаците ако поискат компенсация за нещата които изградиха в тези републики, бившите руски републики даже ще има да връщат на руснаците страшно много пари.Не знам кой комунист измисли да създава вътре в СССР републики и да къса от месото на Русия, но явно не ви е мислил доброто, вашия проблем не е от сега,а още от западните комунисти,които ви нападнаха и окрадоха след ПСВ.

34

Анонимен

преди 2 години

Товарищ Володин да напътства приятелите на Русия Сирия,Беларус, КНДР, Венецуела, Иран и Куба. Това е руския свят в който ще бъдат разбрани и изпълнени напътствията и тезисите на товарищ Путин изказани от устата на товарищ Володин.

33

Асен

преди 2 години

До Анонимен *** тук не става дума за разделяне на източна и западна Европа след войната. Става дума, че в западните страни, сателити на САЩ и Великобритания няма танкове и войници, да газят народите, а има план Маршал и "икономическото чудо на ФРГ". Въпроса е кой как е отнася с народите.

32

длъжници сме на ссср

преди 2 години

на сесесерето дължим единствено едно огромно рядко вмирисано лайнноо с мухите по негосамо кажетеее къде да ви го пратим

31

Анонимен

преди 2 години

До Патриот Започнали сте да изперквате като Дядя в бункера, но той поне е на години, а вие сте недорасляци под 30. :)))))

30

Анонимен

преди 2 години

До Сплескан натовец "Каза им го право в очите". И не обясни пак защо руснаците продължават да се бъркат в работите на тия държави. Това кога ще им го каже в очите, или не смее? :))))

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Това да не ти е като при Т. Живков" Ама другарю, ти за какво си мислиш, че всеки ден тролиш тук? То е за да ти трябва открит лист да излизаш от населеното място, в което живееш. На белорусите вече им забраниха да напускат държавата. Не може да сте толкова глупави, нали? Или може, а? :)))

28

Сплескан натовец

преди 2 години

Евала на Руснака каза им го право в очите !Ще целуват краката на Русия пак !