27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 "значи социализма е по-силен" В терора. Виждаме и чуваме за това всеки ден, включително и днес. :)))))

26

Анонимен

преди 2 години

Ехо, дами и господа , кое не е правилно в изказването? След тридесет години демокрация, все още ставате и лягате със социализма и колко Русия ви е виновна. Следователно, нищо не ви бива. Значи социализма е по-силен. Сори.

25

Да

преди 2 години

Браво, все някой трябва да каже, царя е гол! Напоследък има много делириум, много мистика и все един е виновен. Няма логика. Кривене на душата.

24

Анонимен

преди 2 години

Русия да спре да пълни държавите с шпиони, да взривява складове и да се бърка във вътрешните им работи. И ТОГАВА, ТАВАРИЩ Володин много искаме по-бързо да забрвим че сме ви познавали

23

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАма че глупост.Какъв открит лист?Това да не ти е като при Т.Живков открит лист до границата.

22

Анонимен

преди 2 години

До ТаксиджиевНито един.Но САЩ веднага са извикали Ж.Желев и са му наредили първо да ликвидира селското стопанство.Това заяви скоро проф.Галин Петров,съученик на Желев в Шуменската гимназия.Преди да почине,поискал прошка от народа и той написа статия.Желев после се ядосвал,но му заповядали.Руснаците поне не ни се бъркаха вътре,докато САЩ продължават и днес.

21

Анонимен

преди 2 години

До АсенСтига са се правил на ударен.След ВСВ Сталин,Чърчил и Рузвелт/Труман/,разделят Европа.Източна и Западна Европа е разделена на две.Или не знаеш.Тогава не са питали народите,днес също не ги питат искат ли НАТО/ЕС или самостоятелни.Кога нещо е зависело от тебе бе,или от комшията ти.А от политиците!

20

Таксиджиев

преди 2 години

Въпрос към всички пичове под мен: След като експорта към Русия беше над 80% в разрез със всякакви заканамерности в политикономиката. Кой беше първият отрасъл който Русия ликвидира в България???

19

Анонимен

преди 2 години

До Друг Готвиш ли се, когато за да излезеш от село ще ти трябва открит лист? :)))))

18

Друг

преди 2 години

И все пак този Володин е прав.Компенсации,че имали съветски период,украинците дето крадяха газ за Европа,а чехите,че след 7г.се сетили,че руснаци виновни след съдебни дела,в които се виждат причините.И всички сочат Русия.Но мълчат и дума не обелват,как САЩ демократично са подслушвали европейски лидери години наред.И Макрон днес побесня и иска обяснения.Мили картинки от ''демократи'' на квадрат.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Не забравяй да се наду-ш когато те приближат руските ти господари. Знаем, че такива като теб така възприемате отношенията си с руснаците!

16

Анонимен

преди 2 години

Само мисълта, че руските туристи ни подминават, разплаква хиляди българи по морето - ботелиери, ресторантьори, камериерки. Вой и сълзи! А заводите, които почти 30 години хрантутеха мафиоти, политици, ***, които ги оглозгваха до чарк. Та прав е Володин, но това неблагодарно източноевропейско племе разбира само от бой и задни прашки. Никакви призиви за съвест не помагат.

15

Дидо

преди 2 години

Г-н Володин трябваше преди това изявление да пообиколите селата около Перм,новосибирск,екатерининбург,уфа и грозни. След това елате ми на гости в Щутгард,аз ще съм Ви ГИД. Ще се разходим по околните села еслинген бьоблинген ще отидем и до бернау в планината шварцвалд и ще видите на какво се казва ред,красота и чистота. А ако влезем в предприятието в което работя ще попитаме някой руснак иска ли да се върне в РУСИЯ...................................

14

Анонимен

преди 2 години

Руското безочие - най голямото безочие в света. Когато източноевропейските държави се опитваха да се отърват, вие ги размазвахте и окъвавявахте всеки техен опит. Покрихте им териториите с концлагери, смазвахте всеки опит за самостоятелност. О т България отмъкнахте златния резерв на два пъти - през 1961ва и през 1964та. И СЕГА ПАК ТЕ ВИ ВИНОВНИ.Оставете ги на мира! А там, където има още руски войски ги оттеглете. РУСИЯ - ТЮРМАТА НА НАРОДИТЕ.

13

Анонимен

преди 2 години

До 6 Неотдавна писаха по новините, че служебното ни правителство ще забрани вноса в България на отпадъци от страни, които не са членки на ЕС. Разбираш ли какво значи това? Можеш ли да правиш изводи? Точно така. Европа си трупа отпадъците у нас. Освен това изнасят безплатно природните ни богатства.Ето за това мисли, не за народите в РФ. Те са добре и не се оплакват.

12

Анонимен

преди 2 години

Тъй , тъй гУсин Володин!Украйна трябва да ви е особено "благодарна" за ГОЛОДОМОРА през 30 -те години на миналия век.Нали така ИЗВЕРГ НЕЩАСТЕН?*** си гръмни!Руският имперски шовинизъм е като бясно куче.Само куршум може да го излекува

11

Анонимен

преди 2 години

Ееех, отново приказки за вътрешна консумация. Обаче дали след поредния терористичен акт, този път срещу собствен гражданин, някой вътре в Русия им вярва? Мнеееееее :)))))

10

Анонимен

преди 2 години

Ние пък сме със швабите-вижте тях погледнете се и вие.

9

Асен

преди 2 години

Мда 100% са ви длъжници, вие милите инвеститори, дето откъснасхте от себе си да давате безкористно. А когато ПОЛЯЦИТЕ, ЧЕХИТЕ, УНГАРЦИТЕ ви помолиха да не инвестирате там, няколко години след войната, вие с ЦЕЛУВКИ по братски продължавахте да давате. А не чакай, май беше с танкове и войници. А да и никоя от централно Европейските или балтийски сателити на Русия не таи топли чувства към съветското време, какво съвпадение само, 20 държави се чувствали окупирани, гадни конспиратори, как смеят.

8

Анонимен

преди 2 години

Помислено-казано-написано. СЛЕДВА. Дадено-поискано-невърнато. СЛЕДВА-2. Треснало-фръкнало-парчетльосано, а само бе поискано