67

до чугуна71

преди 2 години

До АнонименФашисткспор според теб Испания и Португалия славят бог че не ги е постигнало руското "осбоваждение" и благодарение на това живеят двадесет пъти по-богато от мераклиите "освободители"

66

мдаа

преди 2 години

Грандиозната руска наглост .След като пороби половив Европа и изби нациовналните елити осея поробените държави с паметници на пияната си въшлива армия и иска да й сме признателни .ай сиктир.

65

Анонимен

преди 2 години

do 71Ах таз фашистка власт!Излиза, че тез фашисти превърнаха запада в икономичеки и технологичен хегемон, пък добрите болшевики ни докараха до просешка тояга с празни магазини, без ток, със смехотворни заплати, затънали в мизерия обграждаща ни навсякъде.Всяка незначителна продобивка като стъклен сервиз или касетофон беше повод за неистова радост и завист от съседите.НИКОГА ВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО!

64

Анонимен

преди 2 години

СССР ни спаси от фашистката власт през 1944 година. Фашистката власт в Испания, Португалия остана след края на ВСВ. Спаси ни от репресии срещу антифашистите и срещу левите партии до 1989 година. В Гърция Великобритания унищожи антифашистите, подкрепи военна диктатура след гражданската война....................Спасихме се от едно тоталитарно бъдеще, дясна диктатура на фашистите.

63

Анонимен

преди 2 години

До джоАбе ние сме най-братската от всички братски страни пък на нас газта я продава на бая по-различни от братските цени.Към 3 пъти по-високи отколкото продава на Австрия примерно.

62

джо

преди 2 години

Точно в десятката, Русия спря безплатния обяд, не купува *** от братски страни,продава енерго носителите на пазарни цени и стана лоша.

61

Анонимен

преди 2 години

Как да не обвиняват Просия бе?Я виж как живеят вече хората, които ви обърнаха гръб и какви са им заплатите и какви са вашите и нашите, защото не можем да се откъснем от вас.Руски ***!

60

Да,

преди 2 години

До Българин Но не казват, какви са руските интереси и цената платена, след това от "освободените"! Да не си мисли някой, че "освобождават" ей така, от братска любов?

59

Българин

преди 2 години

Няма по-нагли създания от руснаците! Винаги били освобождавали, помагали, давали! Целият свят им бил длъжен за сторените добрини!

58

Мълчат като путки

преди 2 години

от пасольството.

57

Анонимен

преди 2 години

"Бъдете благодарни: гражданите на Руската федерация не поискаха от вас това, което откъсвайки от себе си, ви дадоха", са думите на председателя на Държавната дума Вячеслав Володин.

56

Анонимен

преди 2 години

Поредната нагла пияна сАвеЦка ***. Унищожихте цяла ИЕ, колхозни ПРИ МАТИ! Не само я унищожихте с безхаберието, простотията и некадърността си, но също й пречите да се възстанови. Блядистаня си го осирайте колкото искате, допотопи безмозъчни. Оставете ни поне да излезем от ямата в която ни вкарахте насила с танкове, калашници и група продажни ***.

55

hitko

преди 2 години

Само за пример, който показва колко ''развита'' държава бяхме. Завода за Антибиотици в Разград, гордостта на Соца, работеше с активната съставка внос от Западна Германия. С две думи опаковъчна и смесителна фабричка. С почти всико беше така. Японците ни купуваха Мотокарчетата заради чугуна вложен в тях, защото производството му замърсява много околната среда. Факт! хайде да не продължаваме за НЕЕФЕКТИВНОСТТА на Соца. Столовете в заводите са още от Царско време, пак факт! Учете история ,..учете!

54

Адмирации

преди 2 години

Скоро ще се върнат в СССР, искат или не искат! Всичко до Чехия, Словакия, Полша, Словения, Босна, Сърбия, Хърватия и България, трябва да влезе в СССР и ще! По-късно ще се стига до Португалия чак до Исландия и Малта! Европа е Руска! Това ще е за доброто на европееца!

53

Ех ама

преди 2 години

Какви стават политици браткоооо, ужас... !

52

Тъйтъй др-рю Володин

преди 2 години

Те трябва да коленичат и да ви поискат прошка, а после и да ви умият краката !

51

Анонимен

преди 2 години

Русия ни спаси от 45 години фашизъм, какъвто имаше в Испания, Португалия, Гърция, Южна Африка, Чили, Аржентина. Фашизмът в Западна Европа остана още 30-40 години след Хитлер и Мусолини.

50

Анонимен

преди 2 години

32 години чакаме да произвеждаме американски пушки м-16 и да ги продаваме по света, в Арабия и Африка. Запада не дава да произвеждаме. Той иска да продава на индианците. Сравнете прозападната и британска Индия с бившите социалистически страни.

49

Анонимен

преди 2 години

Сега Запада инвестира в нас, за да бъдем с него. Плаща ни годишен данък, както Византия е плащала годишен данък на България.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "Ами живях през бай Тошово време, така си беше" Казвали ли сса ти, че не ставаш И за лъжец? :))))